• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar bende artımed erken gebelik testi var ama yorumlara baktım netten doğru göstermıyormuş bırde avox marka var bu testleri kullanan var mı

11 eylülde transferim oldu. 21 eylülde ilk beta testimi yaptı. 55 çıktı, 23 eylülde tekrar yaptırdım 54 çıktı, doktorum ne olur ne olmaz diye perşembe de test istedi, perşembe yaptırdığım test de 66 çıktı. İlaçları bıraktık, regl olmayı bekliyorum, çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik oldu.

Onlarca evde gebelik testi ve kan testi sonunda ilk defa yüksek bir beta değeri ve çift çizgili gebelik testi görmüştüm. Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Bekleyen herkese Allah olumlu sonuçlar almayı ve devamını da görmeyi nasip etsin.

11 eylülde transferim oldu. 21 eylülde ilk beta testimi yaptı. 55 çıktı, 23 eylülde tekrar yaptırdım 54 çıktı, doktorum ne olur ne olmaz diye perşembe de test istedi, perşembe yaptırdığım test de 66 çıktı. İlaçları bıraktık, regl olmayı bekliyorum, çok yüksek ihtimalle kimyasal gebelik oldu.

Onlarca evde gebelik testi ve kan testi sonunda ilk defa yüksek bir beta değeri ve çift çizgili gebelik testi görmüştüm. Büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için. Bekleyen herkese Allah olumlu sonuçlar almayı ve devamını da görmeyi nasip etsin.
Nasip degılmiş 😔😔 rabbim en kısa zamanda kendılıgınden sağlıklı sekılde gebe kalmayı nasip etsın 🤲🏼

Fotoğraf da belki öyle görünüyor ama testlerin markaları farklı. Endişe etmeyin. O yüzden öyle olumsuz düşünmeyin. Hayırlı olsun 🤲 inşallah sağlıkla katlansın

Back
X