- 16 Eylül 2025
- 60
- 23
- 3
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa rahatladım böyle söyleyince siz çarpıntı için dideral içiyorum çeyrek o ektiler mi peki bilginiz var mıHiç telaş etme bırsey olmaz hamılelerin kullandığı antıbıyoktıkler var ben ayrıca 17 gün hastanede yattığımda sabah akşam antıbıyotık yedım crp yükseklıgınden ama eve kimseyi alma yani çok kalabalık olmasın evın kıyafetlerini eşinle ayrı yıka bol bol meyve ye
Bu kızımdan sonraki 6. Oluyor 1 kimyasal ve birde 12.hafta kalp atısı durdu ondan sonrakilerde gebelik elde edemedik. Şimdiki 5. Gün embriyosu .Bu kaçıncı gün embriyosuydu kızından sonra ilk denemen mi Canım
Yine mi test yaptınSabah ilk test canımı sıktı ya içine ettiğim
Ay geceleri bende öyle mide bulantısıyla uyanıyorum ilaçlar yapıyorDün gece cok sıcak basması ani bir terleme ve bulantı oldu cok kötü oldum ilacların etkisimi yoksa hcg karışmasımı bilemedim test yapmayada cesaretim yok belki cıkmaz
Yaa artık o kadar böyle tecrübelendim ki hiçbişeyi aaa olabilir diye yorumlayamıyorum. Kızımda annemde kalmıstım ve hic kalkmadım yemek vc harici evin içinde yürüdüm ettim digerlerinde öyle olmadı kızım vardı illaki ev işi yemek onunla ilgilenme derken süreci hızlı yasadım bukez transfer sonrası anneme gittim tatile denk gelmişti 4 gün annemde kaldım hicbişey yapmadım eve geldim şimdide yapmıyorum paso yatıp oturuyorum ev işide yapmıyorum yemek işinide eşim hallediyor böyle tekrar deneyelim bakalım belki de benim böyle tutuyodurAy geceleri bende öyle mide bulantısıyla uyanıyorum ilaçlar yapıyor
Hiç kalkmayın bence de sizYaa artık o kadar böyle tecrübelendim ki hiçbişeyi aaa olabilir diye yorumlayamıyorum. Kızımda annemde kalmıstım ve hic kalkmadım yemek vc harici evin içinde yürüdüm ettim digerlerinde öyle olmadı kızım vardı illaki ev işi yemek onunla ilgilenme derken süreci hızlı yasadım bukez transfer sonrası anneme gittim tatile denk gelmişti 4 gün annemde kaldım hicbişey yapmadım eve geldim şimdide yapmıyorum paso yatıp oturuyorum ev işide yapmıyorum yemek işinide eşim hallediyor böyle tekrar deneyelim bakalım belki de benim böyle tutuyodur![]()
Onu bilmiyorum canım doktoruna sorsan daha ıyı ama antıbıyotık ile olan bılgimi söyledim endişe etme bu konudaYaa rahatladım böyle söyleyince siz çarpıntı için dideral içiyorum çeyrek o ektiler mi peki bilginiz var mı
İnşallah tutunur sağlıkla kucağına al kimsenin emeği hiç olmasın çok zor sebep nedir peki baya olumsuz olmuş çünküBu kızımdan sonraki 6. Oluyor 1 kimyasal ve birde 12.hafta kalp atısı durdu ondan sonrakilerde gebelik elde edemedik. Şimdiki 5. Gün embriyosu .
Yaa işte göreceğin varsa görüyorsun ben 20 de evlendimde nolduKız ben 44 yaşındayım bacım geç evlenmenin zararları işte![]()
Bende dayanamıyorum bu arkadaşlar yine bizden önde bende T+5 deyim dahaZaman hıc gecmıyor hennuz 2 gun oldu sız nasıl dayanıyorsunuz
Hic bir sebep yok genetiğede gitti sağlıklı geldi ama tutunmadı ben bu transferimden 2 ay önce histereskopi oldum birde öyle görelim dedi kücük et benleri varmıs mesela onları almış rahime cizik attı bide bakalım onun faydası olacak mı. Önceki transferlerimde hatırladıgım cok karın kasık agrısıydı ama böyle beni huzursuz edecek şekilde bukez o agrılar ilk 3-4 günde sonra kalmadı suan cok rahatım mesela sadece bugün bi bulantı oldu oda progestandan olabilir diye düşünüyorumİnşallah tutunur sağlıkla kucağına al kimsenin emeği hiç olmasın çok zor sebep nedir peki baya olumsuz olmuş çünkü
Allahım hepimizin kucakları 2 şer 3 er tane dolsun Rabbim kimseyi evlatla sınamasın benim 3 tane transfer edildi ilk transferim o kadar heyecanlıyım ki pazartesi transfer oldum dün test yaptımÇok üzüldüm cok yıprandıml kızım ilk denemede olmasa sanırım ben böyle olamazdım o varken bile negatif aldıgımda kendimi tutamıyordum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim özellikle bu sürecte olanlara herkes annelik duygusunu tatmalı
Bence pozitif, ilk idrarda cıkmamış olabilir belki gün içinde biraz daha salınım olmuştur.2 tane embriyo 5 günlük. Bugün T+7
Aynn öyle kanı gününde vericem oyüzden ona pazar günü için odaklandım ama testler yanıltıyo gerçekten aynı marka test biri negatif biri tam pozitif farklı markada olsa üretim aynı merak etmeyin kaç tane denedim sadece prodoktor denemedim onuda eşim almış akşam getirecek sabah yapıcam sonra kan gününü beklicem strestee yapsan olmuyosa olmuyodur üzülmek fayda getirmiyoBence pozitif, ilk idrarda cıkmamış olabilir belki gün içinde biraz daha salınım olmuştur.
t+7 de 3. günde bile cıkan gördüm forumda sizin 5. gün o nedenle yanılma payı cok yoktur diye düşünüyorum.
Farklı marka bi testle de deneyebilirsin ya da kan gününü beklemekte fayda var. Şimdi erken versen bu sefer arttı mı diye tedirgin olacaksın.
Aminn hayırlısıyla inşallahh.Allahım hepimizin kucakları 2 şer 3 er tane dolsun Rabbim kimseyi evlatla sınamasın benim 3 tane transfer edildi ilk transferim o kadar heyecanlıyım ki pazartesi transfer oldum dün test yaptım![]()
Siz iyii ben t+2Bende dayanamıyorum bu arkadaşlar yine bizden önde bende T+5 deyim daha![]()
Senin gibi olsak keşke bizimde bi tane olsa valla stres yapmam elimde bi tane var derim zaten hayat pahalı insan bu zamanda bi çocuga ancak yetebilşyoÇok üzüldüm cok yıprandıml kızım ilk denemede olmasa sanırım ben böyle olamazdım o varken bile negatif aldıgımda kendimi tutamıyordum. Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim özellikle bu sürecte olanlara herkes annelik duygusunu tatmalı
Ne çıktıAminn hayırlısıyla inşallahh.
Aaa 3 embriyomu transfer edildi kac gün oluyor yani eee ne cıktı testte