• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kızlar bol bol meryem suresini dinleyin birde ya musavvir ya rahim ya rahman ya kerim ya şafi zikirlerini cekin kalbinizde hep dua olsun.. inşallah nasibimizde vardır tutunmuşlardır benimledir bebeklerim deyin.. aminnnn

Kızlar tüp bebek tedavisi netliği olmayan bi tedavi yani bi sorununuz olmasada negatifi hepimiz alabiliriz ama embriyo kalitesi düşük ama rahim bebeği kabul etmiyor yada yükselen değerlerimiz sebepsiz bi şekilde düşmeye başlıyo ve olumsuz sonuç oluyo... Aslında burda sonuç olumsuz olması normal olumlu olursa bi mucize dediğim gibi olsa zaten normal bi şekilde olur.. Bu tedavide de baştan olumsuza evet diyerek başlıyoruz. Maddi manevi emek harcadığımızdan dolayı bizim için yıkım oluyo ama yine diyorum bişeye sonradan üzülmektense en baştan olmayıp üzülmek bence daha iyi önce pozitif olup kaybetmek mi. Yoksa en baştan kimyasalmı deseniz ben en baştan kimyasal olsun derim çünkü her türlüsünü yaşadım. Onun için Rabbime teslim oldum rızkı olan bu dünyada ekmek yer zaten rızkın bitince de insan ölür onun için lütfen rahat olalım

Girip bakmıyordur ya buraya bildirim gelmiyor ya
Bakın benim 8+4 de kaybettiğim beta değerlerim sağlıklı bi gebelikten daha sağlıklı
6.gün 60.16
8.gün 199
10 gün 418
12.gün 951
Sonuç hüsran kalbi durdu demem o'ki Rabbim doğuma kadar ve doğumdan sonrada hayata devam edebilecek bebekler nasip etsin hepimize artık saldım ya gerçekten

Back
X