• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Abla test günüm yarın bugün 11.günum benimki geç tutundu haralde o 9.gün tutundugsa leke geldiğinde bugün 2 gün geçti kana karışıyor bilemiyorum artık ben
Ada seni üzmek asla istemem ama artimed çok fazla yalancı pozitif veren bir test bu test yüzünden 2 defa kosa kosa hastaneye gittim negatifti ve elimde 2 tane ard arda yapilmis pozitifli test vardı

Birisinden öyle duymuştum bende emin değilim 🥹☺️
Elif mesajıma bakın sonuç yazdın
Neden öyle düşündün ki belki gec tutundu ondan böyle cıktı 2 gün sonraki artısa bakmak gerek. Doktoruna söyledin mi bişey dedimi
Evet pozitif dedi yaşın 44 çok normal dedi ama kesin bisey söylemek için artışları takip etmemiz gerekiyor dedi

Evet hemen aradı beni konuştuk sorun olmadıgını söyledi oksaparı kesti diğerleri devam dedi
Önceden hiç kan vermismiydin bu değer 8. Gün değeri bunu şimdi 12 gün vermiş olsaydın evet çok düşük derdik ama 8 güne göre gayet normal bir değer
8. Gun-30
9.gun-60
10 gun-120
11 gun-240
12 gun- 480
Gayet güzel bir değer bana göre hayırlı olsun canım .dua edelim artış taplodaki gibi ,iki katı artsın

Allahım inşallah değerlerimizi sağlıkla artır ya çok korkuyorum bende verdim geldim kan inşallah artmıştır

Allahım inşallah değerlerimizi sağlıkla artır ya çok korkuyorum bende verdim geldim kan inşallah artmıştır
Sen önce bir vermiştim demi kaçıncı gündu ve kaç çıkmıştı canım birde iğnenin etkisimi acaba diye kafamız karismisti

Back
X