• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eylül ayında transfer olacaklar 🌸

Kocam transferden önce alışveriş ysptık kuruyemiş falan çalışıyo gidemem diye sende çıkma yorulma dedi bende böyle şeyleri pek yiyemiyorum mecburen işte. Neyse sabah baktım badem leri avuçla yiyo şöyle bi baktım yüzüne o badem kaç para sen biliyonmu dedim. Beslenmem lazım karıcım diyo niye dedim çocugu sana mı koydular
😂😂😂 bizde alışveriş yaptık yarısı yok neden çünkü kocam sabah kahvaltısını bile cevizle yapıyor 😂😂

Valla napim sigarayı da bıraksam evde kocamı bıçaklicam zaten antidepresanları bi anda bıraktım sinir bombası gibiyim her şey çok sinir bozucu bide sigara içmezsem katilim😂
Bende içiyorum günde 5 tane normalde 1 paket içerdim

Kızlar eşim dün prodoktor test siparişi vermişti bugün geldiler biraz önce sırf test etmek için yaptım negatif çıktı beta 30 onu bile algılamadı.. Yani diyeceğim o'ki paranızı boşa harcamayın ama illada yapacam diyosanız da pozitif yada negatif sonucu ciddiye almayın.. En ufak silik çizgi bile yok
Prodoctor testle ben yaptım beta 15’i gördü yalnız prodoctoe test sonucu geç gösteriyor kullanımda da 30 dakika ya kadar çıkan sonuç doğru diyor benimki ilki ve üçüncü testte 6-7 dk sonra gösterdi bir arkadaşınla de 10. Dk sonra göstermişti betası 32 çıkmıştı

Prodoctor testle ben yaptım beta 15’i gördü yalnız prodoctoe test sonucu geç gösteriyor kullanımda da 30 dakika ya kadar çıkan sonuç doğru diyor benimki ilki ve üçüncü testte 6-7 dk sonra gösterdi bir arkadaşınla de 10. Dk sonra göstermişti betası 32 çıkmıştı
Canım benim beta 30 benim testte ki çizgiyi görmek için mikroskop lazım baka baka başım ağrıdıda bıraktım

Doktor dedi sigara içiyomusun dedim o konuya hiç girmeyelim kırıcı olabiliriz gerek yok🤣🤣🤣
Valla o sormadan ben dedim hocam ben tiryakiyim günde 5 tanede olsa içerim yoksacbeni kelepceleyip yatırım dedim güldü 5 den fazla içme dedi sen kactane iciyorsun

Back
X