EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Aynen Allah hepimize hayırlısı ile nasip eder İnşaallah şükür geride iki tane embriyom var tel tesellim o

Arkdaslar bende bugün 5. Gün embriyosunu transferini oldum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Siz bu sürecte neler yaptiniz ben Almanyadayim. Doktorlar transfer sonrasi sizlere neler önerdi

Bende de pek bir değişim yok ya benim için belki çok erken bilmiyorum. Ama şu bacağa kramp olayı ben de oluyor özellikle sağ kasık bölgemde bir gerginlik dolgunluk hissi var. Offf beklemek çok yoruyor senin test tarihin ne zamandı az kaldı sanırım,kaset test yapacak mısın?

Evet bende aynı seyı dusunuyorum eger bana bırakırsa bende ıkı adet ısteyecegım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllah

Arkdaslar bende bugün 5. Gün embriyosunu transferini oldum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Siz bu sürecte neler yaptiniz ben Almanyadayim. Doktorlar transfer sonrasi sizlere neler önerdi
Hayırlı olsun canım umarım güzel haberler alırsın doktor 2 gün dinlen dedi ama öyle sürekli yatayım değil rutine dön dedi rahime kan gitmesi gerektiği için hareket etmek lazımmış sadece ağır kaldırma, spor yapma, ilişki 2 gün yasak, kabız olma ıkınma felan dedi onun harici rutin işleri yapabilirsin yani yatak düzeltme bulaşık toplama gibi şeyler. Bide ilaçlar verdi onları kullanıyorum. Yarın 3. Günüm olacak gezmeye gidicem mesela çok takılı kalmamaya çalışıyorum

Beklemek çok zor gerçekten. 17 Eylül test günüm. O gün gidip kan vereceğim, başka bir şey yapmıyorum.
Anladım canım zaten bişey kalmamış bebeklerin seninle güzel düşünelim bu arada günde toplam 9 hap (nidicards,estrofem,prograf,coraspin), 6 progestan, 2 iğne kan sulandırıcı ve progestan dex kullanıyorum. Çok sarsıcı artık midem bulanıyor hapları içerken iğnenin acısını geçtim. İyi zehirlenmiyoruz valla

Ay bende günde 5 kez hap 2 iğne 6 tane fitil kullanıyorum progestan fitil yüzünden kasık ağrım geçmiyor hiç

Bende böyleyim :) inşallah pozitifleri görürüz. benim ilaçlardan karnım doyuyor sanki, son 3 gündür acıkmıyorum zorla yiyorum hatta 1 kg bile vermişim nasıl oldu anlamadım. İlaçlarımız aynı. İğneleri de kendim yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…