- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Aynen Allah hepimize hayırlısı ile nasip eder İnşaallah şükür geride iki tane embriyom var tel tesellim oHerkeste değişir ama benim transferden sonra 11. Gün beta 11 sonra 60 a kadar çıktı düştü.transferden itibaren
Hiç bi sancı vs olmadı. Benimle aynı gün aynı değerde olup hamileliği devam eden çok kişi oldu dua etmekten başka çaremiz yok
Testiniz ne çıktıBenim ki 13 Eylül transferden 9 gün sonrasına verdiler 5. Gün embriyosu sizin kaçıncı gün
Benimde tesellim aynı geride embriyom olması bende nasipse 21 i gibi tekrar transfer olacağımAynen Allah hepimize hayırlısı ile nasip eder İnşaallah şükür geride iki tane embriyom var tel tesellim o
Geç yerleşenlerde oluyormuş bu değerlerAynen Allah hepimize hayırlısı ile nasip eder İnşaallah şükür geride iki tane embriyom var tel tesellim o
Hayırlısı olsun ne diyelim elimizden bir şey gelmiyor ki Rabbimin dediği olurVerdim beta baya düşük geldi 15.3 lekelenmemde var muhtemelen kimyasal
Ne durumdasın bir belirti var mı canım?Amin inşallah hayırlısı
Ara ara kasık ağrısı oluyor o kadar canım, sende durumlar nasıl? Başka bir belirtim yok. Bacağıma kramp girecek gibi oluyor ara ara sonra geçiyor. Herkes de belirti olmuyormuş bekleyip dua etmekten başka çare yokNe durumdasın bir belirti var mı canım?
Bende de pek bir değişim yok ya benim için belki çok erken bilmiyorum. Ama şu bacağa kramp olayı ben de oluyor özellikle sağ kasık bölgemde bir gerginlik dolgunluk hissi var. Offf beklemek çok yoruyorAra ara kasık ağrısı oluyor o kadar canım, sende durumlar nasıl? Başka bir belirtim yok. Bacağıma kramp girecek gibi oluyor ara ara sonra geçiyor. Herkes de belirti olmuyormuş bekleyip dua etmekten başka çare yok
Merhaba bende 7.günde aynısını yaşadım şuan 9 dayım sizinki kaçıncı gün embriyosuKızlar merhaba transfer +7 deyim sizde tek taraflı kasık ağrısı var mı
5. Gün embriyosu sızı gibi girip çıkan sağ tarafımda bir ağrı yaşıyorum tek taraflı ağrı olunca biraz korktum açıkçasıMerhaba bende 7.günde aynısını yaşadım şuan 9 dayım sizinki kaçıncı gün embriyosu
Bende de pek bir değişim yok ya benim için belki çok erken bilmiyorum. Ama şu bacağa kramp olayı ben de oluyor özellikle sağ kasık bölgemde bir gerginlik dolgunluk hissi var. Offf beklemek çok yoruyorsenin test tarihin ne zamandı az kaldı sanırım,kaset test yapacak mısın?
Evet bende aynı seyı dusunuyorum eger bana bırakırsa bende ıkı adet ısteyecegım hakkımızda hayırlısı olsun inşaAllahMerhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel geçer sürecinizBen taze transfer olduğum için donmuş süreci bilmiyorum femerayı muhtemelen rahim kalınlaşsın diye verdi yani yumurtalar büyüyecek doğal döngüye göre onlar büyüdükçe rahim kalınlaşacak gibi. Transfere gelince de yaştan dolayı riskli gebelik sıkıntılı bir süreç olur diye öyle düşünmüştür ama bana kalırsa yaşa göre bence de ikiz olması daha iyi birlikte büyürler ilerleyen zamanda daha zor olabilir
Hayırlı olsun canım umarım güzel haberler alırsınArkdaslar bende bugün 5. Gün embriyosunu transferini oldum. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin. Siz bu sürecte neler yaptiniz ben Almanyadayim. Doktorlar transfer sonrasi sizlere neler önerdi
Evetttt, ara ara oluyor.Kızlar merhaba transfer +7 deyim sizde tek taraflı kasık ağrısı var mı
Anladım canım zaten bişey kalmamışBeklemek çok zor gerçekten. 17 Eylül test günüm. O gün gidip kan vereceğim, başka bir şey yapmıyorum.
Ay bende günde 5 kez hap 2 iğne 6 tane fitil kullanıyorumAnladım canım zaten bişey kalmamışbebeklerin seninle güzel düşünelim bu arada günde toplam 9 hap (nidicards,estrofem,prograf,coraspin), 6 progestan, 2 iğne kan sulandırıcı ve progestan dex kullanıyorum. Çok sarsıcı artık midem bulanıyor hapları içerken iğnenin acısını geçtim. İyi zehirlenmiyoruz valla
Bende böyleyim :) inşallah pozitifleri görürüz.Anladım canım zaten bişey kalmamışbebeklerin seninle güzel düşünelim bu arada günde toplam 9 hap (nidicards,estrofem,prograf,coraspin), 6 progestan, 2 iğne kan sulandırıcı ve progestan dex kullanıyorum. Çok sarsıcı artık midem bulanıyor hapları içerken iğnenin acısını geçtim. İyi zehirlenmiyoruz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?