- 25 Mart 2023
- 125
- 28
- 28
- 29
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
5.gündü , transferin 6.günü beta 0.2 geldi bugün transferin 10.günü 1.9Yok canım. Senin kaçıncı gün embriyosuydu
Ne güzel hem de 2 tane şansınız varmışAmin inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için o kadar yalnız kaldım ki kimse anlamıyor ne kadar zor olduğunu . Bebeklerim benle umari mı benle buyuyeceklerduymayacagim kötü şeyleri
Yani yükselme var ama yeterli olur mu bilemiyorum canım test günün ne zamandı sen 2 gün daha bekle bence belli olmaz belki geç yerleşmiştir düşük değerle öğrenmiş olursun5.gündü , transferin 6.günü beta 0.2 geldi bugün transferin 10.günü 1.9
Doktor ilaçları bırak dediYani yükselme var ama yeterli olur mu bilemiyorum canım test günün ne zamandı sen 2 gün daha bekle bence belli olmaz belki geç yerleşmiştir düşük değerle öğrenmiş olursun
Hadi yaa çok geçmiş olsun inşalalh kolaylıkla tez zamanda kavuşursun bebeğineDoktor ilaçları bırak dedi
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun inşallah güzel geçer sürecinizMerhaba bende ekimde transfer olurum sanıyordum bıraz erken regl olunca eylul sonu benımde transfer olacak nasıpse. Bugun 2.gunum dondurulmuslar ıcın hazırlıga start verdık ama femera ve folıcasıt verdı baska ılacda verılmesı gerekmıyormuydu bırde femera yumurta gelıstırıcı degılmı neden kullanıyorumkı.bu arada yasım 38 genetıge gıdıp saglıklı donen ıkı adet embrıyo transferı ıstıyorum ılk oyle konusmustuk dr bugun tek transfer yapalım dedı ben yok ıkı tane dıyınce rısklerı var yınede sonra tekrar konusuruz dedı ama ben ıkı tane ıstıyorum sızcede oyle olmamalımı
Benim de bugün 10. Gün negatif maalesef. Dr konuştum ilaçları kestirdi pazartesi gidicez yanına yuzyuze konuşalım Bi gelin dediTransferimin 10. Günü beta 1.9 geldi ilaçları bırakayım mı
Hakkımızda hayırlısı olsun sizede galiba 2 adet transfer olmuştu bnmde ikiydiBenim de bugün 10. Gün negatif maalesef. Dr konuştum ilaçları kestirdi pazartesi gidicez yanına yuzyuze konuşalım Bi gelin dedi
Teşekkür ederim evet 2 ad . Başka da yok zatenHakkımızda hayırlısı olsun sizede galiba 2 adet transfer olmuştu bnmde ikiydi
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallahTeşekkür ederim evet 2 ad . Başka da yok zaten
Merhaba nasılsın kan verdinmi sonuç bellimiSilik çizgi gördüm ama 0 belirti emin değilim yarın kan vereceğim sizde durum nasıl
Verdim beta baya düşük geldi 15.3 lekelenmemde var muhtemelen kimyasalMerhaba nasılsın kan verdinmi sonuç bellimi
Benim kimyasalda lekelenme olmamıştı. Geç yerleşme lekesidir inşallahVerdim beta baya düşük geldi 15.3 lekelenmemde var muhtemelen kimyasal
İnşaallah öyledir ama transfer+9 5. Gün embriyosu için baya düşük galiba pazartesi göreceğiz pek ümidim yok kimyasal yaşarken adet sancılarınız var mıydı acabaBenim kimyasalda lekelenme olmamıştı. Geç yerleşme lekesidir inşallah
Herkeste değişir ama benim transferden sonra 11. Gün beta 11 sonra 60 a kadar çıktı düştü.transferden itibarenİnşaallah öyledir ama transfer+9 5. Gün embriyosu için baya düşük galiba pazartesi göreceğiz pek ümidim yok kimyasal yaşarken adet sancılarınız var mıydı acaba
Benim transfer +3 TE öyle bir şey olmuştu. Patik fln giyindim hatta.Kızlar benim transferimin 8. Günü ayaklarım çok üşüyor buz gibi daha önce hiç böyle olmazdı aynı durumla karşılaşan oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?