- 27 Kasım 2019
- 501
- 450
- 103
- 30
- Konu Sahibi pamilyaponca
-
Ben de kasık ağrısı yok ya ara ara sağ tarafımda bi dolgunluk hissediyorum o kadar. Belki tutunma belirtindir canımAy bende günde 5 kez hap 2 iğne 6 tane fitil kullanıyorumprogestan fitil yüzünden kasık ağrım geçmiyor hiç
Ben de kendim yapıyorum iğnemi kan sulandırıcı biraz yakıyor o kadar alıştık zaten iğnelere. Ama iştahının olmamasına şaşırdım acaba hamilelik belirtisi olabilir mii? beslenme çok önemli zorla kendinii bebişlerine kan can olsun.. benim iştahım var 55le başlamıştım 56 kiloyum şuanBende böyleyim :) inşallah pozitifleri görürüz.benim ilaçlardan karnım doyuyor sanki, son 3 gündür acıkmıyorum zorla yiyorum hatta 1 kg bile vermişim nasıl oldu anlamadım. İlaçlarımız aynı. İğneleri de kendim yapıyorum.
Alıştık vallahi hemşire ol demişlerdi istememiştim şimdi kendi hemşiremiz olduk bir yandan. Artık şu ilacı içtim mi diye kendimi sorgulamaya başladımBen de kendim yapıyorum iğnemi kan sulandırıcı biraz yakıyor o kadar alıştık zaten iğnelere. Ama iştahının olmamasına şaşırdım acaba hamilelik belirtisi olabilir mii? beslenme çok önemli zorla kendinii bebişlerine kan can olsun.. benim iştahım var 55le başlamıştım 56 kiloyum şuan
00.00 a doğru gidiyor alarm bu şekilde yoksa unutuyorum içtim mi içmedim mi diye. Bi de düzenli almak önemliymiş hepsini. Boş saattimiz yok ben de Gevitamax kullanıyorum Bülent Tıraş tüm hastalarına bu takviyeyi veriyor. Benim göğüs ağrım çok yoğun ama ilaçların yaptığını biliyorum. Senin embriyo kaliten neydi ? Test yapmamana çok şaşırdım ben düşünüyorum şu an yapsam çıkar mı acaba diye kendimi tutuyorum çıkmayacağını bildiğimdenAlıştık vallahi hemşire ol demişlerdi istememiştim şimdi kendi hemşiremiz olduk bir yandan. Artık şu ilacı içtim mi diye kendimi sorgulamaya başladımyaaa inşallah pozitifleri görürüz isteyen herkes kavuşur bebeklerine. Yemek yiyorum ama yemem gerektiği için neden böyle oldu bilmem dediğim gibi başkada belirtim yok benim. Ne göğüs açıyor nede başka şey. Bende 66’dan 65’e düştüm. Birde takviye alıyorum balık yağı filan. Folik asit vitaminler. Alarm kurar olduk ilaçlar için. Senin ne zamandı test günün ? Bu arada evde filan hiç test yapmadım.
Benimde alarm böyle hepsi aynı saat’de alınıyor hatta. Çalışırken zor oluyor ama bir şekilde hallettim. Çünkü pozitif olunca devam edecek ilaçlar olacak. En iyi 2 kaliteli embriyoyu transfer ettik dediler ben harfli değerlerine çok takılmadım sormadımda :) 5. Gün embriyoları. Umarım şuan benimledirler:) test konusuna gelince yapıp negatif çıkan sonra modeli bozulan çok olmuş. Etrafımdan da duydum hatta kan vermeye bile gitmeyen zar zor gidenleri. Test de pozitif gören kan verip negatif çıkanda olmuş. O zaman bende bekleyeyim dedim. Zaten duygular girmiş bir birine. En kesin sonucu da kan testi veriyor . Beklemeyi seçtim ben çok sabırsız biriyim kendime söz verdim .00.00 a doğru gidiyor alarm bu şekilde yoksa unutuyorum içtim mi içmedim mi diye. Bi de düzenli almak önemliymiş hepsini. Boş saattimiz yok ben de Gevitamax kullanıyorum Bülent Tıraş tüm hastalarına bu takviyeyi veriyor. Benim göğüs ağrım çok yoğun ama ilaçların yaptığını biliyorum. Senin embriyo kaliten neydi ? Test yapmamana çok şaşırdım ben düşünüyorum şu an yapsam çıkar mı acaba diye kendimi tutuyorum çıkmayacağını bildiğimden
Güzel düşünelim kesinlikle bizimle miniklerimizBenimde alarm böyle hepsi aynı saat’de alınıyor hatta. Çalışırken zor oluyor ama bir şekilde hallettim. Çünkü pozitif olunca devam edecek ilaçlar olacak. En iyi 2 kaliteli embriyoyu transfer ettik dediler ben harfli değerlerine çok takılmadım sormadımda :) 5. Gün embriyoları. Umarım şuan benimledirler:) test konusuna gelince yapıp negatif çıkan sonra modeli bozulan çok olmuş. Etrafımdan da duydum hatta kan vermeye bile gitmeyen zar zor gidenleri. Test de pozitif gören kan verip negatif çıkanda olmuş. O zaman bende bekleyeyim dedim. Zaten duygular girmiş bir birine. En kesin sonucu da kan testi veriyor . Beklemeyi seçtim ben çok sabırsız biriyim kendime söz verdim .birde çok yoruluyorum. Çamaşır attım makinaya kolum kalkmıyor . 2 tabak yıkadım kolum yoruldu. İlaçlardan sanırım. Gevitamax benimde kullandığım takviyem. Ayrıca serum yemiştim transfer öncesi.
Güzel düşünelim kesinlikle bizimle miniklerimizevet kaset test için eşim bana hep söylüyor sakın yapma etme diye ama insan tutamıyor kendini işte o kaset testlerde çift çizgiyi öyle aradı ki gözlerim bigün çıkacak diye umut ettim hep sonuç ne çıkarsa çıksın umutsuzluk yok kanda çıkacak zaten diye kendimi şartlandırıyorum. Yorgunluk ben de var ama ben çok bi iş yapmıyorum hafta sonu olduğu için eşim yapıyor sağ olsun her şeyii.bi tek öğle yemeği hazırlıyorum sebze yemeği genellikle 1 tabak yıkamıyorum valla yoğun halsizlik var ve kalp çarpıntısı yapıyor sık sık zaten astım hastasıyım. O beyaz serumu ben de yedim ama hastanede 6 7 bin lira dediler diye gittim devlette yaptırdım şansım yaver gitti. Para tuzağı acıbadem
Allah yardımcınız olsun sizin daha agirmis ilaçlar. Benim de artık vücudum ilaçları kaldırmamaya başladı. Sürekli mide karın ağrısı yaşıyorum hep şişkinlik var. Yemekten çok ilaç içiyoruz vallahi..Anladım canım zaten bişey kalmamışbebeklerin seninle güzel düşünelim bu arada günde toplam 9 hap (nidicards,estrofem,prograf,coraspin), 6 progestan, 2 iğne kan sulandırıcı ve progestan dex kullanıyorum. Çok sarsıcı artık midem bulanıyor hapları içerken iğnenin acısını geçtim. İyi zehirlenmiyoruz valla
Kesinliklee çok zor hepimizin yardımcısı olsun Rabbim betim benzim soldu. Sonu güzel olsun da tüm zorluklar unutulurAllah yardımcınız olsun sizin daha agirmis ilaçlar. Benim de artık vücudum ilaçları kaldırmamaya başladı. Sürekli mide karın ağrısı yaşıyorum hep şişkinlik var. Yemekten çok ilaç içiyoruz vallahi..
Aynı şekilde belirti arayıp duruyorum aslında o kadar sakindim ki eşim umutsuz olduğumu düşünüyordu takmıyordum. Ama şuan çok farklı hissediyorum hormonlarda alt üst ediyor tabii orası ayrıSeruma ne ödedik bilmiyorum açıkçası. Ben Acıbadem de yaptırdım özel sağlık sigortam karşıladı. Yoksa çok yüksek bir fiyat çıkmıştı. Çarpıntı bende de var ilaçlardan olduğunu düşünüyorum. İnşallah güzel haberler gelirbazen belirti arıyorum bazen arama diyorum kendime. Daha önce yaşamadığım için insanda neler oluyor bilmiyoruzda :)
Bende çok sakindim.transfer günü ve sonraki 4 gün. Çarşamba sabahı inanılmaz bir kaşık ağrısı oldu hatta dedim tamam adet oldunAynı şekilde belirti arayıp duruyorum aslında o kadar sakindim ki eşim umutsuz olduğumu düşünüyordu takmıyordum. Ama şuan çok farklı hissediyorum hormonlarda alt üst ediyor tabii orası ayrı
Benim de öyle. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum hep. Belki daha rahat tutunur diye. Bende çok fazla bel ağrısı yapıyor. Kitleniyor resmen belim. Estroferm bende karında sertlik yapıyor uyku getiriyor. Progesteron fitil de batma tarzı ağrılara sebep oluyor. O yüzden belirti de arayamiyorum. İğneleri hiç saymiyorum. Kan sulandırıcı berbat yakıyor. Takviye de kullanıyorum. Amin inşallah sonu güzel olur cümlemizin. 9 Eylül transferim ama 3. Gün embriyosu benim. Sizin ne zaman?Kesinliklee çok zor hepimizin yardımcısı olsun Rabbim betim benzim soldu. Sonu güzel olsun da tüm zorluklar unutulursiz ne zaman transfer oldunuz
Şahsen ben de böyle bir kasık ağrısı olsa aaa tutundu diye sevinirim. Hepmiz ruh hastasına döndükBende çok sakindim.transfer günü ve sonraki 4 gün. Çarşamba sabahı inanılmaz bir kaşık ağrısı oldu hatta dedim tamam adet oldun20 dk ayaklarımı havaya kaldırdım uzandım öyle geçti. O günden sonra da kaygılar başladı. Sakinlik gitti. Sabah negatif düşünüyorum akşam pozitif saçma sapan bir hal aldı.
Anlıyorum canım ama yatış pozisyonu olarak öyle bir ayrım yok hatta sola yatmak daha iyi yazıyor çoğu yerde daha fazla oksijen taşınmasını sağlıyormuş ben genellikle soluma yatıyorum ama gece çok dönüyorum. Hiç korkutmasın bunlar seni embriyo öyle kayıp gidecek bir durumun içinde değil bunu bana doktorum bizzat anlattı. Sürekli aynı pozisyonda yattığın için de belin çok ağrıyor olabilir biraz soluna yatıp bacağını arasına yastık almayı dene belin rahat etsin. Benim 11 Eylül transferim 5. Gün 2 tane embriyo test tarihi de 22si dayanabilirsemBenim de öyle. Sırt üstü yatmaya çalışıyorum hep. Belki daha rahat tutunur diye. Bende çok fazla bel ağrısı yapıyor. Kitleniyor resmen belim. Estroferm bende karında sertlik yapıyor uyku getiriyor. Progesteron fitil de batma tarzı ağrılara sebep oluyor. O yüzden belirti de arayamiyorum. İğneleri hiç saymiyorum. Kan sulandırıcı berbat yakıyor. Takviye de kullanıyorum. Amin inşallah sonu güzel olur cümlemizin. 9 Eylül transferim ama 3. Gün embriyosu benim. Sizin ne zaman?
Gerçekten öyle oldu, tüm duygu ve kaygılar bir arada. Chatcpt sordum duyguları yorumladıŞahsen ben de böyle bir kasık ağrısı olsa aaa tutundu diye sevinirim. Hepmiz ruh hastasına döndük
Chatgbt olmasa napardık bilmiyorum bıktı bendenGerçekten öyle oldu, tüm duygu ve kaygılar bir arada. Chatcpt sordum duyguları yorumladı
Ya Allah razı olsun yazın için. Bana hiç bir şey demediler yatis ile ilgili. Ben genelde hep sağ tarafıma dönük yatarım. Sol tüp tıkalı sağ açık. Sağa kaçar orayı da tıkar diye evham yapıyordum hep. Valla test tarihinden ziyade artık biraz kendi canımın derdine dustugumden aklıma gelmiyor.Anlıyorum canım ama yatış pozisyonu olarak öyle bir ayrım yok hatta sola yatmak daha iyi yazıyor çoğu yerde daha fazla oksijen taşınmasını sağlıyormuş ben genellikle soluma yatıyorum ama gece çok dönüyorum. Hiç korkutmasın bunlar seni embriyo öyle kayıp gidecek bir durumun içinde değil bunu bana doktorum bizzat anlattı. Sürekli aynı pozisyonda yattığın için de belin çok ağrıyor olabilir biraz soluna yatıp bacağını arasına yastık almayı dene belin rahat etsin. Benim 11 Eylül transferim 5. Gün 2 tane embriyo test tarihi de 22si dayanabilirsem
İlk ilaçları kullandığım zamanlar bende böyle oluyordum ama vücut alıştı sanırım sadece midemi bulandırıyor artık. Betim benzim solgun görünüyor. Kendini çok yormamaya özen gösterYa Allah razı olsun yazın için. Bana hiç bir şey demediler yatis ile ilgili. Ben genelde hep sağ tarafıma dönük yatarım. Sol tüp tıkalı sağ açık. Sağa kaçar orayı da tıkar diye evham yapıyordum hep. Valla test tarihinden ziyade artık biraz kendi canımın derdine dustugumden aklıma gelmiyor.İlaçlar çok kötü yaptı beni.. raporluydum Allah'tan ama yarın ise baslicam. Kesin yigilmistir hepsi beni bekliyordur işlerin.
Benim ilk ilaçları kullanırken bir şeyin yoktu. Ama fark edebiliyordum yan etkilerini. Beslenmeme dikkat ediyorum çok. Demir folik asit c vit ve çinko içeren bir takviyem var. Ayrıca d vit. İçiyorum yani sıra tekrar folik asit içeren başka bir takviyem var. Kefir kayısı yiyiyorum. Kabızlık yapmasın bol su, organik meyve suları posalı olanlarından. Günde bir yumurta bazen iki protein için. Yemeklere de dikkat ediyorum. Sebze protein ağırlıklı gidiyorum. OMEGA 3 var kullanıyorum arada krill yağı tüketiyorum. Ama dediğim gibi bünyem artık kaldırmamaya başladı. Yarın işin stresi de bindi şimdi.İlk ilaçları kullandığım zamanlar bende böyle oluyordum ama vücut alıştı sanırım sadece midemi bulandırıyor artık. Betim benzim solgun görünüyor. Kendini çok yormamaya özen gösterçalışanlara çok daha zor gerçekten Beslenmeye dikkat ederekte enerjim arttı sanırım çok etkisi var beslenmenin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?