- Konu Sahibi pamilyaponca
-
14. gününde transfer oldum. Transferden 5 gün önce prolutex iğne oluyordum günde 1 defa ve hala öyle devam ediyorumKızlar taze dondurulmuş embriyo transferi olanlar süreçte ne kullandılar ilaç olarak ve döngünün kaçıncı günü transfer oldular acaba
Herkese göre günü çok değişiyor sanırımm. Peki 14.gün olacağınızı bi gün önce mi söylediler daha mı erken14. gününde transfer oldum. Transferden 5 gün önce prolutex iğne oluyordum günde 1 defa ve hala öyle devam ediyorum
Merhaba hayırlı olsun benımde 17 Eylül test günümAllah güzel sonuçlar almayı nasip etsin inşaallah benimde ilk transferim test tarihine 13 Eylül dediler o güne kadar yapmayı düşünmüyorum tes
İnşaallah hayırlı haberler vermek nasip olur hepimizeMerhaba hayırlı olsun benımde 17 Eylül test günüm
Haklısınız kendi sayiniza göre çok iyi yumurta çıkmış ve ayrıca hepsi dolu dondurulmuş. Kiminle çalıştınız?Kalite için genelde 3 aylık güzel bir beslenme öneriyorlar ve de takviye. Yeşillik kırmızı meyveler, gökkuşağı beslenme, temiz içerikler, hafta 3 protein 2 sebze 2 baklagil olarak. Benim eskiden kalitesi nasıldı bilemem tabi ama amh düşüklüğüm var kaliteyi de düşürüyor tabi. 0.39 değerim benim 7 tane gördüler 4ü büyüdü 4ü de dolu çıktı 5.gün 3 tanesi donduruldu biri 4ab 2si orta kalite dendi. 3 ay tüp bebek diyetisyeniyle çalışmıştım ve takviye kullandım. Kendi sayıma göre iyi donduruldu diye düşünüyorum
Merhaba ben kan sulandırıcı olarak önce ecopirin kullandım transferden bir gün öncede oksapara başladım transferden sonra da devamMerhaba hanımlar, herbirinizin tedavisi için hayırlar diliyorum. Benim de bugün transfer günüm belli oldu. 9 Eylül.
Estrofeme ek olarak Prednol, duphaston, progestan dex ve azitro antibiyotik verdi doktorum. Sorum şu ki; burda forumda oksapar gibi kan sulandırıcı iğneler kullanıldığını okuyorum. Herkese mi veriliyor bu ilaçlar? Bana verilmedi acaba transferden sonra mı verilir? Yardımcı olursanız sevinirim
İnşİnşaallah hayırlı haberler vermek nasip olur hepimize
Bana da verebilir o zaman transfer sonrası. İnanılmaz iğne fobim var. Opu döneminde de aşamadım bu durumu. Bugün ilk kez prolutex iğneyi vurduk. Şuan karnımdaki acıya inanamiyorum. İki kere prolutex var zaten her gün yeni bir iğne daha eklenmesi fikri korkuttu iyiceMerhaba ben kan sulandırıcı olarak önce ecopirin kullandım transferden bir gün öncede oksapara başladım transferden sonra da devam
Malesef oksapar ve prolutex biraz acıtıyor ama bana doktorum bazen erken kesmek zorunda da kalıyoruz oksaparı duruma göre ilerliyoruz dediBana da verebilir o zaman transfer sonrası. İnanılmaz iğne fobim var. Opu döneminde de aşamadım bu durumu. Bugün ilk kez prolutex iğneyi vurduk. Şuan karnımdaki acıya inanamiyorum. İki kere prolutex var zaten her gün yeni bir iğne daha eklenmesi fikri korkuttu iyice
Benimde aynı pazartesi günü 8 Eylül de transfer olacağım. Yaklaşık 5 aydır bu günü bekledim. Şimdi ise sanki hissizleştim. İlaçların etkisi mi bilmiyorum ama sadece hüzün var içimde. Sende durumlar nasılMerhaba arkadaşlar benimde 8 Eylül transferim rabbim yar ve yardımcımız olsunbir sürü ilaç progestan iğne fitil vallahi zor süreç...
Aynı gün rabbim hayirlsi ile nasip etsin canımBenimde aynı pazartesi günü 8 Eylül de transfer olacağım. Yaklaşık 5 aydır bu günü bekledim. Şimdi ise sanki hissizleştim. İlaçların etkisi mi bilmiyorum ama sadece hüzün var içimde. Sende durumlar nasıl
Mecbur istedikleri kadar kullanicaz. İnsan yine de bir hesaplıyor isteMalesef oksapar ve prolutex biraz acıtıyor ama bana doktorum bazen erken kesmek zorunda da kalıyoruz oksaparı duruma göre ilerliyoruz dedi
Evet öyle maalesef allahım sonunu güzel eylesin inşallahMecbur istedikleri kadar kullanicaz. İnsan yine de bir hesaplıyor iste
Amin inşallah emeklerimizin karşılığını verir Rabbim. Benimki iki ay öncesinden donduruldu. 3 kere Opu oldum. İki embriyom var. Ikiside transfer edilecek. Senin de çift mi transferin. Haberleşelim mutlaka birlikte bekleriz sonucu.Aynı gün rabbim hayirlsi ile nasip etsin canımbende geçen seneden iki tane dondurulmuş embriyo orta kalite denildi...evet ilaç iğne fitil ..bende yoruldugumu hissediyorum bı garibimde...iğne mav etti zor süreç rabbim yardım etsin
iyi yaptınız bol su ve avakadoda öneririm benim ikinci transferim Ilıcak nasipseYatıyorum bugün de yarın ama yemek yapıorm eşim hep destek saolsun kabak çekirdeği badem ve yeşillik balık falan tüketiyorum
Gülin demir ile çalıştım. Takviye olarak da 3 ay Vifolic longawin ve Solgar Q10Haklısınız kendi sayiniza göre çok iyi yumurta çıkmış ve ayrıca hepsi dolu dondurulmuş. Kiminle çalıştınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?