EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Haklısınız kendi sayiniza göre çok iyi yumurta çıkmış ve ayrıca hepsi dolu dondurulmuş. Kiminle çalıştınız?

Merhaba hanımlar, herbirinizin tedavisi için hayırlar diliyorum. Benim de bugün transfer günüm belli oldu. 9 Eylül.
Estrofeme ek olarak Prednol, duphaston, progestan dex ve azitro antibiyotik verdi doktorum. Sorum şu ki; burda forumda oksapar gibi kan sulandırıcı iğneler kullanıldığını okuyorum. Herkese mi veriliyor bu ilaçlar? Bana verilmedi acaba transferden sonra mı verilir? Yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba ben kan sulandırıcı olarak önce ecopirin kullandım transferden bir gün öncede oksapara başladım transferden sonra da devam

Merhaba ben kan sulandırıcı olarak önce ecopirin kullandım transferden bir gün öncede oksapara başladım transferden sonra da devam
Bana da verebilir o zaman transfer sonrası. İnanılmaz iğne fobim var. Opu döneminde de aşamadım bu durumu. Bugün ilk kez prolutex iğneyi vurduk. Şuan karnımdaki acıya inanamiyorum. İki kere prolutex var zaten her gün yeni bir iğne daha eklenmesi fikri korkuttu iyice

Merhaba arkadaşlar rabbim kolaylık versin...FAMERA yerine LETU kullanıyorum hemşire olur dedi... pazartesi içtim beş gün kullan dedi .cuma beşinci gün oluyor...bugün icemicem dimi...kafam karışıyor

Malesef oksapar ve prolutex biraz acıtıyor ama bana doktorum bazen erken kesmek zorunda da kalıyoruz oksaparı duruma göre ilerliyoruz dedi

Merhaba arkadaşlar benimde 8 Eylül transferim rabbim yar ve yardımcımız olsun bir sürü ilaç progestan iğne fitil vallahi zor süreç...
Benimde aynı pazartesi günü 8 Eylül de transfer olacağım. Yaklaşık 5 aydır bu günü bekledim. Şimdi ise sanki hissizleştim. İlaçların etkisi mi bilmiyorum ama sadece hüzün var içimde. Sende durumlar nasıl

Aynı gün rabbim hayirlsi ile nasip etsin canım bende geçen seneden iki tane dondurulmuş embriyo orta kalite denildi...evet ilaç iğne fitil ..bende yoruldugumu hissediyorum bı garibimde...iğne mav etti zor süreç rabbim yardım etsin

Amin inşallah emeklerimizin karşılığını verir Rabbim. Benimki iki ay öncesinden donduruldu. 3 kere Opu oldum. İki embriyom var. Ikiside transfer edilecek. Senin de çift mi transferin. Haberleşelim mutlaka birlikte bekleriz sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…