EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Merhaba beni laboratuvardan aradiklarinda söylediler sabah ilik dus alip kahvalti yapip gelebilirsiniz diye
Merhaba ben dün transfer oldum gitmeden birkaç saat önce ılık bir duş aldım. Herhangi bir problem olmaz diye düşünüyorum.
Bende dediğiniz gibi ılık bi duş aldım gitmeden şükür güzel geçti :) . İşlem bitince ultrason resmini verdiler elime çok duygulandım

Benim de 11 Eylül yani bu Perşembe transferim var. transfer hazırlığı için kontrole gelmiştim rahim zaten hazır doğal siklus (transfer) yapalım dediler güzel haberler veririz birbirimize inşallah
Yaa aynı gün ne güzel inşallah aynı anda sevincimizi de yaşarız Senin donmuş embriyo sanırım embriyo durumun ne gün kalite vs benim taze olacağı için henüz belli değil

Ayy bana da verdiler tup bebegi bilen herkese gosterdim bakin ilk fotosu diye dayanamadim
Bana resim vermediler hatta ultrasonda bile göremedim. Nedense tansiyonum düştü heyecan yaptım galiba. Gazlı bez istedim burnuma da geçti sonra. İstemesem bayılırdım genel olarak düşük tansiyonlu biriyim. Birde doktor 12 gün sonrasına test günü verdi. Genelde 10. Gün değil mi test günü

Bana transfer edilirken fotoğrafını gösterdiler duvarda ekrandaydı gözlüğüm takılı olmadığı için görememiştim sjsjjs bugün epikrizi eklemişler yeni gördüm

Bana transfer edilirken fotoğrafını gösterdiler duvarda ekrandaydı gözlüğüm takılı olmadığı için görememiştim sjsjjs bugün epikrizi eklemişler yeni gördüm
Test günü ne zaman sizin kısmetse. Ben bugün transfer oldum ayın 19 u test günüm.

Merhaba bana da 12 gun sonraya verdi 6sinda tranfer oldu 18inde test dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…