• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EYLÜL AYINDA TRANSFER OLACAKLAR ♥️

Selamlar opuda 3 yumurtam alindi 2 tanesi dollenmis 5. Gun transfer diye aradilar. 5. gunu bekleyen var mi aramizda transfer icin?

Amin inşallah 🙏🏻 özel değilse sizdeki problem neydi acaba
Valla aslında hiç bilinen bişey yok, bütün testler kontroller yapıldı ama hiç gebelik oluşmadı, benim amh ım düşük sadece. O yüzden vakit kaybetmemem için 2. Transferimizi denedik ilki direk negatifti inşallah bu pozitif olur 🙏🏼 sizin durumunuz nedir ilk denemen mi 😇

Valla aslında hiç bilinen bişey yok, bütün testler kontroller yapıldı ama hiç gebelik oluşmadı, benim amh ım düşük sadece. O yüzden vakit kaybetmemem için 2. Transferimizi denedik ilki direk negatifti inşallah bu pozitif olur 🙏🏼 sizin durumunuz nedir ilk denemen mi 😇
Kaç amh değeriniz kaç yumurta toplanmıştı

Bizimde aynen ilk deneme benim de amh düşük bayağı 0,43 yaşım da 33 eşimdede biraz sayıda hızda falan sorun var ay inşallah pozifi görürsünüz inşallah hayırlısıyla ☺️🙏🏻

Transfer günü sabah duş aldım ayağıma çorap giydim gittim hastaneye transfer oldum yatarak geri odaya getirdiler 10 dk felan durup tuvalete öyle gittim. Benim korkum 2021 de transfer olduğumda eve geldiğimde azıcık kahverengi gibi damla gelmişti çok şükür oğlum tutmuştubdogum yaptım. 2024 yılında transfer oldum tutmadi. 1. Eylül'de transfer oldum yine lekelenme felan olmadi ikiz kattı oglumdaki gibi lekelenme olursavdjye bekledim olmadı korkuyorum yine tutmazsa diye test günüm 11 Eylül.

Yarın transfer olacağım doktorum transfer öncesi bağışıklığı baskılayacak bir serum takılacağını söyledi bu konuda hiç bilgim yok yapılan varsa bilgilendirebilir mi haftada bir yapılmaya devam edeceğim

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.

Merhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.
Yumurta sayısı amh değeri ile ilişkikidir ne kadar düşükse o kadar az yumurta oluşur kişiden kişiye sayı bu nedenle değişiyor. Ancak bireyin kendisinde de her ay aynı sayıda olmuyor amh değerinize göre olabilecek max yumurtalı ay ile tedaviye başlamak için takip en iyisi. Ama unutmayın önemli olan sayı değil, kalitesi, yolunuz açık olsun

Merhaba kızlar
Ben Haziran'da hidrosalpinks ameliyatı oldum dinlenme sürecindeydim doktor dondurulmuş embriyo için Eylül'de adetinde gel dedi adet olucam bugün yarın nasıl oluyor bana bilgi verebilir misiniz 2tane 3bb 1tane 3ab var Stok yaptık önce sonra engel olan tüpü aldık şimdi bakalım sonuç ne olacak hepiniz inşallah pozitif görürsünüz 😊😊😊😊

Ben de 1 Eylülde donmuş transfer oldum. İnşallah birlikte pozitif haberler alırız, Rabbin sürecimizi kolaylaştırsın. Hayal ettiğimizden daha güzel şeyleri nasip etsin 🫠🥹
Slm anne adayları bende dün 2.trasferimizi olduk birisi taze birisi dondurulmuş embriyo Rabbim hepimizin kalbine göre versin amin

Back
X