- 25 Mart 2025
- 939
- 226
- 18
- 33
- Konu Sahibi pamilyaponca
Amin inşallahBizim de öyle, 2dir yalnızca tek embriyo oluşuyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşallahBizim de öyle, 2dir yalnızca tek embriyo oluşuyor inşallah hayırlısıyla pozitif sonuç alırız![]()
Valla aslında hiç bilinen bişey yok, bütün testler kontroller yapıldı ama hiç gebelik oluşmadı, benim amh ım düşük sadece. O yüzden vakit kaybetmemem için 2. Transferimizi denedik ilki direk negatifti inşallah bu pozitif olurAmin inşallahözel değilse sizdeki problem neydi acaba
Kaç amh değeriniz kaç yumurta toplanmıştıValla aslında hiç bilinen bişey yok, bütün testler kontroller yapıldı ama hiç gebelik oluşmadı, benim amh ım düşük sadece. O yüzden vakit kaybetmemem için 2. Transferimizi denedik ilki direk negatifti inşallah bu pozitif olursizin durumunuz nedir ilk denemen mi
![]()
Amh 0.50 benim. İlk transferimde 4 toplandı 1 döllendi. Bunda da 3 toplandı yine 1 döllendiKaç amh değeriniz kaç yumurta toplanmıştı
Bizimde aynen ilk deneme benim de amh düşük bayağı 0,43 yaşım da 33 eşimdede biraz sayıda hızda falan sorun var ay inşallah pozifi görürsünüz inşallah hayırlısıylaValla aslında hiç bilinen bişey yok, bütün testler kontroller yapıldı ama hiç gebelik oluşmadı, benim amh ım düşük sadece. O yüzden vakit kaybetmemem için 2. Transferimizi denedik ilki direk negatifti inşallah bu pozitif olursizin durumunuz nedir ilk denemen mi
![]()
İnşallah canım beraber görelim pozitifleriBizimde aynen ilk deneme benim de amh düşük bayağı 0,43 yaşım da 33 eşimdede biraz sayıda hızda falan sorun var ay inşallah pozifi görürsünüz inşallah hayırlısıyla![]()
Amin inşallahİnşallah canım beraber görelim pozitifleri![]()
Ben doktorumun verdigi imom takviyeyi ve progesteron fitili kullaniyorum sadeceŞuan transfer hazırlığında ilaç kullanıyor musunuz ben sadece aspirinle folik asit kullanıyorum
1 gün gecikti sadece. Normalde de zaten 1-2 gün erken veya geç gelir çok bir sapma olmuyor. Ama opudan sonra 1 hafta erken geldi.Gecikti mi 2.reglniz peki
Hep 2.regl geç olıyor demişler de. Benim 1.regl normal zamanında oldu ama 2.için geç oluyor yorumları okudum hep demekki kişisel bir şey yine de1 gün gecikti sadece. Normalde de zaten 1-2 gün erken veya geç gelir çok bir sapma olmuyor. Ama opudan sonra 1 hafta erken geldi.
Yumurta sayısı amh değeri ile ilişkikidir ne kadar düşükse o kadar az yumurta oluşur kişiden kişiye sayı bu nedenle değişiyor. Ancak bireyin kendisinde de her ay aynı sayıda olmuyor amh değerinize göre olabilecek max yumurtalı ay ile tedaviye başlamak için takip en iyisi. Ama unutmayın önemli olan sayı değil, kalitesi, yolunuz açık olsunMerhaba kızlar bugün tüp bebeğe başlayacaktık adetimin 2.günüydü ancak sadece 1 yumurta olduğu için başlamadılar. Diğer ay bakalım dediler. Oysa geçen ay 4 yumurtam vardı. Bu durumu yaşayan oldu mu? Okuyorum insanlar 20 - 30 yumurtadan bahsediyor.
Bence de kişisel hep.Hep 2.regl geç olıyor demişler de. Benim 1.regl normal zamanında oldu ama 2.için geç oluyor yorumları okudum hep demekki kişisel bir şey yine de
Slm anne adayları bende dün 2.trasferimizi olduk birisi taze birisi dondurulmuş embriyo Rabbim hepimizin kalbine göre versin aminBen de 1 Eylülde donmuş transfer oldum. İnşallah birlikte pozitif haberler alırız, Rabbin sürecimizi kolaylaştırsın. Hayal ettiğimizden daha güzel şeyleri nasip etsin![]()