Eylül ayında yumurta takibi ile çatlatma iğne tedavisi olanlar gelin günleri sayalım ;)

Hherkese merhaba bende bugun ilk çatlatma iğnemi vurulacam , yakın zamanda vurulanlar gbirlikte gecırelım gunlerımızı hadi...

Hherkese merhaba bende bugun ilk çatlatma iğnemi vurulacam , yakın zamanda vurulanlar gbirlikte gecırelım gunlerımızı hadi...
Canim benimde bugun 5 gunum.Yarin kontrol var bakalim dr. Ne diyecek.Ben puregon 600 ile basladim her gun 50 doz arttirak gitti.Ama sol kasigimda hafif batma var,yumos mu olusmus yarin gorecegiz :)

Canim benimde bugun 5 gunum.Yarin kontrol var bakalim dr. Ne diyecek.Ben puregon 600 ile basladim her gun 50 doz arttirak gitti.Ama sol kasigimda hafif batma var,yumos mu olusmus yarin gorecegiz :)

hakımızda hayırlısıı cnm... ben ilaç kullanmadım dr takip etti yumurtayı sadece çatlatma iğnesi yaptım... senin daha iğnene var dımı?

hakımızda hayırlısıı cnm... ben ilaç kullanmadım dr takip etti yumurtayı sadece çatlatma iğnesi yaptım... senin daha iğnene var dımı?
Bugün 6. günüydü 8-9 tane yumoş olmuş,perşembeye kadar devam edeceğim iğneye o gün karar verilecek çatlatma zamanına.Ama doktorun dediğine göre cumartesi büyük ihtimalle aşılama yapacağız inşallah canım.Senin ne zaman belli olacak kısmetse...

arkadaşlar çatlatma iğnesini hangi durumda öneriyor doktor eşin sperm düşüklüğü mü? polikistik over mi,? hsg çektirmek şart mı aşılama için çatlatma iğnesiyle aşılama aynı yanılmıyorsam

Ben kendim istedim canım.İki kez normal yolla hamile kaldım ama kalbi durdu her ikisininde kürtaj oldum.Bir sene oldu hamile kalamadım,hsg çektirdim rahimde yapışıklık olmuş.Onu hallettik.Ben daha fazla beklemek istemedim aşılama yaptırıyorum bu ay

Bende bitane olmuş sadece yeterli boyutta onuda catlattık :) benımde normal yolla bır hamılelıgım oldu ama kalbı durdu kurtaj oldum bende zaman kaybetmemek için yumurta takıbıne gırdım bu ay ama asılama yapmıcaz kendımız denıcez bıkac ay olmassa artık asılama denıcez... 26sında test yaptır dedi dr, daha 12 gun var ... Cok heyecanlıyım

Sakin ol canım..Güzel düşün,güzel olacak herşey...Benimde ikisinin 7 haftalık iken kalpleri durdu, genetik testinde pıhtılaşma çıktı.Birde şimdi onun için ilaç kullanıyorum,eğer kısmet olur da hamile kalırsam kan sulandırıcı iğnede vurulmam gerekecek.Sen puregonla mı yumurtladın bu ay?Yumurta sayısının bir önemi yok,tek sağlıklı bir yumurtada yetiyor hamile kalmaya...

çok geçmiş olsun benimkide 7 haftalıkken kalbi durdu, bende test yaptırdım bir genimde mutasyon cıktı , bende hamile kaldıgımda kan sulandırıcı vurulacakmısım drum ole soyledı
senın hangısınde mutasyon cıktı? nasıl bır ılac kullanıyosun? bana dr sımdılık hıcbırsey vermedı...
ben otravılle vuruldum cnm...

Hetarazigotum ben.Çok yaygın bir durum dedi genetik doktorum.Hamile kalmadan 3 ay öncesiden B12, corasprin ve folbiol (folikasit) verdi.5-6 aydır kullanıyorum.Hamile kalıncada ilk üç ay kullanacakmışım sanırsam birde iğne vurulacağım

mthfr a 1298 heterozigot benimkide bana niye birşey vermediki acaba drum, folbiol kullanıyorum ama 1 yıldan fazla olacak... benim sol tüpümde yapışıklık varmış biraz ama fazla değil dedi dr, akslik bu ya bu ay soldan yumurtladım

banada kadın doğum doktoru değilde genetik doktoru önerdi canım.Benim gen mutasyonumda vücutta b12 de kalmıyormuş o yüzden takviye yapıyoruz.Günde 3 kez folbiol, bir kez corasprin ve b12 alıyorum.Ayrıca ben ikinci bebeğimde kan sulandırıcı kullandığım halde yinede kaybetmiştim o yüzden açıkçası şimdi çok korkuyorum

aaa cok uzuldum .. onun ıcın bırsey dedımı pekı dr onu neden kaybetmıs olabılrıısın
peki kan testlerınde b12 nasıl cıkıyor normalde hıc baktırmısmıydın? ben baktırdım cok yuksek b12'im.. senın hangı gende heterozıgot cıktı pekı?

Canım şu an aklımda değil inan, sonuçlar evde bakıp yazarım muhakkak sana.Yani doktorlara göre 4. bebek kayıbına kadar normal diyorlar, genetik testini bile zar zor yaptırdım.Kromozomlara baktırdık eşimle filan.Kan pıhtılaşması tek başına sebep değilmiş.İğnenin dozu az gelmiş olabilir dedi. B12 benimde normal çıkıyordu hep, fakat genetik doktorum folikasitle beraber b12 almam gerektiğini söyledi.Biliyorsun genetik bambaşka bir alan.

anladım cnm.. bende ılk kaybımdan sonra baktırdım genetıge ve pıhtılaşmaya , bana 3 kayıp beklemek çok sacma geldi.. ıyıkı de baktırmısım ...

benım kaybımda pıhtılaşmadan olmadı bence ama yınede onlem almakta fayda var.. hep 1 hafta gerıdeydı gelısımı bı terslık oldugu bellıydı..

bende haftada bır ıcım ozaman alıp , vitamının zararı olmaz :)

Bencede olmaz :) Ama sen yine istersen doktorunla konuş,kaş yapalım derken gözde çıkartmayalım :)Allah hayırlısını versin tekrardan, hele birde ikiz olursa tadından yenmez diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…