- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Canim benimde bugun 5 gunum.Yarin kontrol var bakalim dr. Ne diyecek.Ben puregon 600 ile basladim her gun 50 doz arttirak gitti.Ama sol kasigimda hafif batma var,yumos mu olusmus yarin gorecegiz :)Hherkese merhaba bende bugun ilk çatlatma iğnemi vurulacam , yakın zamanda vurulanlar gbirlikte gecırelım gunlerımızı hadi...
Canim benimde bugun 5 gunum.Yarin kontrol var bakalim dr. Ne diyecek.Ben puregon 600 ile basladim her gun 50 doz arttirak gitti.Ama sol kasigimda hafif batma var,yumos mu olusmus yarin gorecegiz :)
Bugün 6. günüydü 8-9 tane yumoş olmuş,perşembeye kadar devam edeceğim iğneye o gün karar verilecek çatlatma zamanına.Ama doktorun dediğine göre cumartesi büyük ihtimalle aşılama yapacağız inşallah canım.Senin ne zaman belli olacak kısmetse...hakımızda hayırlısıı cnm... ben ilaç kullanmadım dr takip etti yumurtayı sadece çatlatma iğnesi yaptım... senin daha iğnene var dımı?
Ben kendim istedim canım.İki kez normal yolla hamile kaldım ama kalbi durdu her ikisininde kürtaj oldum.Bir sene oldu hamile kalamadım,hsg çektirdim rahimde yapışıklık olmuş.Onu hallettik.Ben daha fazla beklemek istemedim aşılama yaptırıyorum bu ayarkadaşlar çatlatma iğnesini hangi durumda öneriyor doktor eşin sperm düşüklüğü mü? polikistik over mi,? hsg çektirmek şart mı aşılama için çatlatma iğnesiyle aşılama aynı yanılmıyorsam
Bende bitane olmuş sadece yeterli boyutta onuda catlattık :) benımde normal yolla bır hamılelıgım oldu ama kalbı durdu kurtaj oldumBugün 6. günüydü 8-9 tane yumoş olmuş,perşembeye kadar devam edeceğim iğneye o gün karar verilecek çatlatma zamanına.Ama doktorun dediğine göre cumartesi büyük ihtimalle aşılama yapacağız inşallah canım.Senin ne zaman belli olacak kısmetse...
Sakin ol canım..Güzel düşün,güzel olacak herşey...Benimde ikisinin 7 haftalık iken kalpleri durdu, genetik testinde pıhtılaşma çıktı.Birde şimdi onun için ilaç kullanıyorum,eğer kısmet olur da hamile kalırsam kan sulandırıcı iğnede vurulmam gerekecek.Sen puregonla mı yumurtladın bu ay?Yumurta sayısının bir önemi yok,tek sağlıklı bir yumurtada yetiyor hamile kalmaya...Bende bitane olmuş sadece yeterli boyutta onuda catlattık :) benımde normal yolla bır hamılelıgım oldu ama kalbı durdu kurtaj oldumbende zaman kaybetmemek için yumurta takıbıne gırdım bu ay ama asılama yapmıcaz kendımız denıcez bıkac ay olmassa artık asılama denıcez... 26sında test yaptır dedi dr, daha 12 gun var ... Cok heyecanlıyım
Sakin ol canım..Güzel düşün,güzel olacak herşey...Benimde ikisinin 7 haftalık iken kalpleri durdu, genetik testinde pıhtılaşma çıktı.Birde şimdi onun için ilaç kullanıyorum,eğer kısmet olur da hamile kalırsam kan sulandırıcı iğnede vurulmam gerekecek.Sen puregonla mı yumurtladın bu ay?Yumurta sayısının bir önemi yok,tek sağlıklı bir yumurtada yetiyor hamile kalmaya...
Hetarazigotum ben.Çok yaygın bir durum dedi genetik doktorum.Hamile kalmadan 3 ay öncesiden B12, corasprin ve folbiol (folikasit) verdi.5-6 aydır kullanıyorum.Hamile kalıncada ilk üç ay kullanacakmışım sanırsam birde iğne vurulacağım
banada kadın doğum doktoru değilde genetik doktoru önerdi canım.Benim gen mutasyonumda vücutta b12 de kalmıyormuş o yüzden takviye yapıyoruz.Günde 3 kez folbiol, bir kez corasprin ve b12 alıyorum.Ayrıca ben ikinci bebeğimde kan sulandırıcı kullandığım halde yinede kaybetmiştim o yüzden açıkçası şimdi çok korkuyorummthfr a 1298 heterozigot benimkidebana niye birşey vermediki acaba drum, folbiol kullanıyorum ama 1 yıldan fazla olacak... benim sol tüpümde yapışıklık varmış biraz ama fazla değil dedi dr, akslik bu ya bu ay soldan yumurtladım
Canım şu an aklımda değil inan, sonuçlar evde bakıp yazarım muhakkak sana.Yani doktorlara göre 4. bebek kayıbına kadar normal diyorlar, genetik testini bile zar zor yaptırdım.Kromozomlara baktırdık eşimle filan.Kan pıhtılaşması tek başına sebep değilmiş.İğnenin dozu az gelmiş olabilir dedi. B12 benimde normal çıkıyordu hep, fakat genetik doktorum folikasitle beraber b12 almam gerektiğini söyledi.Biliyorsun genetik bambaşka bir alan.
Bencede olmaz :) Ama sen yine istersen doktorunla konuş,kaş yapalım derken gözde çıkartmayalım :)Allah hayırlısını versin tekrardan, hele birde ikiz olursa tadından yenmez diyorumanladım cnm.. bende ılk kaybımdan sonra baktırdım genetıge ve pıhtılaşmaya , bana 3 kayıp beklemek çok sacma geldi.. ıyıkı de baktırmısım ...
benım kaybımda pıhtılaşmadan olmadı bence ama yınede onlem almakta fayda var.. hep 1 hafta gerıdeydı gelısımı bı terslık oldugu bellıydı..
bende haftada bır ıcım ozaman alıp , vitamının zararı olmaz :)
Sen bakma bana. Rabbim hayırlısını versin, teki ikisi yok...Sağlıklı olsunlar yeter,daha ne isteriz ki canım :)çok isterim gercekten ama zaten tek yumurta , birisi olursa bile mucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?