Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Slm K krclskn daha önce bu testlerden kullanmadım ama takip ettiğime gore pik olmuş hadi hayırlısı bu arada benim bat 3 eylül hepimiz eylül de mucizelerimize kavuşuruz inşallah

Slm K krclskn daha önce bu testlerden kullanmadım ama takip ettiğime gore pik olmuş hadi hayırlısı bu arada benim bat 3 eylül hepimiz eylül de mucizelerimize kavuşuruz inşallah
Valla 1 Gün sonrası daha da koyulasti ben anlamadım
Yildizli gunleri degerlendirdim. Artik bugün mola verdim hayırlısıyla inşallah tutar diyorum. 5 eylule kadar sabirla bekleyecem.

Bugün adet oldum. Yeni bat 21 eylül.
Sende hoşgeldin canım bir bir birikiyoruz burada amaa yine de umutlarımızı yitirmiyoruz. Biter bitmez çalışmalara başla. Bilmiyorum ovulasyon takibi yapiyor musun yapmadiysan bu ay takibe başla

Sende hoşgeldin canım bir bir birikiyoruz burada amaa yine de umutlarımızı yitirmiyoruz. Biter bitmez çalışmalara başla. Bilmiyorum ovulasyon takibi yapiyor musun yapmadiysan bu ay takibe başla
Ay anlamıyorum takip yapsak da bizim olmuyor olanların hemen oluyor

merhaba kızlar bat 1 eylül,bende geldim 10aydır deniyoruz ,arkadaşım 1kere korunmadan deniyelim demiş bu ay hamle kaldı,allhım kesin biz biyerde hata yapıyoruz...

merhaba kızlar bat 1 eylül,bende geldim 10aydır deniyoruz ,arkadaşım 1kere korunmadan deniyelim demiş bu ay hamle kaldı,allhım kesin biz biyerde hata yapıyoruz...
cok ıstıyoruz ya olmuyor ıste bende 6 aydır ıstıyorum daha nasıp olmadı

Offf kızlar valla bu ay bende takmiyorum daha rahatım diyordum. Ta kiiii ovulasyon da pik gordukten sonra surekli kafam da. Nasip diyorum. Elbet zamanı vardır ama bizler tabi ki acele ediyoruz. Hele de etrafımızdaki insanların düşünmediği halde hamile kalması. Olmaz derken oluşu. Düşünürken ilk aydan hamile kalislari bizleri etkiliyor. Hayırlısı diyorum.

3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum. Bu ay son son tekrar yapacagım. Planladığım zamanı geçirdim. Eylülde de olmazsa ocak sonrasına erteleyeceğim. Öğretmenim ve süt iznimin yaz tatiline denk gelmesini hiç istemiyorum.

Arkadaşlar selam bende 1,5 yıllık evliyim son 2 aydır yumurtlama dönemlerimde deniyoruz iki ayda regl oldum umudum eylül bakalım :)

Kızlar benim bu ay dün adetim bitti gün aşırı ilişkiyi denicem bi sonraki adete kadar acaba doğru mu yapı cam yanlismi bilmiyorum

canım doğru yaparsın ama eşinin spermlerinin kalitesi düşmemesi için 3 günde bir yapın birde sadece yumurtlama dönemine bağlı kalma bir arkadaşım regline 4 gün kala hamile kaldı aklında olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…