Valla 1 Gün sonrası daha da koyulasti ben anlamadım
Sende hoşgeldin canım bir bir birikiyoruz buradaBugün adet oldum. Yeni bat 21 eylül.
Ay anlamıyorum takip yapsak da bizim olmuyor olanların hemen oluyorSende hoşgeldin canım bir bir birikiyoruz buradaamaa yine de umutlarımızı yitirmiyoruz. Biter bitmez çalışmalara başla. Bilmiyorum ovulasyon takibi yapiyor musun yapmadiysan bu ay takibe başla
Hahahah doğru diyorsun. Bende daha önce yaptığım takiplerde tutturamadim. Bu ay yine yapiyorum bakalım hayırlısı. Bir de hep diyorum gizli saklı iş olsa hemen tutardıAy anlamıyorum takip yapsak da bizim olmuyor olanların hemen oluyor
cok ıstıyoruz ya olmuyor ıste bende 6 aydır ıstıyorum daha nasıp olmadımerhaba kızlar bat 1 eylül,bende geldim 10aydır deniyoruz ,arkadaşım 1kere korunmadan deniyelim demiş bu ay hamle kaldı,allhım kesin biz biyerde hata yapıyoruz...
aklından çıkar diyorlar,onuda beceremiyorum..cok ıstıyoruz ya olmuyor ıste bende 6 aydır ıstıyorum daha nasıp olmadı
oldun mu canımMerhabalar benim bat 15 ama olmazsam katılırım ben de size
3 aydır ovulasyon takibi yapıyorum. Bu ay son son tekrar yapacagım. Planladığım zamanı geçirdim. Eylülde de olmazsa ocak sonrasına erteleyeceğim. Öğretmenim ve süt iznimin yaz tatiline denk gelmesini hiç istemiyorum.Sende hoşgeldin canım bir bir birikiyoruz buradaamaa yine de umutlarımızı yitirmiyoruz. Biter bitmez çalışmalara başla. Bilmiyorum ovulasyon takibi yapiyor musun yapmadiysan bu ay takibe başla
Gecen yıl bir ayda bir ilişkiyle hamile kaldım düşünmediğim bşr zamanda ama kalbi durdu maalesef. Zamanı gelince her türlü oluyor.aklından çıkar diyorlar,onuda beceremiyorum..
Kızlar benim bu ay dün adetim bitti gün aşırı ilişkiyi denicem bi sonraki adete kadar acaba doğru mu yapı cam yanlismi bilmiyorum
İnsallah canım hepimiz bir umut bekliyoruz Rabbim büyük dua ile sabırla bekleyecezBat 5 eylül evlilik yil donumum 10 eylül inşallah o zamana güzel bir sürpriz olur bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?