Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet kıskanmamak elde değil malesef
Aslında kıskanmak değil de ne bileyim. Bir arkadaşımın eşi askerden izne geldi kayınvalide görümce aynı evdeyken hamilelik oldu ben ovulasyonla da takip ettim yok Nasip işte... üstüne eş dost akrabanın konuşması da cabası, Allah yardımcımız olsun müjdeli haberlerimizi en yakın zamanda almamız duasıyla

Canım bana doktor ağrı kesici kullanma döllenmeyi geciktiriyor demişti benim de migrenim var

Nefret ediyorum çocuk soranlarfan artık gerçekten engel oluyorlar insana ya benim de kuzenimin eşi 3aylık bebeği varken hamile kaldı şuan 5aylık oldu o da karnında gerçekten insan üzülüyor ya

Nefret ediyorum çocuk soranlarfan artık gerçekten engel oluyorlar insana ya benim de kuzenimin eşi 3aylık bebeği varken hamile kaldı şuan 5aylık oldu o da karnında gerçekten insan üzülüyor ya
Bana bayramda akrabamın biri daha bayramlaşmadan "bunun kilo almaya niyeti yok, doğurmaya da niyeti yok" dedi herkesin içinde. Biz kendimizi sakinleştirmeye stresten uzak tutmaya çalışıyoruz ama nafile

Bana bayramda akrabamın biri daha bayramlaşmadan "bunun kilo almaya niyeti yok, doğurmaya da niyeti yok" dedi herkesin içinde. Biz kendimizi sakinleştirmeye stresten uzak tutmaya çalışıyoruz ama nafile
Seni en iyi ben anlarım en çok duyduğum şeyler malesef kilo çocuk kilo çocuk tiksindim artık, 56 kiloyum bide

Canım bana doktor ağrı kesici kullanma döllenmeyi geciktiriyor demişti benim de migrenim var
peki canim nasil yapiyon ben dayanamiyom hatta bazi ilaclar kesmiyor il disindayim dun kalktim gece bile insanin basi agriyormu uykuda bile agriyordu napicam sastim kaldim agriya dayanamiyom bebekte istiyom ustelik ilk iki sene agriyi vekiyordum bebekte yoktu artik pskolojim bozuldu

Canım migreni tetikleyen sebepler var. Kişiden kişiye göre değişir kendini çözmen lazım hangi durumlarda atak geliyor diye. Mesela ben ışığa gelemiyorum ve evimde sadece loş ışık yanar. Kimisinde ise tam tersidir. Düzenli uyku ve beslenme çook ama çok önemli inan ki bunlara dikkat ettiğin zaman baş edebiliyorsun. Yine de geldi diyelim o baş ağrısına dayanabildiğim kadar dayanıyorum ve son raddede ilaç içiyorum Bir de ıslak saç ile uyuma. Ataklar genelde gün sonu yorgunlukla geliyor. Sabah erken saatlerde ilişkiye gir

canim benim en cok yazin gunese ciktimmi hastayim ne kadar cikmayacam ne kadar cikmamaya gayret etsemde olmuyor dun ilacim yoktu baska agri kesici ictim ya insanin geceden sabaha basi agrir mi agridi. Sabah bir tane daha ictim hala hafif agrim var akupuntura basladim 3 seans gittim ama hala agrilar devam

Bol su iç, spor yap canım

Aslında şu vitamini kullanayım, ovülasyon tarihini kaçırmayayım, şunu yemeyeyim, şunu içmeyeyim, şu günlere dikkat edeyim demek bile bizi strese sokuyor inanın. Bir salabilsek. Düşünmesek ne güzel olurdu. Dikkat edin verdiğiniz örnekler hep ne tarihe dikkat etmişler, ne nerede olduklarına, ne hamile kalır mıyım acaba diye düşünmeyenler. ah bir beyin dursa düşünmesek, bir kereliğine unutabilsek herşey yoluna girecek.
Ben 3 yıldır uğraşıyorum, sorun yok ama yaşım 43 olduğu için umut yok diyor doktorlar. Yumurtluyorum, adetlerim düzenli, hormonlar tamam ama amh düşük 0,50. Tüp bebek denemem oldu, stresten yumurtam büyümedi onca ilaca rağmen cevap vermedi. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım, kendimden hamile kaldım. Tüp bebeğe bir daha gitmedim çünkü doktorlar ümitsiz vaka gibi baktıkları için zaten o moral bozukluğu ile hiç birşey olmuyor. maddiyat açısından da onca para... Olursa olacak, olmayacaksa da olmayacak modundayım. Olmasını istiyorum ama bu da bir kısmet... ben elimden geleni yaptığıma inanıyorum, gerisi benim için mucize artık...

İnsallah canim iste eylulde tup yaptircam ama korkuyom basagrisindan senin bence cok agir degil benim dunyam karariyor resmen bikiyorum artik
Allah yardımcın olsun inşAllah hiçbir sıkıntı çıkmaz hayırlı sağlıklı bir şekilde bebeğini alırsın kucağına

insallah canim sen ne zamandir deniyorsun seninde olur insallah.
7 ay olacak benim de başta eşimin değerleri düşüktü ona bağlıyordum. Şimdi düzeldi hamdolsun ama henüz nasip olmadı. İnşAllah bakalım Rabbim güldürsün yüzümüzü

Tek tüple hamile kalabilen var mı arkadaşlar. Bna yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekiyor. Açıkcsı kendiliğinden olsun istiyorum. Tedaviler hastaneler ilaçlar korkutuyor. Ablam yıllardır doktor doktor gezdi. 2 senedir de tek doktorda devam ediyor. Onu gördükçe korkuyorum hastane sürecinden. Doktor doğal yolla kalabilirsin hamile demişti. Dış gebelikten sonra olmadı 4 aydır. Bilmiyorum ben de korkuya düşüyorum.

Canım benim bir arkadaşımin tek tüple iki evladı var. Örnekler çok. Rabbim ne zaman ol derse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…