N11 den aldım burada daha ucuz oluyor. Ki evete hamile kalinabilinir. Çünkü ovulasyon testi yapinca gordum ki her zaman 14. Gün yumurtlama olmuyor. 9. Gun de yumurtladim 13. Günde. Arkadasinizin yumurtlama gunleride farklı olabilir bir de spremlerin vucutta 72 saatte kadar canlı kalabildiğini düşününcepeki testi eczaneden mi alırız bende eylülde denerim belki
Aynen nasipse oluyor nasip değilse ne yapsak boş.Sizde ve eşinizde gebelik oluşmasına engel bi durum yoksa adetten sonra gün aşırı birliktelik ile gebelik oluşur tabi nasibinizde varsa yoksa ne yapsan boş gibi biz neler neler yapıyoruz millet kazara gebe kalıyor herşey nasip kısmet kimi varlığıyla kimi yokluğuyla imtihan oluyor Rabbim hepimizi selamete erdirsin ol desin oluversin Amiin ne çok yazdım
Bu ay dan ümidi kestim soğan kürü yapıyorum ekim de inşallah:))kızlar aklınızdan çıkarın odaklanmayın
benimde 20 eylül hadi bakalımm
Hayırlısı belki sürpriz yaparAdetime kaldı 6 gün genelde gecikiyor 1 eylülede sarkar diye gruptayım sadece sağ göğüs ucum ara ara acıyor gebelik belirtisinden ziyade adet belirtiside olabilir salgın var iyice bozdum düzeni bayramdan sonra toparlayamadım kendimi eşimin problemi olduğu için umudum yok.
Amin inşaallahHadi inşallah eylül ayı hepimize uğur getirir hayırlı sağlıklı minnoşlarımız olur 3 veya 4 ü gibi bekliyorum ben de.Bakalım güzel haberler verelim inşallah birbirimize.
inşallah canımBat 5 eylül evlilik yil donumum 10 eylül inşallah o zamana güzel bir sürpriz olur bana.
Şuan regli dönemindeyim bal tarçın çörek otu kürüne başlayacağım yarın. Ovulasyon ile takip de edeceğim bakalım nasibimizde var mı Eylül ayıOvulasyon dönemini atlattim piki gördüm çatlamayı gördüm o gunleri degerlendirdimArtik gerisi nasip... Geri sayım başladı... Sizlerde durum nedir arkadaşlar.
Yap ne demek ya Allah verecek. Çocuğu olanlar kendileri mi yapmışBenim 3 sene oldu. Benim de eşimin ailesi beni sıkıştırıyor. Menapoza girmeden yap diyorlar. Geçen sene kimyasal gebelik yaşadım. Normal yollardan hamile kaldığıma inanmadılar. Sürekli tup bebek yap diyorlar. O kadar biktim ki biri bana birşey dese inanın soyleyeceklerimden korkuyorum...
Benimde 17 eylül bakalımEylül en güzel aylardan biridir
Uğurlu gelsin nolur
20eylül bat
Bekleyelim bakalım hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim bende bi denicem çok sağolun bol şansN11 den aldım burada daha ucuz oluyor. Ki evete hamile kalinabilinir. Çünkü ovulasyon testi yapinca gordum ki her zaman 14. Gün yumurtlama olmuyor. 9. Gun de yumurtladim 13. Günde. Arkadasinizin yumurtlama gunleride farklı olabilir bir de spremlerin vucutta 72 saatte kadar canlı kalabildiğini düşününceumut ışte öğreniyoruz her ay yeni şeyler
Hadi hayırlısı inşallahbenim de 6 eylül hsg çekildik korunmadık bakalım olacak mı
inşallah canım hepimiz içinHadi hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?