Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
peki testi eczaneden mi alırız bende eylülde denerim belki
N11 den aldım burada daha ucuz oluyor. Ki evete hamile kalinabilinir. Çünkü ovulasyon testi yapinca gordum ki her zaman 14. Gün yumurtlama olmuyor. 9. Gun de yumurtladim 13. Günde. Arkadasinizin yumurtlama gunleride farklı olabilir bir de spremlerin vucutta 72 saatte kadar canlı kalabildiğini düşününce umut ışte öğreniyoruz her ay yeni şeyler

Sizde ve eşinizde gebelik oluşmasına engel bi durum yoksa adetten sonra gün aşırı birliktelik ile gebelik oluşur tabi nasibinizde varsa yoksa ne yapsan boş gibi biz neler neler yapıyoruz millet kazara gebe kalıyor herşey nasip kısmet kimi varlığıyla kimi yokluğuyla imtihan oluyor Rabbim hepimizi selamete erdirsin ol desin oluversin Amiin ne çok yazdım

Aynen nasipse oluyor nasip değilse ne yapsak boş.

Adetime kaldı 6 gün genelde gecikiyor 1 eylülede sarkar diye gruptayım sadece sağ göğüs ucum ara ara acıyor gebelik belirtisinden ziyade adet belirtiside olabilir salgın var iyice bozdum düzeni bayramdan sonra toparlayamadım kendimi eşimin problemi olduğu için umudum yok.

Hadi inşallah eylül ayı hepimize uğur getirir hayırlı sağlıklı minnoşlarımız olur 3 veya 4 ü gibi bekliyorum ben de.Bakalım güzel haberler verelim inşallah birbirimize.

Hayırlısı belki sürpriz yapar

Eylül en güzel aylardan biridir
Uğurlu gelsin nolur
20eylül bat
Bekleyelim bakalım hayırlısıyla

Ovulasyon dönemini atlattim piki gördüm çatlamayı gördüm o gunleri degerlendirdim Artik gerisi nasip... Geri sayım başladı... Sizlerde durum nedir arkadaşlar.

Ovulasyon dönemini atlattim piki gördüm çatlamayı gördüm o gunleri degerlendirdim Artik gerisi nasip... Geri sayım başladı... Sizlerde durum nedir arkadaşlar.
Şuan regli dönemindeyim bal tarçın çörek otu kürüne başlayacağım yarın. Ovulasyon ile takip de edeceğim bakalım nasibimizde var mı Eylül ayı

Yap ne demek ya Allah verecek. Çocuğu olanlar kendileri mi yapmış Bana da ilk çocuğu erkek iste diyen oldu. Olur ısmarlarım

Kızlar benim döngüm HSG den sonra iyice şaşırmaya başladı. 2-4-5 gün önce geldiği oldu bu ay da yine 4 gün önce geldi sizce sebep ne olabilir ya hsg sonucunda normal çıktı her şey? Bi akıl verin fikir yürütün kurban olam

Çok teşekkür ederim bende bi denicem çok sağolun bol şans

Adetimin 6.günü ve 2 gündür gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovülasyon yaptım pik çıktı yumurtlama olabilir mi ki bu durumda

Eklentiler

• 1877320-64c0b092068ebde72c33e229e5cd4317.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 28
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…