amin cnm kesinlikle stress cok etkili7 ay olacak benim debaşta eşimin değerleri düşüktü ona bağlıyordum. Şimdi düzeldi hamdolsun ama henüz nasip olmadı. İnşAllah bakalım Rabbim güldürsün yüzümüzü
Evet ben de duydum ama gene de kalbim dara düşüyor. Sanki olmayacak gibi.. Zamanı var herşeyin. Allah ol der olur doğru.. Dua ediyorum yapacak birşey yokCanım benim bir arkadaşımin tek tüple iki evladı var. Örnekler çok. Rabbim ne zaman ol derse
Benim eşimin değerleri de düşük seninki nasıl duzeldi7 ay olacak benim debaşta eşimin değerleri düşüktü ona bağlıyordum. Şimdi düzeldi hamdolsun ama henüz nasip olmadı. İnşAllah bakalım Rabbim güldürsün yüzümüzü
Klomen, evicap, çinko, keçiboynuzu kullandı üç ay sonra yükseldi hız ve sayıBenim eşimin değerleri de düşük seninki nasıl duzeldi
Bende bu ay keciboynuzuna başladım doktor bişey yazmamıştı sıkıntı olmaz diye ama sıkıntılı diyor herkesKlomen, evicap, çinko, keçiboynuzu kullandı üç ay sonra yükseldi hız ve sayı
Sayı ve hızınız kaç?Bende bu ay keciboynuzuna başladım doktor bişey yazmamıştı sıkıntı olmaz diye ama sıkıntılı diyor herkes
Sayı 60 m A4 hız %5Sayı ve hızınız kaç?
Hız düşük canım çinko ve keçiboynuzu çok iyi geliyor biran önce başlamasınız bence. Birçok vitamin desteği var proxeed plus, neofortil gibi bunlardan birini alıp kullanın derim benSayı 60 m A4 hız %5
Keciboynuzuna başladık şimdi bir ay sonra da testi varHız düşük canım çinko ve keçiboynuzu çok iyi geliyor biran önce başlamasınız bence. Birçok vitamin desteği var proxeed plus, neofortil gibi bunlardan birini alıp kullanın derim ben
Bu vitaminlerden almayı düşünmüyorsaniz bile çinko alın lütfen eczaneden. pahalı değil zatenKeciboynuzuna başladık şimdi bir ay sonra da testi var
Daha önce ürolojide test yaptırdı sıkıntı olmaz demiş şimdi doktoru değiştirdik androlojiye gitti o henüz test yapmadı ürolojide yaptırdığı testi göstermeyi unutmuş 1 ay sonraya gün vermiş test için o zamana kadar ben biseyler yapayım dedim cinkoyu da alabiliriz teşekkür ederimBu vitaminlerden almayı düşünmüyorsaniz bile çinko alın lütfen eczaneden. pahalı değil zaten
Androloji bu konuda daha iyi çok iyi yapmışsınızDaha önce ürolojide test yaptırdı sıkıntı olmaz demiş şimdi doktoru değiştirdik androlojiye gitti o henüz test yapmadı ürolojide yaptırdığı testi göstermeyi unutmuş 1 ay sonraya gün vermiş test için o zamana kadar ben biseyler yapayım dedim cinkoyu da alabiliriz teşekkür ederim
Ben de aynıyım çünkü tüm yumurtlama günleri bayrama denk geldi ve regli bekliyorum bir sonraki ay içinHepiniz hoşgeldiniz kızlarHepimize Hayırlı olur bu ay inşallah guzel haberler almak dileğiyle. İlk defa bu ay stressiz çocuk düşünmeden yaşıyorum anı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?