Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
7 ay olacak benim de başta eşimin değerleri düşüktü ona bağlıyordum. Şimdi düzeldi hamdolsun ama henüz nasip olmadı. İnşAllah bakalım Rabbim güldürsün yüzümüzü
Benim eşimin değerleri de düşük seninki nasıl duzeldi

Sayı 60 m A4 hız %5
Hız düşük canım çinko ve keçiboynuzu çok iyi geliyor biran önce başlamasınız bence. Birçok vitamin desteği var proxeed plus, neofortil gibi bunlardan birini alıp kullanın derim ben

Hız düşük canım çinko ve keçiboynuzu çok iyi geliyor biran önce başlamasınız bence. Birçok vitamin desteği var proxeed plus, neofortil gibi bunlardan birini alıp kullanın derim ben
Keciboynuzuna başladık şimdi bir ay sonra da testi var

Bu vitaminlerden almayı düşünmüyorsaniz bile çinko alın lütfen eczaneden. pahalı değil zaten
Daha önce ürolojide test yaptırdı sıkıntı olmaz demiş şimdi doktoru değiştirdik androlojiye gitti o henüz test yapmadı ürolojide yaptırdığı testi göstermeyi unutmuş 1 ay sonraya gün vermiş test için o zamana kadar ben biseyler yapayım dedim cinkoyu da alabiliriz teşekkür ederim

Androloji bu konuda daha iyi çok iyi yapmışsınız

Bende 13 Eylül batıyla burdayım aşılamaya başladık bugün inş rabbim

Hepiniz hoşgeldiniz kızlar Hepimize Hayırlı olur bu ay inşallah guzel haberler almak dileğiyle. İlk defa bu ay stressiz çocuk düşünmeden yaşıyorum anı.
Ben de aynıyım çünkü tüm yumurtlama günleri bayrama denk geldi ve regli bekliyorum bir sonraki ay için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…