Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her ayın gebelik grubuna katılıyorum.Tabiki bu ayda birlikteyiz kızlar. agustos hayalleri finish..
Ama ben bugün ne yaptım biliyomusunuz? sosyal mecra hesaplarınızdan araştırın burayı.'yanıklar baharat' orayı aradım tahlıl sonuclarımı gönderdim. bana ne gerekir diye bi kaç parça şey gönderecek. bitki karışımları.En sorunu olanlar bile gebe kalmış. Regl zamanı kullanılmaması gerekiyormuş.Gelsin bakalım bide bunu deneyelim.Sizde bi bakın. bana yararı olmaz. içinizden birine yararı dokunur belki nasiplenmiş olur.

Bizde bi aktardan yaptırdık sıkıntılarımızı söyledik eşime ve bana macun çay verdi ilk ay ise yaramadı bayramdan dolayi tekrar tahlil de veremedik bakalım belki bu aya etki eder inşallah

benım e2 değerim 30. kolaylıkla gebe kalabılmem için 40-50 civarı olması gerekirmiş.konuylada hiç bi bilgim yok. senin nasıl? S Sevda Masal

Ben tahlil yaptırali epey oldu benim 30 32 civarda fsh yüksek amh düşük 1 oğlum var 10 yaşında 2. Için uğraşıyoruz 4 yıldır ara ara hastaneye gidiyorum adetlerim düzenli 32 yaşındayım tüp bebek aşılama düşünmüyorum olucaksa normal yolla olsun istiyorum

Valla 1 Gün sonrası daha da koyulasti ben anlamadım
Yildizli gunleri degerlendirdim. Artik bugün mola verdim hayırlısıyla inşallah tutar diyorum. 5 eylule kadar sabirla bekleyecem.Eki Görüntüle 2300229

Canım 14. Ve 15. pik olmuş bence yumurtlama iki günde sürebiliyo bence yarın bi test daha yap silikleşirse değerlendir

K krclskn son adet tarihin ne canım benim 8 ağustos bat 2 yada 3 eylül bu ay içimde farklı bi heyacan bi umut var

Eylül Ayını Bekleyelim...
Arkadaşlar sadece yumurtlama günlerinde mi hamile kalınır ? Bir arkadaşım reglinden 4 gün önce beraber olup hamile kalmış yardım rica edeceğim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…