- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
Yok yapmiyorum. niyetlendim aslinda ama bu sefer takıntim artacak diye yapmiyorum
Oldum malesef yeni bat 7 eylüloldun mu canım
Bizde bi aktardan yaptırdık sıkıntılarımızı söyledik eşime ve bana macun çay verdi ilk ay ise yaramadı bayramdan dolayi tekrar tahlil de veremedik bakalım belki bu aya etki eder inşallahHer ayın gebelik grubuna katılıyorum.Tabiki bu ayda birlikteyiz kızlar. agustos hayalleri finish..
Ama ben bugün ne yaptım biliyomusunuz? sosyal mecra hesaplarınızdan araştırın burayı.'yanıklar baharat' orayı aradım tahlıl sonuclarımı gönderdim. bana ne gerekir diye bi kaç parça şey gönderecek. bitki karışımları.En sorunu olanlar bile gebe kalmış. Regl zamanı kullanılmaması gerekiyormuş.Gelsin bakalım bide bunu deneyelim.Sizde bi bakın. bana yararı olmaz. içinizden birine yararı dokunur belki nasiplenmiş olur.
Düşünce olarak hep oluyorki zaten elimizde değil ben çok düzenli olmasada yapiyom da işte hepsi bi vesile bazen de kendimi oyalıyormusum gibi geliyorYok yapmiyorum. niyetlendim aslinda ama bu sefer takıntim artacak diye yapmiyorum
Valla 1 Gün sonrası daha da koyulasti ben anlamadım
Yildizli gunleri degerlendirdim. Artik bugün mola verdim hayırlısıyla inşallah tutar diyorum. 5 eylule kadar sabirla bekleyecem.Eki Görüntüle 2300229
Testlere devam zaten yeni regl gününe kadar devam ederim.Canım 14. Ve 15. pik olmuş bence yumurtlama iki günde sürebiliyo bence yarın bi test daha yap silikleşirse değerlendir
Amin inşallah. Gerçi salgin varmış. Mide bulantısı ishal bende de başladı umarım ilaç kullanmadan atlatırımİnşallah hepimiz müjdeli haberler veririz...
kızlar aklınızdan çıkarın odaklanmayınBenimde bat dündü bende adet oldum kendimi aynen senin gibi hissediyorum
benimde 20 eylül hadi bakalımmOldum malesef yeni bat 7 eylül
ya arkadaşlar bu ne oluyor anlamadığım için soruyorumCanım 14. Ve 15. pik olmuş bence yumurtlama iki günde sürebiliyo bence yarın bi test daha yap silikleşirse değerlendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?