Tabi ki olabilir. Bir de bir kaç gün daha dene pik durumu olacak mi reglin olagandan kısa ve az olduysa gebelik olabilir.Adetimin 6.günü ve 2 gündür gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovülasyon yaptım pik çıktı yumurtlama olabilir mi ki bu durumda
Yani o kısmı bilemiyorum ama ovulasyon testleri o yüzden iyi oluyor net yakalamak için. Yumurtlamaln 2 Gün de sürüyor olabilir bende oluyor mesela.Bu akıntıdan sonra denesek tutma durumu nasıl oluyor bu konuda bilgisi olan var mı acaba kızlar?
Ya ovulasyon testi yapıyordum izmirde. Ankaraya gelmem gerekince aniden testler de kaldı evde :/ inşallah tutar olmadı yarın gider gitmez tekrar bi test yapicam artıkYani o kısmı bilemiyorum ama ovulasyon testleri o yüzden iyi oluyor net yakalamak için. Yumurtlamaln 2 Gün de sürüyor olabilir bende oluyor mesela.
İnşallah ummadığınız anda gelmiştir belki beybitoYa ovulasyon testi yapıyordum izmirde. Ankaraya gelmem gerekince aniden testler de kaldı evde :/ inşallah tutar olmadı yarın gider gitmez tekrar bi test yapicam artık
Ay inşallah ya 6 eylülü beklicem artık sabirsizliklaaİnşallah ummadığınız anda gelmiştir belki beybito
Adetin ilk günlerinde de yoğun değilse bence bi gebelik testi yap üstüne görme diye bi durumda var hadi hayırlısıAdetimin 6.günü ve 2 gündür gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovülasyon yaptım pik çıktı yumurtlama olabilir mi ki bu durumda
Sizinki eşinizden kaynaklı imiş bizde hicbirsey yok olduğu halde hamile kalamıyorBen eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Bat ve pik ne demek oluyor?Bat 16 bende sizlerleyimmm
Bat regl tarihi. Pik bilmiyorum ovulasyon olabilirBat ve pik ne demek oluyor?
Teşekkür ederimBat regl tarihi. Pik bilmiyorum ovulasyon olabilir
işte bunun için sevinmelisiniz.. kafaya takmadan sağlıklı beslenerek gün aşırı ilişki... bir çok kişi yumurtlama günün yanlış hesaplıor ovulasyon testiyle takip edin.. mesela telefondaki takvime göre benim bir önceki gündü ama malesef yumurtlama günüm geçti.. bunu hem vücudumdaki belirtilerden anlıorm hemde ovulasyon testindeSizinki eşinizden kaynaklı imiş bizde hicbirsey yok olduğu halde hamile kalamıyor
Ben reglimden 1 gün önce yumurtladım, dahaa hamile olup olmadığımı bilemiyorum tabi 12 gün var adete ama geç yumurtladıysa o da tutarsa hamile kalır yani.Eylül Ayını Bekleyelim...
Arkadaşlar sadece yumurtlama günlerinde mi hamile kalınır ? Bir arkadaşım reglinden 4 gün önce beraber olup hamile kalmış yardım rica edeceğim ?
Pik ovulasyon testinin en koyu çıktığı ve pozitif olduğu Gün yani yumurtlama günüBat ve pik ne demek oluyor?
Amin inşallah benimde bat 1 Eylül, eşiml epek görüşemedik ama bi ik kereden de veran Rabbim verir. Tevekkülle hayırlısı ile bekliyorum.Pik ovulasyon testinin en koyu çıktığı ve pozitif olduğu Gün yani yumurtlama günüinşallah hepimize nasip olur bu ay.
Aynen Rabbim ol der ve olur. Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip eylesin.Amin inşallah benimde bat 1 Eylül, eşiml epek görüşemedik ama bi ik kereden de veran Rabbim verir. Tevekkülle hayırlısı ile bekliyorum.
Amiin HAYIRLI CUMALARAynen Rabbim ol der ve olur. Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?