Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benimde normalde takvime göre yumurtlama haftam pazar günü başladı ama eşim teğmen olduğu için o gün bir kere denedik ve okula geçti. Şeffaf yumurta aki şeklinde akintim bugün geldi ve ben şehir dışındayım. Yumurtlama haftam da cumartesi bitiyor. Allahtan yarın dönüyorum eve ve cumartesiyi degerlendiricez. Inşallah tutar beklemek çok zor. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Yani o kısmı bilemiyorum ama ovulasyon testleri o yüzden iyi oluyor net yakalamak için. Yumurtlamaln 2 Gün de sürüyor olabilir bende oluyor mesela.
Ya ovulasyon testi yapıyordum izmirde. Ankaraya gelmem gerekince aniden testler de kaldı evde :/ inşallah tutar olmadı yarın gider gitmez tekrar bi test yapicam artık

Adetimin 6.günü ve 2 gündür gelmiyor şeffaf akıntı geliyor ovülasyon yaptım pik çıktı yumurtlama olabilir mi ki bu durumda
Adetin ilk günlerinde de yoğun değilse bence bi gebelik testi yap üstüne görme diye bi durumda var hadi hayırlısı

Sizinki eşinizden kaynaklı imiş bizde hicbirsey yok olduğu halde hamile kalamıyor
işte bunun için sevinmelisiniz.. kafaya takmadan sağlıklı beslenerek gün aşırı ilişki... bir çok kişi yumurtlama günün yanlış hesaplıor ovulasyon testiyle takip edin.. mesela telefondaki takvime göre benim bir önceki gündü ama malesef yumurtlama günüm geçti.. bunu hem vücudumdaki belirtilerden anlıorm hemde ovulasyon testinde

Eylül Ayını Bekleyelim...
Arkadaşlar sadece yumurtlama günlerinde mi hamile kalınır ? Bir arkadaşım reglinden 4 gün önce beraber olup hamile kalmış yardım rica edeceğim ?
Ben reglimden 1 gün önce yumurtladım, dahaa hamile olup olmadığımı bilemiyorum tabi 12 gün var adete ama geç yumurtladıysa o da tutarsa hamile kalır yani.

Pik ovulasyon testinin en koyu çıktığı ve pozitif olduğu Gün yani yumurtlama günü inşallah hepimize nasip olur bu ay.
Amin inşallah benimde bat 1 Eylül, eşiml epek görüşemedik ama bi ik kereden de veran Rabbim verir. Tevekkülle hayırlısı ile bekliyorum.

Amin inşallah benimde bat 1 Eylül, eşiml epek görüşemedik ama bi ik kereden de veran Rabbim verir. Tevekkülle hayırlısı ile bekliyorum.
Aynen Rabbim ol der ve olur. Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip eylesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…