Aynı durumdayım bende,sol kasığım batıyor,wcye gidiyorum sık sık,ateş basıyor,sonra titreme geliyor,psikoliktir diye düşünüyorum.. hayal kırıklığında bıktım artık..Ara ara bir sıcak basıyor bana oturduğum yerde bile 2 gündür. ovulasyon donemim geçti Gerçi.10 Gün var reglime. Var mı kızlar sizlerde böyle durumlar. Her şeyi yormak istemiyorum.
reglime de tam on gün var..Ara ara bir sıcak basıyor bana oturduğum yerde bile 2 gündür. ovulasyon donemim geçti Gerçi.10 Gün var reglime. Var mı kızlar sizlerde böyle durumlar. Her şeyi yormak istemiyorum.
Aynı bende batma filan yok ta sadece ateş basıyor. Ben bu psikolojiyi çözemedim 2. Ayimda kahve kokusundan tiksindim 10 reglim geçti sonunda oldum. Ondan 2 ay sonra surekli akıntı kasik batması göğüs büyümesi 4 Gün erken oldumAynı durumdayım bende,sol kasığım batıyor,wcye gidiyorum sık sık,ateş basıyor,sonra titreme geliyor,psikoliktir diye düşünüyorum.. hayal kırıklığında bıktım artık..
yumurtladığım pik günü vesonraki gün şiddetli kasık ağrım oldu.. evlendiğim günden beri kendimi takip ediyorum,sanki daha önce hiç ağrım sızım yoktu.. şimdi herşeyi yorar oldum,acaba mı diye???Aynı bende batma filan yok ta sadece ateş basıyor. Ben bu psikolojiyi çözemedim 2. Ayimda kahve kokusundan tiksindim 10 reglim geçti sonunda oldum. Ondan 2 ay sonra surekli akıntı kasik batması göğüs büyümesi 4 Gün erken oldumgecen ay göğüs damarlarim belirginleşti. Hatta eşim senin damarlarina nolmus diye sordu düşünün yine fosssss. Bu nasıl durum ben anlamiyorum.
Ne diyelim Rabbim bu sefer yordurmasin oldursun.yumurtladığım pik günü vesonraki gün şiddetli kasık ağrım oldu.. evlendiğim günden beri kendimi takip ediyorum,sanki daha önce hiç ağrım sızım yoktu.. şimdi herşeyi yorar oldum,acaba mı diye???
Ne zamandır gebelik istiyorsun canımyumurtladığım pik günü vesonraki gün şiddetli kasık ağrım oldu.. evlendiğim günden beri kendimi takip ediyorum,sanki daha önce hiç ağrım sızım yoktu.. şimdi herşeyi yorar oldum,acaba mı diye???
Pik ovulasyon testinin en koyu çıktığı ve pozitif olduğu Gün yani yumurtlama günüinşallah hepimize nasip olur bu ay.
yaklaşık bir yıldır evliyim,hiç korunmadık canım.. kısmet tahlil vs herşey yapıldı temiz..Ne zamandır gebelik istiyorsun canım
yaz canım 1 eylül bat.. :) bu ay bizimle başlıyor...Ayy evet mantikli hazirlayalim canım
Ovulasyon takibi de yapiyomussun biraz rahat ol sabırlı ol ve dua et inşallah bu ay ilk müjdeyi sen verirsin bizlerde peşinden mujdeli haberleri veririzyaklaşık bir yıldır evliyim,hiç korunmadık canım.. kısmet tahlil vs herşey yapıldı temiz..
Kiz senin bat kaçtıOvulasyon takibi de yapiyomussun biraz rahat ol sabırlı ol ve dua et inşallah bu ay ilk müjdeyi sen verirsin bizlerde peşinden mujdeli haberleri veririz
Benim bat 3 eylul canım eklersindeniz_36 1 Eylül
adalinaayhan 20 Eylül
M Mervenur11 3 Eylül
K krclskn 2 Eylül
B bernaayaz 2 Eylül
D Deryakadir 7 Eylül
D Defneveali 6 Eylül
O Orkidem 11 Eylül
Papatya1610 7 Eylül
_Nur_ 13 Eylül
C Cerenim01 9 Eylül
papatyahemsire 1 Eylül
M maybutterfly 5 Eylül
bmbm 21 Eylül
E ebemero 13 Eylül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?