Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ara ara bir sıcak basıyor bana oturduğum yerde bile 2 gündür. ovulasyon donemim geçti Gerçi.10 Gün var reglime. Var mı kızlar sizlerde böyle durumlar. Her şeyi yormak istemiyorum.

Ara ara bir sıcak basıyor bana oturduğum yerde bile 2 gündür. ovulasyon donemim geçti Gerçi.10 Gün var reglime. Var mı kızlar sizlerde böyle durumlar. Her şeyi yormak istemiyorum.
Aynı durumdayım bende,sol kasığım batıyor,wcye gidiyorum sık sık,ateş basıyor,sonra titreme geliyor,psikoliktir diye düşünüyorum.. hayal kırıklığında bıktım artık..

Aynı durumdayım bende,sol kasığım batıyor,wcye gidiyorum sık sık,ateş basıyor,sonra titreme geliyor,psikoliktir diye düşünüyorum.. hayal kırıklığında bıktım artık..
Aynı bende batma filan yok ta sadece ateş basıyor. Ben bu psikolojiyi çözemedim 2. Ayimda kahve kokusundan tiksindim 10 reglim geçti sonunda oldum. Ondan 2 ay sonra surekli akıntı kasik batması göğüs büyümesi 4 Gün erken oldum gecen ay göğüs damarlarim belirginleşti. Hatta eşim senin damarlarina nolmus diye sordu düşünün yine fosssss. Bu nasıl durum ben anlamiyorum.

yumurtladığım pik günü vesonraki gün şiddetli kasık ağrım oldu.. evlendiğim günden beri kendimi takip ediyorum,sanki daha önce hiç ağrım sızım yoktu.. şimdi herşeyi yorar oldum,acaba mı diye???

Öyle olsun istedigimiz içinde oluyor bende de oluyor kasık batması göğüslerde şişkinlik ara ara bulantı gibi bide çok acikiyorum yemeğe oturdun mu bişey yiyemiyorum ve regl 10 gün var Rabbim hepimizin muradını nasip eylesin

Ne zamandır gebelik istiyorsun canım

K krclskn canım diğer konularda bat listesi hazırlıyorlar konu sahibi olarak sende böyle bi liste hazirlarmisin hepimizi etiketleyerek vaktin varsa uygun görüyorsan ben oraya katılmadım ilk buraya yazdım diye çok konu takip edince karışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…