11 Eylüldeniz_36 1 Eylül
@adalinaayhan 20 Eylül
@Mervenur11 3 Eylül
K krclskn 2 Eylül
@bernaayaz 2 Eylül
@Deryakadir 7 Eylül
@Defneveali 6 Eylül
@Orkidem 11 Eylül
Papatya1610 7 Eylül
@Nurov 13 Eylül
@Mucizeminik 9 Eylül
papatyahemsire 1 Eylül
M maybutterfly 5 Eylül
@bmbm 21 Eylül
@ebemero 13 Eylül
InsallahMerhaba herkese inşallah herkesin hamilelik öncesi son batı olur
inş canım yaaa,yapıyorum ovu takibide ama artık zaten yumurtladığım zamanı otamatik hissediyorum.. insan kendini dinlemeye başlayınca hepsinin farkına varıyormuş.. bu ay ümüdim yok,tatil bayram hepsi birbirne girdi,eylülde femara ya başlıycam.. doktor kontrolunde devam edicez..Ovulasyon takibi de yapiyomussun biraz rahat ol sabırlı ol ve dua et inşallah bu ay ilk müjdeyi sen verirsin bizlerde peşinden mujdeli haberleri veririz
Ay hadi inşallah ya zaman geçmiyor resmendeniz_36 1 Eylül
@adalinaayhan 20 Eylül
@Mervenur11 3 Eylül
K krclskn 2 Eylül
@bernaayaz 2 Eylül
@Deryakadir 7 Eylül
@Defneveali 6 Eylül
@Orkidem 11 Eylül
Papatya1610 7 Eylül
@Nurov 13 Eylül
@Mucizeminik 9 Eylül
papatyahemsire 1 Eylül
M maybutterfly 5 Eylül
@bmbm 21 Eylül
@ebemero 13 Eylül
aminnn inşallahAy hadi inşallah ya zaman geçmiyor resmenhepimiz bebek haberi alalım bu ay inşallah
Beklemedeyiz bu aralar var mi yok mu diyeHayallerine kavuşan var mı
Aynen ben de bir umut günde kaç defa bakıyorum hamile kalan var mı diye bize de umut oluyor bu mutlu haberler.Dua edin ne olur 3. tüp bebek denemesi için ön görüşmeye geldik bu sefer olur inşallah.Beklemedeyiz bu aralar var mi yok mu diye
İnsallah ummadığın anda müjdeni alırsın dr gerek kalmadaninş canım yaaa,yapıyorum ovu takibide ama artık zaten yumurtladığım zamanı otamatik hissediyorum.. insan kendini dinlemeye başlayınca hepsinin farkına varıyormuş.. bu ay ümüdim yok,tatil bayram hepsi birbirne girdi,eylülde femara ya başlıycam.. doktor kontrolunde devam edicez..
İnsallah canım Rabbim tez zamanda hepimizin muradına kavuştursun amin bu arada tüp bebek özelde mi yaptiriyorsun maliyeti ne kadar oluyorAynen ben de bir umut günde kaç defa bakıyorum hamile kalan var mı diye bize de umut oluyor bu mutlu haberler.Dua edin ne olur 3. tüp bebek denemesi için ön görüşmeye geldik bu sefer olur inşallah.
Amin canım hepimiz o güzel duyguyu tadalım inşallah.Evet canım özelde daha önce 6000 di şimdi geldiğim 6600 dedi ilaçlar hariç.Bizim de sın hakkımız raporlu 5000e düşer sanırım.İnsallah canım Rabbim tez zamanda hepimizin muradına kavuştursun amin bu arada tüp bebek özelde mi yaptiriyorsun maliyeti ne kadar oluyor
Biz 7 ye giriyoruz bazen sadece bir tane olsa bile razıyım diyorum.Bir kerecik o duyguyu tadabilmek...İnşallah sizin de olur hem oğlunuz yalnız kalmaz inşallah.Hayırlı haberlerle...Bizde 4 yıldır istiyoruz oğlumuzun 1 kardeşi olsun diye aşılama veya tüp bebek yaptırmadım bilmiyorum sanki yapılsa bile tutmayacak ümitsizliği var ilk gebeliğim kendiliğinden oldu tabi 10 yıl önce şimdi yaş 32 hadi hayırlısı eylül müjdesini bekliyorum
Allah kolaylıklar versin canım maddi manevi emeklerini selamete cikarsin bende bir yıl daha beklerim sonra düşünürüm tüp bebek tabi gerek kalmaz insallahAmin canım hepimiz o güzel duyguyu tadalım inşallah.Evet canım özelde daha önce 6000 di şimdi geldiğim 6600 dedi ilaçlar hariç.Bizim de sın hakkımız raporlu 5000e düşer sanırım.
Amin canım Rabbim evlat sahibi olmak istiyen tüm müslüman kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlatlar versin benim duam böyleBiz 7 ye giriyoruz bazen sadece bir tane olsa bile razıyım diyorum.Bir kerecik o duyguyu tadabilmek...İnşallah sizin de olur hem oğlunuz yalnız kalmaz inşallah.Hayırlı haberlerle...
Amin canım inşallah sana hiç gerek kalmaz bir kere olmuş ya bence yine olur Allahın izniyle benim de yaşım 32 bu arada ama bence vakit kaybetme yengemin 2. olmuyordu klomen tedavisiyle o ay hemencecik oldu.Allah kolaylıklar versin canım maddi manevi emeklerini selamete cikarsin bende bir yıl daha beklerim sonra düşünürüm tüp bebek tabi gerek kalmaz insallah
1 yildir deniyorum her ay pskolojik hamilelik yasiyorum ve sonuc husranUzun zamandır sessizce takipteydim. 8 aydır O belirti bu belirti oldu olmadı derken kendimi yıprattığımı fark ettim. Bu ay da hayaller suya düşünce dedim ki; Benim gibi bekleyen arkadaşlarla beraber bu bir ayı geçirip belki destek oluruz ve en azından psikolojik olarak rahatlatırız birbirimizi. İnşallah güzel haberler eylül ayında bizimle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?