Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç bir belirtim yok ovü testinde piki 11-12 eylülde gördüm silikte 13ydü çatlamıştı. 11-13ü değerlendirdim bekliyorum bakalım tutmazsa öbür aya umutlar

Ovulasyon takibi de yapiyomussun biraz rahat ol sabırlı ol ve dua et inşallah bu ay ilk müjdeyi sen verirsin bizlerde peşinden mujdeli haberleri veririz
inş canım yaaa,yapıyorum ovu takibide ama artık zaten yumurtladığım zamanı otamatik hissediyorum.. insan kendini dinlemeye başlayınca hepsinin farkına varıyormuş.. bu ay ümüdim yok,tatil bayram hepsi birbirne girdi,eylülde femara ya başlıycam.. doktor kontrolunde devam edicez..

İnsallah ummadığın anda müjdeni alırsın dr gerek kalmadan

Aynen ben de bir umut günde kaç defa bakıyorum hamile kalan var mı diye bize de umut oluyor bu mutlu haberler.Dua edin ne olur 3. tüp bebek denemesi için ön görüşmeye geldik bu sefer olur inşallah.
İnsallah canım Rabbim tez zamanda hepimizin muradına kavuştursun amin bu arada tüp bebek özelde mi yaptiriyorsun maliyeti ne kadar oluyor

Bizde 4 yıldır istiyoruz oğlumuzun 1 kardeşi olsun diye aşılama veya tüp bebek yaptırmadım bilmiyorum sanki yapılsa bile tutmayacak ümitsizliği var ilk gebeliğim kendiliğinden oldu tabi 10 yıl önce şimdi yaş 32 hadi hayırlısı eylül müjdesini bekliyorum

İnsallah canım Rabbim tez zamanda hepimizin muradına kavuştursun amin bu arada tüp bebek özelde mi yaptiriyorsun maliyeti ne kadar oluyor
Amin canım hepimiz o güzel duyguyu tadalım inşallah.Evet canım özelde daha önce 6000 di şimdi geldiğim 6600 dedi ilaçlar hariç.Bizim de sın hakkımız raporlu 5000e düşer sanırım.

Biz 7 ye giriyoruz bazen sadece bir tane olsa bile razıyım diyorum.Bir kerecik o duyguyu tadabilmek...İnşallah sizin de olur hem oğlunuz yalnız kalmaz inşallah.Hayırlı haberlerle...

Amin canım hepimiz o güzel duyguyu tadalım inşallah.Evet canım özelde daha önce 6000 di şimdi geldiğim 6600 dedi ilaçlar hariç.Bizim de sın hakkımız raporlu 5000e düşer sanırım.
Allah kolaylıklar versin canım maddi manevi emeklerini selamete cikarsin bende bir yıl daha beklerim sonra düşünürüm tüp bebek tabi gerek kalmaz insallah

Biz 7 ye giriyoruz bazen sadece bir tane olsa bile razıyım diyorum.Bir kerecik o duyguyu tadabilmek...İnşallah sizin de olur hem oğlunuz yalnız kalmaz inşallah.Hayırlı haberlerle...
Amin canım Rabbim evlat sahibi olmak istiyen tüm müslüman kardeşlerime hayırlı sağlıklı evlatlar versin benim duam böyle

Allah kolaylıklar versin canım maddi manevi emeklerini selamete cikarsin bende bir yıl daha beklerim sonra düşünürüm tüp bebek tabi gerek kalmaz insallah
Amin canım inşallah sana hiç gerek kalmaz bir kere olmuş ya bence yine olur Allahın izniyle benim de yaşım 32 bu arada ama bence vakit kaybetme yengemin 2. olmuyordu klomen tedavisiyle o ay hemencecik oldu.

1 yildir deniyorum her ay pskolojik hamilelik yasiyorum ve sonuc husran bugun regl oldum , pazartesi doktora gidecegiz esimle birlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…