Ben eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
Ayyy canım inşallah Rabbim aratmasin daha fazlaAynen ben de bir umut günde kaç defa bakıyorum hamile kalan var mı diye bize de umut oluyor bu mutlu haberler.Dua edin ne olur 3. tüp bebek denemesi için ön görüşmeye geldik bu sefer olur inşallah.
Ayyy canım inşallah Rabbim aratmasin daha fazlaAynen ben de bir umut günde kaç defa bakıyorum hamile kalan var mı diye bize de umut oluyor bu mutlu haberler.Dua edin ne olur 3. tüp bebek denemesi için ön görüşmeye geldik bu sefer olur inşallah.
Hayırlısı canım inşallah tez vakitte olur tedavilere gerek kalmadan. Bende 31 yaşındayım 8. Ay bu denememizin bu ay olur umuduyla bekliyorum.1 yildir deniyorum her ay pskolojik hamilelik yasiyorum ve sonuc husranbugun regl oldum , pazartesi doktora gidecegiz esimle birlikle
Beni de listeye ekler misinizBeklemedeyiz bu aralar var mi yok mu diye
Sağol canım biran önce hayırlısıyla Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahAyyy canım inşallah Rabbim aratmasin daha fazla
Regl günün yakın mı bu bir belirti olabilir.Kızlar gece acıkmanız oluyor mu karın gurultusundan uyuyamıyorum bu belirtimi sizce
Bende 1 kere kullandım klomen catlatma iğnesi bende fsh yüksekliği amh düşüklüğü var rezervler sıkıntılı çok şükür tüpler açık bakalım ya nasipAmin canım inşallah sana hiç gerek kalmaz bir kere olmuş ya bence yine olur Allahın izniyle benim de yaşım 32 bu arada ama bence vakit kaybetme yengemin 2. olmuyordu klomen tedavisiyle o ay hemencecik oldu.
Evet yakın iştahımı açıldı anlamadım ama gece 3 4 gibi karnım gurulduyorRegl günün yakın mı bu bir belirti olabilir.
Ne kadar zamandır gebelik istiyorsun bazen bu belirtiler psikolojik oluyor ovulasyon testi veya ates takibi yapıyormusun bu arada herhangi bi vitamin kullanıyorsan bunlar da iştah açabiliyor bende çok acıkıyorum yemeğe oturunca az yiyorumEvet yakın iştahımı açıldı anlamadım ama gece 3 4 gibi karnım gurulduyor
Açıkcası kendımı hamıle hissetmiyorum yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama ilk defa gece acıkıyorum arada bi folik asit alıyorum bide vitamin içerikli sütler içiyorum bu aralarNe kadar zamandır gebelik istiyorsun bazen bu belirtiler psikolojik oluyor ovulasyon testi veya ates takibi yapıyormusun bu arada herhangi bi vitamin kullanıyorsan bunlar da iştah açabiliyor bende çok acıkıyorum yemeğe oturunca az yiyorum
Vitaminlerden kaynaklı oluyor olabilir.H
Açıkcası kendımı hamıle hissetmiyorum yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama ilk defa gece acıkıyorum arada bi folik asit alıyorum bide vitamin içerikli sütler içiyorum bu aralar
Vitaminlerden de olabilir tabiki hamilelik de olabilir kimisinde hamilelik hemen hissettirmez de Hakkında hayırlısı olsun canım gebelik olusur veya adet olursan burayada yazarsın belki topigimizin ilk gebesi sen olursunH
Açıkcası kendımı hamıle hissetmiyorum yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama ilk defa gece acıkıyorum arada bi folik asit alıyorum bide vitamin içerikli sütler içiyorum bu aralar
Aaa listede ben yokum bu bir işaret olabilir mideniz_36 1 Eylül
adalinaayhan 20 Eylül
M Mervenur11 3 Eylül
K krclskn 2 Eylül
B bernaayaz 2 Eylül
D Deryakadir 7 Eylül
D Defneveali 6 Eylül
O Orkidem 11 Eylül
Papatya1610 7 Eylül
_Nur_ 13 Eylül
C Cerenim01 9 Eylül
papatyahemsire 1 Eylül
M maybutterfly 5 Eylül
bmbm 21 Eylül
E ebemero 13 Eylül
nazli95 11 Eylül
Aaaa hahah ekledim halbu ki gerçekten bir işaret olabilirAaa listede ben yokum bu bir işaret olabilir mi
Hadi inşallah bakalımVitaminlerden de olabilir tabiki hamilelik de olabilir kimisinde hamilelik hemen hissettirmez de Hakkında hayırlısı olsun canım gebelik olusur veya adet olursan burayada yazarsın belki topigimizin ilk gebesi sen olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?