Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 yildir deniyorum her ay pskolojik hamilelik yasiyorum ve sonuc husran bugun regl oldum , pazartesi doktora gidecegiz esimle birlikle
Hayırlısı canım inşallah tez vakitte olur tedavilere gerek kalmadan. Bende 31 yaşındayım 8. Ay bu denememizin bu ay olur umuduyla bekliyorum.

Kızlar gece acıkmanız oluyor mu karın gurultusundan uyuyamıyorum bu belirtimi sizce

Amin canım inşallah sana hiç gerek kalmaz bir kere olmuş ya bence yine olur Allahın izniyle benim de yaşım 32 bu arada ama bence vakit kaybetme yengemin 2. olmuyordu klomen tedavisiyle o ay hemencecik oldu.
Bende 1 kere kullandım klomen catlatma iğnesi bende fsh yüksekliği amh düşüklüğü var rezervler sıkıntılı çok şükür tüpler açık bakalım ya nasip

Evet yakın iştahımı açıldı anlamadım ama gece 3 4 gibi karnım gurulduyor
Ne kadar zamandır gebelik istiyorsun bazen bu belirtiler psikolojik oluyor ovulasyon testi veya ates takibi yapıyormusun bu arada herhangi bi vitamin kullanıyorsan bunlar da iştah açabiliyor bende çok acıkıyorum yemeğe oturunca az yiyorum

H
Açıkcası kendımı hamıle hissetmiyorum yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama ilk defa gece acıkıyorum arada bi folik asit alıyorum bide vitamin içerikli sütler içiyorum bu aralar

H

Açıkcası kendımı hamıle hissetmiyorum yaklaşık 5 aydır korunmuyoruz ama ilk defa gece acıkıyorum arada bi folik asit alıyorum bide vitamin içerikli sütler içiyorum bu aralar
Vitaminlerden de olabilir tabiki hamilelik de olabilir kimisinde hamilelik hemen hissettirmez de Hakkında hayırlısı olsun canım gebelik olusur veya adet olursan burayada yazarsın belki topigimizin ilk gebesi sen olursun

Vitaminlerden de olabilir tabiki hamilelik de olabilir kimisinde hamilelik hemen hissettirmez de Hakkında hayırlısı olsun canım gebelik olusur veya adet olursan burayada yazarsın belki topigimizin ilk gebesi sen olursun
Hadi inşallah bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…