Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki gündür kabızım göğsüme Dokununca agrıo dokunmayınc a bi ağrı sızı yok bugün de yaklaşık 10 dk dizlerim ağrıyor acaba adet mi olacam yine

Aaa bakalım ne olacak bende aslında pek bir belirti yok. Sadece ara ara adet olacak gibi belime ağrı vuruyor. Bir de tam karin altı rahimin olduğu bolgede sancı oluyor. Sag ya da sol da değil. Şişkinlik var ondan adet olurum diye düşünüyorum. Çünkü gogusumle alakali hic bir belirti yok. 8 gun var.

Pek umutlanmıyorum aslında bakalım bende merak içerisindeyim

Benim 5 eylül adet günüm. Karnımda şişkinlik hariç bir belirti yok şimdilik. Hamile değilim büyük olasılıkla ama ya olursam da demekten kendimi alamıyorum. Bu milli piyango çıkmaz deyip yine de almaya benziyor

Hahaha örnek çok hoşuma gitti. Aynen hayırlısıyla inşallah hamile oluruz.

Ben de de hiç bir belirti yok sadece dün akşam biraz egzersiz yapınca göğüslerim ağrıdı o kadar.Kızlar sizce spor yapmak tutunmaya engel mi adet tarihine yakın bıraksam mı diyorum bir zararı olur mu sizce.Aman çok takmayalım olacağı varsa her türlü olur

Aynen canim tutunacaksa tutunur zaten ama sen yine de ağır spor yapma derim.

Papatya1610 ay hiç deme canım yaaa zaman geçmiyor buraya yazdiktan sonra ağrım daha çok arttı. Içim vajinadan dışarı çıkıyor sanki çabuk yoruluyorum. Gerçi çok iş yaptım o da var. Bir de ara ara süt rengi kremsi akıntı oluyor. Ama adet olacam odandir diyorum. Test yapmayacam

Bende çok üstüne dusmeyeye çalışıyorum çünkü geçen ay çok düşündüm olmadı. Üstüne 7 gün gecikmem oldu bir de kafaya taktigim icin. Bu ay oluruna bırakıyorum valla :/

Bende çok üstüne dusmeyeye çalışıyorum çünkü geçen ay çok düşündüm olmadı. Üstüne 7 gün gecikmem oldu bir de kafaya taktigim icin. Bu ay oluruna bırakıyorum valla :/
Aynen canım ama ben ara ara umutlanir oldum ama ama amaaaa diyorum içimden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…