- 4 Ocak 2018
- 606
- 803
- 33
- 38
Amin canım herşeye yorar olduk umut dünyası
Hahaha örnek çok hoşuma gitti. Aynen hayırlısıyla inşallah hamile oluruz.Benim 5 eylül adet günüm. Karnımda şişkinlik hariç bir belirti yok şimdilik. Hamile değilim büyük olasılıkla ama ya olursam da demekten kendimi alamıyorum. Bu milli piyango çıkmaz deyip yine de almaya benziyor
InsallahHahaha örnek çok hoşuma gitti. Aynen hayırlısıyla inşallah hamile oluruz.
Aynen canim tutunacaksa tutunur zaten ama sen yine de ağır spor yapma derim.Ben de de hiç bir belirti yok sadece dün akşam biraz egzersiz yapınca göğüslerim ağrıdı o kadar.Kızlar sizce spor yapmak tutunmaya engel mi adet tarihine yakın bıraksam mı diyorum bir zararı olur mu sizce.Aman çok takmayalım olacağı varsa her türlü olur
Yok canım hafif egzersizler yapıyorum amann eskiden kadınlar ne kadar ağır işler yapıyordu yine de 5 ten aşağı çocuk yapmıyorlardı olacağı varsa oluyor işteAynen canim tutunacaksa tutunur zaten ama sen yine de ağır spor yapma derim.
Bekliyoruz halaaa zaman geçmiyorHayallerine kavuşan var mı♥
Bende çok üstüne dusmeyeye çalışıyorum çünkü geçen ay çok düşündüm olmadı. Üstüne 7 gün gecikmem oldu bir de kafaya taktigim icin. Bu ay oluruna bırakıyorum valla :/Papatya1610 ay hiç deme canım yaaa zaman geçmiyor buraya yazdiktan sonra ağrım daha çok arttı. Içim vajinadan dışarı çıkıyor sanki çabuk yoruluyorum. Gerçi çok iş yaptım o da var. Bir de ara ara süt rengi kremsi akıntı oluyor. Ama adet olacam odandir diyorum. Test yapmayacam
Yaaa vardır bunda da bir hayır diyorum. Önümüzdeki maçlara bakalım.Offf Bu ayda olmadı kızlar
Aynen canım ama ben ara ara umutlanir oldum ama ama amaaaa diyorum içimden...Bende çok üstüne dusmeyeye çalışıyorum çünkü geçen ay çok düşündüm olmadı. Üstüne 7 gün gecikmem oldu bir de kafaya taktigim icin. Bu ay oluruna bırakıyorum valla :/
Aminnn canım inşallah .Benimde eylül 8 inşallah herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?