Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selamlar 15 eylül benim de bat. arkadaşlar gelecek olan ruh gelir, herkesin bir doğum tarihi var. deneyip olmuyorsa x kişinin 1 ayda olduysa onun nasibinin erken geleceği varmış, gelmiş diyip önümüze bakıp sabırla beklemek lazım. bir de insanlar 8 ay ugrasıyor 2. denememizde oldu diyor. cokta takmamak lazım.

Slm canlar bendede ara ara sol kasığımda batma oluyor göbek deliğine doğru ağrı oluyor ben ates takibi yapıyorum o da normal ilerliyor aman aman bi yükseliş yok bekliyoruz hadi hayırlısı Brmckkkk canım kısmet değilmiş sıkma canını tam gaz ileri umutlara devam

Dediklerine aynen katılıyorum ama tabi insanın içi burkuluyor olmayınca.

S Sevda Masal canım sen 2. ye uğraşıyorsun ya tecrübelisin belirtiler konusunda gidişat nasıl? İlk defa bu ay benim alt karın kısmında ağrı var çözemedim. Eğilip aniden doğrulunca sancı gibi bir anda aklımı alıyor. bu gece hiç uyutmadı beni sürekli çişim var hissi, azıcık idrar için tuvalete gittim durdum ve üzerine yatamadım filan tarif edemiyorum. Gece acile gitsem buram ağrıyor demekten başka bir şey söyleyemem diye gitmedim.

İnşallah hamilelik belirtisidir canım demi farklı şeyler yaşayınca insan daha çok umutlanıyor.Hadi inşallah haberlerinizi bekliyoruz.Bize de umut olun inşallah.

İnşallah hamilelik belirtisidir canım demi farklı şeyler yaşayınca insan daha çok umutlanıyor.Hadi inşallah haberlerinizi bekliyoruz.Bize de umut olun inşallah.
Ayyy canım inşallah yani cidden bi değişik ağrı o yüzden acaba mi diyorum. Elimde erken gebelik testi var ama yapmıyorum korkudan. Ara ara bel ağrısı ve alt karin agrisindan başka belirti yok.

Ayyy canım inşallah yani cidden bi değişik ağrı o yüzden acaba mi diyorum. Elimde erken gebelik testi var ama yapmıyorum korkudan. Ara ara bel ağrısı ve alt karin agrisindan başka belirti yok.
Kaçıncı günün canım testte çıkar mı acaba

Kaçıncı günün canım testte çıkar mı acaba
son 7 canım. Valla ovulasyonlarla beraber ultra erken gebelik testi de vardı kutunun içinde ilişkiden 6 Gün sonra filan yaziyor ama guvenemedim. Bir de ilk defa bu ay yapmak istemiyorum test bekleyecem

Kizlar ovu testlerime bakarmisnz 3 4 gundur ayni cikiyor cozemedim

Eklentiler

• 20190826_100204.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 35
Ateş takibi nasıl yapıyorsunuz ?

Kızlar o kadar sayfaya yazdım cevap yazmadı hiçkimse ben adetimin 17. Günündeyim sabah lekelenme oldu çok az ama bu nedir anlamadım tekrar adet mi oluyorum yerleşme kanamasına internetten baktım yumurtlamadan 10-14. Gün olurmuş ben yumurtlama yı da bilmiyorum gerçi ovu kullanmadım ama takvime göre olan tarihten 7-8 gün geçmiş sanki yerleşme değil ne bu Peki

Bence gidip bir hormon testlerini yaptırın. Zaten hamileyseniz orada çıkar, değilseniz de hormon testleri size yön verecektir. Eğer istiyorsanız, inşallah hamilesinizdir:)

Bence gidip bir hormon testlerini yaptırın. Zaten hamileyseniz orada çıkar, değilseniz de hormon testleri size yön verecektir. Eğer istiyorsanız, inşallah hamilesinizdir:)
İstiyorum ama niye böyle oldu ki normalde adetlerim düzenlidir erken adet olmaz ki zaten değil mi yerleşme de değilse bilemedim ya çalışıyorum da çıkamam

Adetınız 7 8gun gecmıs dıyorsanız bence hamılesınız yasadıgınız kanama uzun mu surdu?

İstiyorum ama niye böyle oldu ki normalde adetlerim düzenlidir erken adet olmaz ki zaten değil mi yerleşme de değilse bilemedim ya çalışıyorum da çıkamam
Eğer hamileyseniz zaten testte çıkar. Çalışıyorsanız da bir yarım gün izin alın sağlık bu... Ama dediğim gibi umarım hamilesinizdir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…