- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- 158
Dediklerine aynen katılıyorum ama tabi insanın içi burkuluyor olmayınca.selamlar 15 eylül benim de bat. arkadaşlar gelecek olan ruh gelir, herkesin bir doğum tarihi var. deneyip olmuyorsa x kişinin 1 ayda olduysa onun nasibinin erken geleceği varmış, gelmiş diyip önümüze bakıp sabırla beklemek lazım. bir de insanlar 8 ay ugrasıyor 2. denememizde oldu diyor. cokta takmamak lazım.
İnşallah hamilelik belirtisidir canım demi farklı şeyler yaşayınca insan daha çok umutlanıyor.Hadi inşallah haberlerinizi bekliyoruz.Bize de umut olun inşallah.S Sevda Masal canım sen 2. ye uğraşıyorsun ya tecrübelisin belirtiler konusunda gidişat nasıl? İlk defa bu ay benim alt karın kısmında ağrı var çözemedim. Eğilip aniden doğrulunca sancı gibi bir anda aklımı alıyor. bu gece hiç uyutmadı beni sürekli çişim var hissi, azıcık idrar için tuvalete gittim durdum ve üzerine yatamadım filan tarif edemiyorum. Gece acile gitsem buram ağrıyor demekten başka bir şey söyleyemem diye gitmedim.
sıkma canını boşver kısmet aklından çıkarıp sadece o ana odaklan hiç çocuk düşünme hayırlısı ile önümüzdeki aya bakarsınOfff Bu ayda olmadı kızlar
Ayyy canım inşallah yani cidden bi değişik ağrı o yüzden acaba mi diyorum. Elimde erken gebelik testi var ama yapmıyorum korkudan. Ara ara bel ağrısı ve alt karin agrisindan başka belirti yok.İnşallah hamilelik belirtisidir canım demi farklı şeyler yaşayınca insan daha çok umutlanıyor.Hadi inşallah haberlerinizi bekliyoruz.Bize de umut olun inşallah.
Kaçıncı günün canım testte çıkar mı acabaAyyy canım inşallah yani cidden bi değişik ağrı o yüzden acaba mi diyorum. Elimde erken gebelik testi var ama yapmıyorum korkudan. Ara ara bel ağrısı ve alt karin agrisindan başka belirti yok.
son 7 canım. Valla ovulasyonlarla beraber ultra erken gebelik testi de vardı kutunun içinde ilişkiden 6 Gün sonra filan yaziyor ama guvenemedim. Bir de ilk defa bu ay yapmak istemiyorum test bekleyecemKaçıncı günün canım testte çıkar mı acaba
Ateş takibi nasıl yapıyorsunuz ?Slm canlar bendede ara ara sol kasığımda batma oluyor göbek deliğine doğru ağrı oluyor ben ates takibi yapıyorum o da normal ilerliyor aman aman bi yükseliş yok bekliyoruz hadi hayırlısıBrmckkkk canım kısmet değilmiş sıkma canını tam gaz ileri umutlara devam
Bence gidip bir hormon testlerini yaptırın. Zaten hamileyseniz orada çıkar, değilseniz de hormon testleri size yön verecektir. Eğer istiyorsanız, inşallah hamilesinizdir:)Kızlar o kadar sayfaya yazdım cevap yazmadı hiçkimse ben adetimin 17. Günündeyim sabah lekelenme oldu çok az ama bu nedir anlamadım tekrar adet mi oluyorum yerleşme kanamasına internetten baktım yumurtlamadan 10-14. Gün olurmuş ben yumurtlama yı da bilmiyorum gerçi ovu kullanmadım ama takvime göre olan tarihten 7-8 gün geçmiş sanki yerleşme değil ne bu Peki
İstiyorum ama niye böyle oldu ki normalde adetlerim düzenlidir erken adet olmaz ki zaten değil mi yerleşme de değilse bilemedim ya çalışıyorum da çıkamamBence gidip bir hormon testlerini yaptırın. Zaten hamileyseniz orada çıkar, değilseniz de hormon testleri size yön verecektir. Eğer istiyorsanız, inşallah hamilesinizdir:)
Kullanıyorum yaklasık 25gundur follıc marka 50tlye aldımKızlar selam folic asit kullanan var mı ? Kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum ?
Adetınız 7 8gun gecmıs dıyorsanız bence hamılesınız yasadıgınız kanama uzun mu surdu?Kızlar o kadar sayfaya yazdım cevap yazmadı hiçkimse ben adetimin 17. Günündeyim sabah lekelenme oldu çok az ama bu nedir anlamadım tekrar adet mi oluyorum yerleşme kanamasına internetten baktım yumurtlamadan 10-14. Gün olurmuş ben yumurtlama yı da bilmiyorum gerçi ovu kullanmadım ama takvime göre olan tarihten 7-8 gün geçmiş sanki yerleşme değil ne bu Peki
Eğer hamileyseniz zaten testte çıkar. Çalışıyorsanız da bir yarım gün izin alın sağlık bu... Ama dediğim gibi umarım hamilesinizdir....İstiyorum ama niye böyle oldu ki normalde adetlerim düzenlidir erken adet olmaz ki zaten değil mi yerleşme de değilse bilemedim ya çalışıyorum da çıkamam
. Yanlış anladın sanırım. Canım adet geçmemiş erken adet oldum daha 10 gün vardı adetimeAdetınız 7 8gun gecmıs dıyorsanız bence hamılesınız yasadıgınız kanama uzun mu surdu?
Kc gun surdu adetınız?Yanı
. Yanlış anladın sanırım. Canım adet geçmemiş erken adet oldum daha 10 gün vardı adetime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?