- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Adet geçmemiş ki test yapayım henüz çok erken adetimin üzerinden 16 gün geçti henüz lekelenme niye olur ki yerleşme bu zamanda mı olurEğer hamileyseniz zaten testte çıkar. Çalışıyorsanız da bir yarım gün izin alın sağlık bu... Ama dediğim gibi umarım hamilesinizdir....
. Bu sabah ki leke şeklinde geldi çok az ve bitti artık bir şey gelmedi bundan önceki adetim 9 Ağustos taydı ve normal adet döngüm gibiydi 4-5 gün sürüyor BenimKc gun surdu adetınız?
Benımde en son 9agustosydı ne zaman bırlıktelık yasadınız?. Bu sabah ki leke şeklinde geldi çok az ve bitti artık bir şey gelmedi bundan önceki adetim 9 Ağustos taydı ve normal adet döngüm gibiydi 4-5 gün sürüyor Benim
O zaman hormon testlerini mutlaka yaptırın...Adet geçmemiş ki test yapayım henüz çok erken adetimin üzerinden 16 gün geçti henüz lekelenme niye olur ki yerleşme bu zamanda mı olur
Canım sabredebilirsen bir kaç gün daha bekle inşallah masum meleğin sana sımsıkı tutunmuştur.son 7 canım. Valla ovulasyonlarla beraber ultra erken gebelik testi de vardı kutunun içinde ilişkiden 6 Gün sonra filan yaziyor ama guvenemedim. Bir de ilk defa bu ay yapmak istemiyorum test bekleyecem
Belki geç yumurtlama olmuştur ben de açıkçası öyle bir durum olsa sevinirim bence bebişin yerleşiyor Allahın izniyleO zaman hormon testlerini mutlaka yaptırın...
8. 12. Ve 16. Günleri değerlendirdik canımBenımde en son 9agustosydı ne zaman bırlıktelık yasadınız?
İnşallah öyledir arkadaşımız için....Belki geç yumurtlama olmuştur ben de açıkçası öyle bir durum olsa sevinirim bence bebişin yerleşiyor Allahın izniyle
Pardon msj Deryakadire olucaktı inşallah tutunur canımBelki geç yumurtlama olmuştur ben de açıkçası öyle bir durum olsa sevinirim bence bebişin yerleşiyor Allahın izniyle
Hiç önemli değil ben sizi anladım Deryakadire de anlamıştır:)Pardon msj Deryakadire olucaktı inşallah tutunur canım
Canım cok erken geldı yerlesme kmaması bıle olsa bılemedım ben bı ıla. Fln mı kullandın kanama mı yaptı acaba bılmıyorum yerlesme knaması bu kacar erken olmaz dıe bılıyorum8. 12. Ve 16. Günleri değerlendirdik canım
İnşallah canım siz de var mı bir belirtiİnşallah öyledir arkadaşımız için....
Bence de ya bu kadar erken olmaz Yok ilaç hiç kullanmadım ama denize girdim acaba ondan mı olduCanım cok erken geldı yerlesme kmaması bıle olsa bılemedım ben bı ıla. Fln mı kullandın kanama mı yaptı acaba bılmıyorum yerlesme knaması bu kacar erken olmaz dıe bılıyorum
Olabılır canım ne zamandır denıyorsun bebegı acaba o adet sandıgın ustune gormemıydı bazen ole aadet olabılıyorsun cunku daha oncekı aylar denıyordmuydun bebek yapmayıBence de ya bu kadar erken olmaz Yok ilaç hiç kullanmadım ama denize girdim acaba ondan mı oldu
İnşallah canımPardon msj Deryakadire olucaktı inşallah tutunur canım
Anladım Canlar sağolun umarım hamilelik vardır hiç sanmıyorum da ama umut ediyorumHiç önemli değil ben sizi anladım Deryakadire de anlamıştır:)
Ben de yok ne yazık ki....İnşallah canım siz de var mı bir belirti
Canım ben bayadır kullanıyorum. Hatta hemşirem bebek düşünmeye başlamadan 3 ay önce başla demişti. Kan testleri yaptı demir ve d vitaminim eksik olduğu için onlarda takviye aldım. folik asit kolayştırıyormuş ama 8 ayda tutturamadım dahaKızlar selam folic asit kullanan var mı ? Kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum ?
Canım bu pik olduktan sonra ki koyulaşma mı? Eğer öyleyse gebelik ihtimali olabilir. Değilse yumurtan halaaaa çatlayamıyor olabilir.Kizlar ovu testlerime bakarmisnz 3 4 gundur ayni cikiyor cozemedim
Canım ben bayadır kullanıyorum. Hatta hemşirem bebek düşünmeye başlamadan 3 ay önce başla demişti. Kan testleri yaptı demir ve d vitaminim eksik olduğu için onlarda takviye aldım. folik asit kolayştırıyormuş ama 8 ayda tutturamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?