Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eğer hamileyseniz zaten testte çıkar. Çalışıyorsanız da bir yarım gün izin alın sağlık bu... Ama dediğim gibi umarım hamilesinizdir....
Adet geçmemiş ki test yapayım henüz çok erken adetimin üzerinden 16 gün geçti henüz lekelenme niye olur ki yerleşme bu zamanda mı olur

son 7 canım. Valla ovulasyonlarla beraber ultra erken gebelik testi de vardı kutunun içinde ilişkiden 6 Gün sonra filan yaziyor ama guvenemedim. Bir de ilk defa bu ay yapmak istemiyorum test bekleyecem
Canım sabredebilirsen bir kaç gün daha bekle inşallah masum meleğin sana sımsıkı tutunmuştur.

Canım cok erken geldı yerlesme kmaması bıle olsa bılemedım ben bı ıla. Fln mı kullandın kanama mı yaptı acaba bılmıyorum yerlesme knaması bu kacar erken olmaz dıe bılıyorum
Bence de ya bu kadar erken olmaz Yok ilaç hiç kullanmadım ama denize girdim acaba ondan mı oldu

Bence de ya bu kadar erken olmaz Yok ilaç hiç kullanmadım ama denize girdim acaba ondan mı oldu
Olabılır canım ne zamandır denıyorsun bebegı acaba o adet sandıgın ustune gormemıydı bazen ole aadet olabılıyorsun cunku daha oncekı aylar denıyordmuydun bebek yapmayı

Kızlar selam folic asit kullanan var mı ? Kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum ?
Canım ben bayadır kullanıyorum. Hatta hemşirem bebek düşünmeye başlamadan 3 ay önce başla demişti. Kan testleri yaptı demir ve d vitaminim eksik olduğu için onlarda takviye aldım. folik asit kolayştırıyormuş ama 8 ayda tutturamadım daha

ya hamile olmadan 3 ay diyorlar da sanki direk hamile kalabilicekmişiz gibi
düşünün yani 1 yıl folik asit alabilirim
artık uçmaya falan başlıyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…