Canım erken döllenme olduysa eğer ve sadece lekelenme şeklindeyse yerleşme kanaması olabilir. Regline de 7-8 gün var değil mi? Dediğin tarihle 3. hatfa gebelik oluyor bu haftada da bebek yerleşiyor. Test yap bence.Kızlar o kadar sayfaya yazdım cevap yazmadı hiçkimse ben adetimin 17. Günündeyim sabah lekelenme oldu çok az ama bu nedir anlamadım tekrar adet mi oluyorum yerleşme kanamasına internetten baktım yumurtlamadan 10-14. Gün olurmuş ben yumurtlama yı da bilmiyorum gerçi ovu kullanmadım ama takvime göre olan tarihten 7-8 gün geçmiş sanki yerleşme değil ne bu Peki
hiç pik olmadı canımCanım bu pik olduktan sonra ki koyulaşma mı? Eğer öyleyse gebelik ihtimali olabilir. Değilse yumurtan halaaaa çatlayamıyor olabilir.
Valla bende ara vererek kullandım baktım olmuyorya hamile olmadan 3 ay diyorlar da sanki direk hamile kalabilicekmişiz gibi
düşünün yani 1 yıl folik asit alabilirim
artık uçmaya falan başlıyormuşum
Allah Allah bekle bakalım olmadı doktora görünürsün yumurtaları kontrol etsin. Bende kullanıyorum testi 2. çizgi genel olarak çıkıyor yoğunluğu değişiyor. Pik günü hepsinden koyu oluyor.hiç pik olmadı canım
11. günü bkalaım yarın dr gidicez ınsallah bugun pık yaparAllah Allah bekle bakalım olmadı doktora görünürsün yumurtaları kontrol etsin. Bende kullanıyorum testi 2. çizgi genel olarak çıkıyor yoğunluğu değişiyor. Pik günü hepsinden koyu oluyor.
İnşallah dediğin gibidir canımCanım erken döllenme olduysa eğer ve sadece lekelenme şeklindeyse yerleşme kanaması olabilir. Regline de 7-8 gün var değil mi? Dediğin tarihle 3. hatfa gebelik oluyor bu haftada da bebek yerleşiyor. Test yap bence.
Aynen canım bende de alt karın tarafımda sancı bir doluluk hissi var gece 3 e kadar uyutmadı gün içinde de ara ara hissettiriyor kendini. ama test yapmaya korkuyorum. O yüzden bekleyecem.İnşallah dediğin gibidir canımAllah razı olsun cevabınız İçin hepinizden evet ortalama 7-8 gün var ama nette okuduğumda da adete yakın dönem diyo sanki adete bir iki gün kala yerleşme kanaması olur neyse ya kafa yordukça da iyice streslenecem test şimdi yapsam negatif çıksa eğer erken diye çıkmamışsa üzülürüm bekleyeyim bakayım devamı gelecek mi umarım gelmez yerleşmedir ve bu mutluluğu yaşarım ben de
AMİN CANIM İNŞ'ALLAH...Aynen Rabbim ol der ve olur. Bu mübarek cuma gününde Rabbim dualarimizi kabul etsin. Sağlıklı hayırlı evlatlarımız olmasını nasip eylesin.
Valla bende ara vererek kullandım baktım olmuyor
Aynen canım yaaa nerdeeeee benim planlarima göre bu aralar doğuma gün sayacaktimay yaniiii
hani keşke istediğin tarihte olsa da ona göre ilaç vs kullansan
Aynen canım yaaa nerdeeeee benim planlarima göre bu aralar doğuma gün sayacaktimO işler planla olmuyormuş çok güzel öğrendim. İnşallah bu ay diyoruz artık
Daha 11 gün var ama göğüslerim çok hassaslasti. Yumurtlama döneminde normalde bu kadar olmazdı ama bilemedim şimdi. Sizlerinde böyle yumurtlama döneminde göğüs ağrınız oluyor mu şiddetli?Aynen canım ama ben ara ara umutlanir oldum ama ama amaaaa diyorum içimden...
Ben mayis ayında başladım folic asite çünkü gebe kalmayı planliyorsaniz 3 ay öncesinden başlayın diyor doktorlar. Bende kadın doğumda 2 yıl tıbbi sekreterlik yaptım şuan acilciyim de ordan biliyorum :)Kızlar selam folic asit kullanan var mı ? Kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum ?
Ben akşamdan beri filll gibi oldum şişti her yanım iyice adet günüm yaklaştığı için.Daha 11 gün var ama göğüslerim çok hassaslasti. Yumurtlama döneminde normalde bu kadar olmazdı ama bilemedim şimdi. Sizlerinde böyle yumurtlama döneminde göğüs ağrınız oluyor mu şiddetli?
Senin kaç gün kaldı kiBen akşamdan beri filll gibi oldum şişti her yanım iyice adet günüm yaklaştığı için.
6 gün kaldı benim de. Yani şu an alt kasik agrisi var azaldı gerçi ve hafif bir bulantı oluyor ama sicaklardan olabilir. Onun dışında siskinligim filan adet hali yani sanirim bu ay da olmadı.Senin kaç gün kaldı ki
Benim de 10 gün var hic belirti yok. Bu ayda olmadi hissediyorum. Her ay aynı döngü aynı hisler...6 gün kaldı benim de. Yani şu an alt kasik agrisi var azaldı gerçi ve hafif bir bulantı oluyor ama sicaklardan olabilir. Onun dışında siskinligim filan adet hali yani sanirim bu ay da olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?