Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım erken döllenme olduysa eğer ve sadece lekelenme şeklindeyse yerleşme kanaması olabilir. Regline de 7-8 gün var değil mi? Dediğin tarihle 3. hatfa gebelik oluyor bu haftada da bebek yerleşiyor. Test yap bence.

Allah Allah bekle bakalım olmadı doktora görünürsün yumurtaları kontrol etsin. Bende kullanıyorum testi 2. çizgi genel olarak çıkıyor yoğunluğu değişiyor. Pik günü hepsinden koyu oluyor.
11. günü bkalaım yarın dr gidicez ınsallah bugun pık yapar

Canım erken döllenme olduysa eğer ve sadece lekelenme şeklindeyse yerleşme kanaması olabilir. Regline de 7-8 gün var değil mi? Dediğin tarihle 3. hatfa gebelik oluyor bu haftada da bebek yerleşiyor. Test yap bence.
İnşallah dediğin gibidir canım Allah razı olsun cevabınız İçin hepinizden evet ortalama 7-8 gün var ama nette okuduğumda da adete yakın dönem diyo sanki adete bir iki gün kala yerleşme kanaması olur neyse ya kafa yordukça da iyice streslenecem test şimdi yapsam negatif çıksa eğer erken diye çıkmamışsa üzülürüm bekleyeyim bakayım devamı gelecek mi umarım gelmez yerleşmedir ve bu mutluluğu yaşarım ben de

Aynen canım bende de alt karın tarafımda sancı bir doluluk hissi var gece 3 e kadar uyutmadı gün içinde de ara ara hissettiriyor kendini. ama test yapmaya korkuyorum. O yüzden bekleyecem.

Aynen canım ama ben ara ara umutlanir oldum ama ama amaaaa diyorum içimden...
Daha 11 gün var ama göğüslerim çok hassaslasti. Yumurtlama döneminde normalde bu kadar olmazdı ama bilemedim şimdi. Sizlerinde böyle yumurtlama döneminde göğüs ağrınız oluyor mu şiddetli?

Kızlar selam folic asit kullanan var mı ? Kullanmaya başlasam mı diye düşünüyorum ?
Ben mayis ayında başladım folic asite çünkü gebe kalmayı planliyorsaniz 3 ay öncesinden başlayın diyor doktorlar. Bende kadın doğumda 2 yıl tıbbi sekreterlik yaptım şuan acilciyim de ordan biliyorum :)

Selam kızlar internetten gördüm macunhane diye bi karışım var işe yarıyor mudur? Gebeliğe hazırlıkta baya yardımcı oluyormuş sanırım

Daha 11 gün var ama göğüslerim çok hassaslasti. Yumurtlama döneminde normalde bu kadar olmazdı ama bilemedim şimdi. Sizlerinde böyle yumurtlama döneminde göğüs ağrınız oluyor mu şiddetli?
Ben akşamdan beri filll gibi oldum şişti her yanım iyice adet günüm yaklaştığı için.

6 gün kaldı benim de. Yani şu an alt kasik agrisi var azaldı gerçi ve hafif bir bulantı oluyor ama sicaklardan olabilir. Onun dışında siskinligim filan adet hali yani sanirim bu ay da olmadı.
Benim de 10 gün var hic belirti yok. Bu ayda olmadi hissediyorum. Her ay aynı döngü aynı hisler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…