Canım kendimde en iyi geliştirdiğim yön bu ay gebelik testi yapmamak olduBenim de 10 gün var hic belirti yok. Bu ayda olmadi hissediyorum. Her ay aynı döngü aynı hisler...
Aynen öyle canım. Allah geciktiriyorsa, guzellestiriyordur. Öyle düşünelim. En iyi zamanı bekleyelim. Sıkma sende hiç kendini daha maç devam ediyor sonuçta:)Canım kendimde en iyi geliştirdiğim yön bu ay gebelik testi yapmamak olduYoksa şimdiye yapmıştım hele ki elimden ultra erken gebelik testi varken yapmıyorum. Sabır YA SABIR diyorum. Varsa Allah tan yoksa Allah tan. Ama insanoğluyuz işte hapşırsam acaba gebelik belirtisi mi diyecek noktaya geliyorum.
Amin canım hepimiz için iyi olur sonuç inşallahAynen öyle canım. Allah geciktiriyorsa, guzellestiriyordur. Öyle düşünelim. En iyi zamanı bekleyelim. Sıkma sende hiç kendini daha maç devam ediyor sonuçta:)
Kuzum ama erken yapmışsın sabır lütfen. Var mı belirti his.günaydın kızlar.bu sabah dayanamayıp test yaptım,tertemiz tek bir kırmızı çizgi.. benim umutlar bir sonraki aya kaldı.. bat ım 1 eylül ama beklemekten yoruldum artık bari diğer ayın plnalarını yapmaya başlıyayım.. kısmet artık..
biliyorum canım ama bekleyemiyorum artık,hiç olmıycak gibi hissediyorum... geçen hafta batmalar vardı kasıklarımda ama bu hafta tertemizim.. adet belirtiside yok.. ama hamilelikte yok..Kuzum ama erken yapmışsın sabır lütfen. Var mı belirti his.
Hayirlisi olsun bakalım. Regl olana kadar umit kesilmezbiliyorum canım ama bekleyemiyorum artık,hiç olmıycak gibi hissediyorum... geçen hafta batmalar vardı kasıklarımda ama bu hafta tertemizim.. adet belirtiside yok.. ama hamilelikte yok..
Canım benimde bat 1 Eylül, çok erken yapmışsın testi, zaten varsa da çıkmaz. Daha 5 günümüz var ve benim göğüslerim çok sızlıyor.günaydın kızlar.bu sabah dayanamayıp test yaptım,tertemiz tek bir kırmızı çizgi.. benim umutlar bir sonraki aya kaldı.. bat ım 1 eylül ama beklemekten yoruldum artık bari diğer ayın plnalarını yapmaya başlıyayım.. kısmet artık..
bende belirti yok canım,geçen hafta vardı bu hafta herşey normal..ama adet belirtiside yok.. beklemekten sıkıldım napıyım bari olmadığını bileyim,diye yaptım.. çaresizlik işte..Canım benimde bat 1 Eylül, çok erken yapmışsın testi, zaten varsa da çıkmaz. Daha 5 günümüz var ve benim göğüslerim çok sızlıyor.
inş canım, haklısın..Hayirlisi olsun bakalım. Regl olana kadar umit kesilmez
Yok yok ümitsizlenme çok erken bence daha... Bu ay ben test yapmıcam kendime söz verdim.bende belirti yok canım,geçen hafta vardı bu hafta herşey normal..ama adet belirtiside yok.. beklemekten sıkıldım napıyım bari olmadığını bileyim,diye yaptım.. çaresizlik işte..
belirtiler gayet iyi gittiğini gösteriyor,inş hamilesindir.. bunların hiçbiri bende kalmadı çünkü..Aynen kızlar yani bende yapmamak için direniyorum, hayal kırıklığı olmasın diye ya da kimyasal olursa üzülürüm diye ya da ya da diye uzun uzun listeler...
Hamileyim ya da değilim bilmiyorum ama şu şekil belirtilerim var veya belirti olduğunu sandığım şeyler;
*Özellikle gece idrar problemim (yatınca mutlaka kalkıyorum)
*Alt karın rahim dolaylarında ağrı sancı (eğilip doğrulurken batma,gece üstüne yatamıyorum)
*Göğüste hafif dolgunluk (adet belirtimdir her zaman)
*Ara ara adet olacakmışım gibi sancı
*Sabahları değil ama gün içerisinde bulantı gibi tam bir bulanma değil ama iç kalkması gibi
*Hafif koku duyarlılığı yoğun değil her şeye değil.
Hamile değilsem psikolojik muhtemelen.
Amin canım inşallah hayırlısıyla. Yaşım alıp başını gidiyorbelirtiler gayet iyi gittiğini gösteriyor,inş hamilesindir.. bunların hiçbiri bende kalmadı çünkü..
kaç yaşındasın?Amin canım inşallah hayırlısıyla. Yaşım alıp başını gidiyorRabbim herkesin gönlüne göre versin. Fazla okumaktan kafayı sıyırttım galiba hamileliği beklemek sınav sonucunu beklemek gibi geliyor bana Sınava girdim kazanacakmışım gibi
Merhaba, sanırım sizinle satlarımız aynı 5 Ağustos, bende de şu an benzer belirtiler var. Gerçi gece üstüne yatamama durumu yok, ama tuvalete kalkıyorum. Benim bat 2 Eylül. 28 günde bir adet oluyorum. 18 Ağustos'da ilişki oldu. Tek sefer oldu maalesef, o yüzden pek umutlu değildim ama akıntım bu ay nedense arttı. Kasık ağrım da ara ara 1 haftadır devam ediyor. Bundan önce kesin tuttu dediğim bir ay, o kadar çok belirtim vardı ki, resmen kendi kendimi gebe yaptım ve adetim 5 gün gecikti. O bakımdan çok da ümitlenmek istemiyorum. Hayırlısı diyelim..Aynen kızlar yani bende yapmamak için direniyorum, hayal kırıklığı olmasın diye ya da kimyasal olursa üzülürüm diye ya da ya da diye uzun uzun listeler...
Hamileyim ya da değilim bilmiyorum ama şu şekil belirtilerim var veya belirti olduğunu sandığım şeyler;
*Alt karın rahim dolaylarında ağrı sancı (eğilip doğrulurken batma,gece üstüne yatamıyorum)
*Sabahları değil ama gün içerisinde bulantı gibi tam bir bulanma değil ama iç kalkması gibi
Hayırlısı bakalım. Benim arkadaş tek ilişkiyle hamile kaldıMerhaba, sanırım sizinle satlarımız aynı 5 Ağustos, bende de şu an benzer belirtiler var. Gerçi gece üstüne yatamama durumu yok, ama tuvalete kalkıyorum. Benim bat 2 Eylül. 28 günde bir adet oluyorum. 18 Ağustos'da ilişki oldu. Tek sefer oldu maalesef, o yüzden pek umutlu değildim ama akıntım bu ay nedense arttı. Kasık ağrım da ara ara 1 haftadır devam ediyor. Bundan önce kesin tuttu dediğim bir ay, o kadar çok belirtim vardı ki, resmen kendi kendimi gebe yaptım ve adetim 5 gün gecikti. O bakımdan çok da ümitlenmek istemiyorum. Hayırlısı diyelim..
Canım koku ve bulantı ilerleyen haftalarda olur yani hamile olduğunu öğrenirsin sonra başlar ama göğüs ağrısı olabilir bi de uykunun gelmesi hamişlik belirtisidir ve ayrıca sık idrara çıkma da kesinlikle belirtidir ama çok sık ha yani su fazla içtin biraz fazla gittin o belirti değil anormal bir idrara Çıkma yaşadım çünkü biliyorum bunuAynen kızlar yani bende yapmamak için direniyorum, hayal kırıklığı olmasın diye ya da kimyasal olursa üzülürüm diye ya da ya da diye uzun uzun listeler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?