Ben 38 yaşındayım, olursa mucize olur. Biraz geç kaldım.. 4 aydır uğraşıyoruz.Hayırlısı bakalım. Benim arkadaş tek ilişkiyle hamile kaldı
senin durumun iyi,ben 35 yaşındayım.. bayağı geç kaldım galiba canım..
14 eylül11 Eylül
yok canım su fazlası değil aksine ovulasyona devam ettiğim için sıvı alımına dikkat ediyorum. koku dediğim iğrenme tarzı değil de bazı kokular daha keskin geliyor mesela her zaman ki kolonya daha keskin kokuyor. Hayırlısı Allah tan kuzum olursa seviniriz olmazsa yeni aylara deriz.Canım koku ve bulantı ilerleyen haftalarda olur yani hamile olduğunu öğrenirsin sonra başlar ama göğüs ağrısı olabilir bi de uykunun gelmesi hamişlik belirtisidir ve ayrıca sık idrara çıkma da kesinlikle belirtidir ama çok sık ha yani su fazla içtin biraz fazla gittin o belirti değil anormal bir idrara Çıkma yaşadım çünkü biliyorum bunuHaydi İnşallah hamişsindir
Aynen öyle olursa sevinecez olmasa da devam tabiyok canım su fazlası değil aksine ovulasyona devam ettiğim için sıvı alımına dikkat ediyorum. koku dediğim iğrenme tarzı değil de bazı kokular daha keskin geliyor mesela her zaman ki kolonya daha keskin kokuyor. Hayırlısı Allah tan kuzum olursa seviniriz olmazsa yeni aylara deriz.
Ayyy hadi inşallah.Ben 38 yaşındayım, olursa mucize olur. Biraz geç kaldım.. 4 aydır uğraşıyoruz.
Bu ay bal, çörek otu, tarçın kürü yapmıştım, onun etkisini bayağı hissettim. O bakımdan ümitlendim, kasık ağrıları, akıntılar da eklenince, bakalım artık..
Yaaa aynen olağandan farklı bir tek bir şey olunca acaba mı diye insan heyecan yapıyorSon 10 gün benimde insan heyecanlanıyor ❤ bende 29 yaşındayım ilki deniyorum
Ayy inşallah hamilesindir canımmmAynen kızlar yani bende yapmamak için direniyorum, hayal kırıklığı olmasın diye ya da kimyasal olursa üzülürüm diye ya da ya da diye uzun uzun listeler...
Hamileyim ya da değilim bilmiyorum ama şu şekil belirtilerim var veya belirti olduğunu sandığım şeyler;
*Özellikle gece idrar problemim (yatınca mutlaka kalkıyorum)
*Alt karın rahim dolaylarında ağrı sancı (eğilip doğrulurken batma,gece üstüne yatamıyorum)
*Göğüste hafif dolgunluk (adet belirtimdir her zaman)
*Ara ara adet olacakmışım gibi sancı
*Sabahları değil ama gün içerisinde bulantı gibi tam bir bulanma değil ama iç kalkması gibi
*Hafif koku duyarlılığı yoğun değil her şeye değil.
Hamile değilsem psikolojik muhtemelen.
Hayırlısı canım16 Eylül bat.bekliyoruz bakalım
Evet evet ilk,hakkımızda hayırlısı olsun...Hahah ilk için mi deniyorsun sende benim gibi
Bugün göğüs ağrıma ara ara adet olacakmis gibi kasik agrım da eklendi. Bu gidişle şizofren olmasam bari yaYaaa aynen olağandan farklı bir tek bir şey olunca acaba mı diye insan heyecan yapıyor
valla manyyak oldukBugün göğüs ağrıma ara ara adet olacakmis gibi kasik agrım da eklendi. Bu gidişle şizofren olmasam bari ya
Ayy ne güzel. Ben ovuya devam ediyorum ama adete yakin koyulasiyor dediler bende yok hep sabit cizgiKızlar merhaba. 3 ay önce düşük yaptım dinlenme süremiz bitti bakalım. Korkuyorum biraz aynı şeylerin olmasından aslındaDün ve bugün ovulasyon testin kopkoyu çift çizgi.. Eylül ayı hepimiz mutlu haberle coştururuz topiği inşallahhh
Akıntı geliyor mu yumurtlamadan 5 6 gün sonravalla manyyak olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?