Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlısı bakalım. Benim arkadaş tek ilişkiyle hamile kaldı
Ben 38 yaşındayım, olursa mucize olur. Biraz geç kaldım.. 4 aydır uğraşıyoruz.

Bu ay bal, çörek otu, tarçın kürü yapmıştım, onun etkisini bayağı hissettim. O bakımdan ümitlendim, kasık ağrıları, akıntılar da eklenince, bakalım artık..

yok canım su fazlası değil aksine ovulasyona devam ettiğim için sıvı alımına dikkat ediyorum. koku dediğim iğrenme tarzı değil de bazı kokular daha keskin geliyor mesela her zaman ki kolonya daha keskin kokuyor. Hayırlısı Allah tan kuzum olursa seviniriz olmazsa yeni aylara deriz.

Aynen öyle olursa sevinecez olmasa da devam tabi

Ayyy hadi inşallah.

Ayy inşallah hamilesindir canımmm

Kızlar merhaba. 3 ay önce düşük yaptım dinlenme süremiz bitti bakalım. Korkuyorum biraz aynı şeylerin olmasından aslında Dün ve bugün ovulasyon testin kopkoyu çift çizgi.. Eylül ayı hepimiz mutlu haberle coştururuz topiği inşallahhh

Ayy ne güzel. Ben ovuya devam ediyorum ama adete yakin koyulasiyor dediler bende yok hep sabit cizgi

Var mi yakinda test yapacak olan? Ben persembe sabahi yapmayi dusunuyorum. Henuz cok erken olacak, bat 2 eylul ama o gun tatile cikacagim. Deniz kenarinda bir soguk bira icebilir miyim onun derdindeyim. Veya bunu bahane ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…