Bence tamamen bahane merak işte:) bende erken gebelik testi almak istiyorum ama geçen ay yaptım negatif çıktı adetim 7 gün gecikti bhcg baktirdim negatifti ve sonra regl oldum zaten. Bence 2 eylülü bekle ve illa bira içmek istiyorsan alkolsuzlerden alVar mi yakinda test yapacak olan? Ben persembe sabahi yapmayi dusunuyorum. Henuz cok erken olacak, bat 2 eylul ama o gun tatile cikacagim. Deniz kenarinda bir soguk bira icebilir miyim onun derdindeyim. Veya bunu bahane ediyorum.
Kaçıncı gününüz bugün peki ?? Bazen evet adete yakın ovulasyon da çift çizgiyi görenler okumuştum..Ayy ne güzel. Ben ovuya devam ediyorum ama adete yakin koyulasiyor dediler bende yok hep sabit cizgi
Bugün itibariyle son 5Kaçıncı gününüz bugün peki ?? Bazen evet adete yakın ovulasyon da çift çizgiyi görenler okumuştum..
Yapmamak için direniyorum benimde 2 eylülVar mi yakinda test yapacak olan? Ben persembe sabahi yapmayi dusunuyorum. Henuz cok erken olacak, bat 2 eylul ama o gun tatile cikacagim. Deniz kenarinda bir soguk bira icebilir miyim onun derdindeyim. Veya bunu bahane ediyorum.
Canlar
Adetten kaç gün önce başlar belirtiler? Benim 5 eylül bat ama hiç belirti yok
Valla canım kişiden kişiye değişiyormuş vücudunu çok iyi tanımakla alakalı bir şey. Kimisi adet günü geçene kadar hissetmiyor kimi kirpiğinin karışmasından anlıyorBende ki belirtiler de azaldı mesela batmalar yok oldu gibi ama kabızlık ve gaz olayı başladı ve normalden de az yiyorum onun dışında ki şişkinliğim filan zaten adet olacağım zamanda oluyor.
6 ayda ne tükenmesi?! ayrıca eşinizin sözünü de hiç beğenmedin. Siz adet oluyorsunuz ama bu sizin elinizde mi? belki ondan ötürü gebe kalamıyorsunuz?1 senedir evliyim 6 aydır Bebek istiyoruz. 3 Eylül bat. İnsallah olmam, ama olucam gibi hissediyorum. Heray eşimin genemi adet oldun? Cümlesini duymaktan tükendim!
Yıprandık ikimizde valla...
Valla canım kişiden kişiye değişiyormuş vücudunu çok iyi tanımakla alakalı bir şey. Kimisi adet günü geçene kadar hissetmiyor kimi kirpiğinin karışmasından anlıyorCanlar
Adetten kaç gün önce başlar belirtiler? Benim 5 eylül bat ama hiç belirti yok
Aynı benim gibi olmuşun canım ben de bekleyecem bu defa hem stres olmamış olur regl de gecikmez inşallahBence tamamen bahane merak işte:) bende erken gebelik testi almak istiyorum ama geçen ay yaptım negatif çıktı adetim 7 gün gecikti bhcg baktirdim negatifti ve sonra regl oldum zaten. Bence 2 eylülü bekle ve illa bira içmek istiyorsan alkolsuzlerden al
Bence tamamen bahane merak işte:) bende erken gebelik testi almak istiyorum ama geçen ay yaptım negatif çıktı adetim 7 gün gecikti bhcg baktirdim negatifti ve sonra regl oldum zaten. Bence 2 eylülü bekle ve illa bira içmek istiyorsan alkolsuzlerden al
Yapmamak için direniyorum benimde 2 eylülNegatif çıkarsa üzülürsün bu sefer de ama. Hamile olduğunu bilmeden içenlerde var Şaka bir yana bence bekle erken çünkü. Ama içim rahatlar diyorsan o ayrı
Ne demek yine mi adet oldun. hiç hoş bir cümle değil yani kusura bakma kışkırtmak için söylemiyorum ama bana desense baya kavga koparırım1 senedir evliyim 6 aydır Bebek istiyoruz. 3 Eylül bat. İnsallah olmam, ama olucam gibi hissediyorum. Heray eşimin genemi adet oldun? Cümlesini duymaktan tükendim!
Yap rahatla o zaman kuzum havuza filan girmezsin o zaman hem sağlıklı olmuyor pek. denizdeee aman olursan tampon kullanırsın no problemmmBence de bahane :) Ama negatifi görünce de aşırı üzülmüyorum, o yüzden kararsızım. Hiçbir belirtim de yok, gebe olmadığıma kaniyim. Sanırım yapıp rahatlayacağım. Dilerim bari denize gireceğim günlerde regl olmam.
Ne demek yine mi adet oldun. hiç hoş bir cümle değil yani kusura bakma kışkırtmak için söylemiyorum ama bana desense baya kavga koparırım
canım daha çok yolun başındasınız insanlar 6 7 sene deniyor. Bence en güzeli unutmak beklememek , benim bir arkadaşım hiç bebek istemeden düşünmeden yaptılar olursa kaza kurşunu olur düşüncesiyle ilerlediler ve hemen hamile kaldılar. Bende 1 yıllık evliyim eşimde bende çok rahatız olursa olur süpriz olsun istiyoruz beklemediğimiz bir anda. Birde inan bebek geleceği zamanı kendi seçiyor. Biz belirleyemiyoruz. Eşine de söyle pek takmasın1 senedir evliyim 6 aydır Bebek istiyoruz. 3 Eylül bat. İnsallah olmam, ama olucam gibi hissediyorum. Heray eşimin genemi adet oldun? Cümlesini duymaktan tükendim!
Yani bu durumun seni üzdüğünü söylemelisin eğer üzülüyorsan bir noktadan sonra herkesin dediği iyi yolla bile olsa ağır geliyor insana 8 aydır uğraştığım için gayet iyi biliyorum. evimde ki boş odaya bile laf eden var yaa düşün kuzum. herkes aklınca çocuk yap diyor ama yapamadığımızı bizim de istediğimizi anlamıyor.Hangi tavır ve surat ifadesiyle söylediği için takılmıyorum cümlesine açıkcası
Ama olmaması ve üstüne o cümle sinirlerimi altüst etmesine neden olmuyor degil
Hadi inşallah bu ay hepimiz pozitif sonuçlar paylaşırız10 Eylül bAt nasip bakalım
hahha beni şu an görsen 6 aylık hamile sanırsın zatenay hadi son 9 gün benim kızlar merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?