Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hahha beni şu an görsen 6 aylık hamile sanırsın zaten kocaman göbeğim olduuu. normalde de adet öncesi oluyor ama bu sefer 2-3 gün erken oldu.
Hadi yaa insan bunlara bile nasıl seviniyor dimi? Bir yerde okudum bende şimdi göğüs ağrısı yumurtlamadan sonra artan progesteron seviyesinden de olabiliyormuş modum düştü azcik. Hâlâ devam ediyor hassasiyet ve akıntı ama bakalım beklicez mecbur. Ilk bebiş haberini hangimiz vercez bakalım
Hepimiz sırayla veririz inşallah ❤

ay hadi son 9 gün benim kızlar merakla bekliyorum
siz ne kadardır deniyorsunuz canım

Ya ne guzel moral veriyorsunuz oyle insallah canim bakalim artık yumurta takibi yapmam o yüzden benim için pek bir şey ifade etmiyor sadece hafta sonu gorusebildigimiz için:/
Sperm bu kereta 3 gün yaşıyor vücutta sonuçta. Arkadaşım hiç takip yapmamışken tek kaçak ilişkiyle olmaz herhalde derken 2. çocuğuna hamile kaldı nasip bu işler.

O zaten ayrı bir dert Canım sen daha yeni uğraşıyorsun bu kadar evham yapma sakın olmayınca her ay +1 kırgınlık ekleniyor. En azından kendini çok dinleme
Umarım öyle yaparım ama herkesin ortak derdi işte insan ister istemez umitleniyor :/ olumlu düşünelim olumlu olsun o zaman ❤

Bugün itibariyle son 5 Yani çok silik olmadı 2. çizgi belirgin yine ama pik günü kadar koyulaşmadı.
Testinin fotolarını atar mısın kuzum ? Benim ilk hamileliğimde öyleydi. Ovulasyon bittikten sonra birkaç gün silik çizgiydi.. Ondan sonra pik kadar değil ama köyüydü diğer çizgi. HCG testi olmayınca yanımda önce ovulasyon yapmayan dedim. Daha damlatır damlatmaz ilk çizgi kopkoyu çıkmıştı.. İnşallah adet günü yaptığında seninde öyle kopkoyu olur

Kizlar benim adetm gevikmisti bu ay sonra biz denize gittik ama adetm bitmismitj bitinminde birlikte olduk bisey yoktu ilk iliakiden sonra 4 gun felan gecti heral tekrar birlikte olduk kan geldi neden oyle olurki iki gundur karnim ve karnimin alt kismindaa bi agri oluo neden olurki

Slm kızlar bat a 5 gün kaldı belirti olarak kasiklarimda rahime yakın yerlerde ağrı ve batmalar oluyor bazende göğüs ağrısı bakalım kısmet K krclskn canım doğum yapalım 10 yıl oldu belirti hatırlamıyorum ama bat günü evde gebelik testi yapdım direk çıkmıştı sonra hcg baktırmıştım rabbim hayırlarlav esile eylesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…