- 13 Mart 2019
- 16.084
- 62.452
- 598
Hadi yaa insan bunlara bile nasıl seviniyor dimi? Bir yerde okudum bende şimdi göğüs ağrısı yumurtlamadan sonra artan progesteron seviyesinden de olabiliyormuş modum düştü azcik. Hâlâ devam ediyor hassasiyet ve akıntı ama bakalım beklicez mecbur. Ilk bebiş haberini hangimiz vercez bakalımhahha beni şu an görsen 6 aylık hamile sanırsın zatenkocaman göbeğim olduuu. normalde de adet öncesi oluyor ama bu sefer 2-3 gün erken oldu.
canım daha çok yolun başındasınız insanlar 6 7 sene deniyor. Bence en güzeli unutmak beklememek , benim bir arkadaşım hiç bebek istemeden düşünmeden yaptılar olursa kaza kurşunu olur düşüncesiyle ilerlediler ve hemen hamile kaldılar. Bende 1 yıllık evliyim eşimde bende çok rahatız olursa olur süpriz olsun istiyoruz beklemediğimiz bir anda. Birde inan bebek geleceği zamanı kendi seçiyor. Biz belirleyemiyoruz. Eşine de söyle pek takmasın
siz ne kadardır deniyorsunuz canımay hadi son 9 gün benim kızlar merakla bekliyorum
Ben daha yeni evliyim bu ikinci denemem :) eşim subay olduğu için sıkıntı olacak yumurtlama dönemi denk getirmemiz çünkü sadece hafta sonları eve geliyorsiz ne kadardır deniyorsunuz canım
yaaa ama sperm biliyorsun ki 3 gün canlı kalabiliyor. Sıkma canını inşallah tez zamanda olurBen daha yeni evliyim bu ikinci denemem :) eşim subay olduğu için sıkıntı olacak yumurtlama dönemi denk getirmemiz çünkü sadece hafta sonları eve geliyor
Aynen belki tek atış yeterli olurBen daha yeni evliyim bu ikinci denemem :) eşim subay olduğu için sıkıntı olacak yumurtlama dönemi denk getirmemiz çünkü sadece hafta sonları eve geliyor
Inşallah canım ya teşekkür ederim. Tek dileğim doğu görevi olmadan bi bebiş dünyaya getirmek, rahat rahat görsün vakit geçirsin diye:)yaaa ama sperm biliyorsun ki 3 gün canlı kalabiliyor. Sıkma canını inşallah tez zamanda olur
Ya ne guzel moral veriyorsunuz oyle insallah canim bakalim artık yumurta takibi yapmam o yüzden benim için pek bir şey ifade etmiyor sadece hafta sonu gorusebildigimiz için:/Aynen belki tek atış yeterli olur
Sperm bu kereta 3 gün yaşıyor vücutta sonuçta.Ya ne guzel moral veriyorsunuz oyle insallah canim bakalim artık yumurta takibi yapmam o yüzden benim için pek bir şey ifade etmiyor sadece hafta sonu gorusebildigimiz için:/
Ya ne guzel valla ben bu gerdek gecesi hamile kalanları da kutluyorum vallaSperm bu kereta 3 gün yaşıyor vücutta sonuçta.Arkadaşım hiç takip yapmamışken tek kaçak ilişkiyle olmaz herhalde derken 2. çocuğuna hamile kaldı nasip bu işler.
O zaten ayrı bir dertYa ne guzel valla ben bu gerdek gecesi hamile kalanları da kutluyorum valla
Umarım öyle yaparım ama herkesin ortak derdi işte insan ister istemez umitleniyor :/ olumlu düşünelim olumlu olsun o zaman ❤O zaten ayrı bir dertCanım sen daha yeni uğraşıyorsun bu kadar evham yapma sakın olmayınca her ay +1 kırgınlık ekleniyor. En azından kendini çok dinleme
Aminnn canim aminnnn ❤❤Umarım öyle yaparım ama herkesin ortak derdi işte insan ister istemez umitleniyor :/ olumlu düşünelim olumlu olsun o zaman ❤
Testinin fotolarını atar mısın kuzum ? Benim ilk hamileliğimde öyleydi. Ovulasyon bittikten sonra birkaç gün silik çizgiydi.. Ondan sonra pik kadar değil ama köyüydü diğer çizgi. HCG testi olmayınca yanımda önce ovulasyon yapmayan dedim. Daha damlatır damlatmaz ilk çizgi kopkoyu çıkmıştı.. İnşallah adet günü yaptığında seninde öyle kopkoyu olurBugün itibariyle son 5Yani çok silik olmadı 2. çizgi belirgin yine ama pik günü kadar koyulaşmadı.
Keciboynuzu pekmezi icir bide kabak cekirdegi yesinBen eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
AminnnBenimde yine ovi testi aldim yumurtlamyi takip edicem allahim eylulde hepimize bebis verir insallah
Amin inşallahBenimde yine ovi testi aldim yumurtlamyi takip edicem allahim eylulde hepimize bebis verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?