Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan geldiği zaman ovulasyon dönemi miydi canım ?

kızlar yumurtlama haftamdayım ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor... ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum.. yaşayan varmı normalmi

kızlar yumurtlama haftamdayım ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor... ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum.. yaşayan varmı normalmi
Bende yaşıyorum yumurta catlayacagi zaman ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor. Bir de şöyleşimdi gebelik düşündüğümüzden normalde her ay olan belirtilerin daha çok üstüne düşüyoruz:)

Bende yaşıyorum yumurta catlayacagi zaman ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor. Bir de şöyleşimdi gebelik düşündüğümüzden normalde her ay olan belirtilerin daha çok üstüne düşüyoruz:)
evet doğru diyorsun canım.. bide ben stresliyim tutma olasılığı yok ama işte allahtan umud kesilmezmiş

Hayır yerleşme kanaması oluyor. Sıvı yumurta şeklinde uzayan akıntı gelirse ovulasyon dönemi oluyor
Tatlım bazen çatlama döneminde de lekelenme şeklinde oluyor. Benim uzayan akıntıyla beraber bazen lekelenme de olur. Doktora sormuştum hatta korkup bi sorun mı var diye olabiliyor bazen demişti. Benim ilk gebeliğimi öğrenmeden 5-6 gün önce de yerleşme kanaması yaşadım adetin geliyor dedim ama kesilmişti ...

Yaaa cidden mi umutlanır gibi oldum ama koyuluk derecesinden emin değilim. İşteyim şimdi topralayınca atayım :)

Ilk defa duydum, kadın doğumda da çalışırken çünkü hiç böyle bir hastayla deni gelmedim 2 sene boyunca :) demek ki bünyeye göre değişiyor işte. Yerleşme kanamasını hiç yasamayanlarda oluyor mesela

eşimin ileri hızı %1
Olsun kuzum allahtan ümit kesilmez. Sen böyle karamsar olma bak hiç ummadigin bir anda bebiş senle olur :) belli olmaz o işler. Bak benim arkadaşımın da eşinde sperm problemi vardı. 9 Ay denediler. Hastane ortamında olduğumuz için sürekli doktorla iletisimdeydi. En son ağlayarak yanıma geldi acile gulsah olmuyor dedi. Tüp bebek deneyeceğiz dedi. 1 Ay sonra o ağlayan kız suratında kocaman bir gülümsemeyle tekrar yanıma geldi hamileyim diye :) doğal yollarla kendiliğinden hamile kaldı. Şuan 11 aylık oğlu var. Allahtan ümit kesilmez

Allahım... böyle şeyler umud oluyor işte bize... .İnşallah bizede nasip olur

Kızlar vücut sıcaklığı hakkında bilgisi olan var mı? ateş takibi yapanlar? benim büyük sancılarım bitti yok yani. Klasik adet dönemi şikayetlerim başladı.
*Kabızlık ara ara
* şişkinlik
*Ateş basması (sıcaklardan olabilir)
*Özellikle gece yatma esnasında uykuya dalana kadar 2-3 kere çişe kalkıyorum.
*Birde aşırı duygusallık başladı her şeye ağlayabiliyorum.
*Göğüslerde dolgunluk var
*Ara ara kasık batması
İşte bunların bir çoğu regl habercisi bu yüzden emin olamıyorum bazen tamam oldu diyorum bazen kesinlikle değil regl olacam belli diyorum. Çünkü yoğun bir akıntım yok ama tamamen de kesilmedi.

Kuzum eğer kendinde de denk gelirsen panik yapma diye bi doktorun yazısını paylaşıyyorum.. Dediğin gibi bünye meselesi değişiyor kişiden kişiye. Ben çok panik olmuştum ilk böyle adet dönemi bittikten sonraki haftada leke olunca mesela bi sorun var diye soluğu doktor da almıştım

Yaaa cidden mi umutlanır gibi oldum ama koyuluk derecesinden emin değilim. İşteyim şimdi topralayınca atayım :)
Ovulasyon sonrası çok silikti sonra yavaştan koyulaşmıştı benim. İnşallahh senin de öyledir Tamamdır canım akşam yine sıvı tüketimine dikkat edip 1 test daha yapar resim atarsın etkileriyle beraber.. Kopkoyu çıksın inşallah Hatta du ben ekleyeyim gebeliğimi öğrendiğim lh testini ve akşamına yaptığım bhcg testini...

Eklentiler

• IMG_20190829_115416.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…