- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Kan geldiği zaman ovulasyon dönemi miydi canım ?Kizlar benim adetm gevikmisti bu ay sonra biz denize gittik ama adetm bitmismitj bitinminde birlikte olduk bisey yoktu ilk iliakiden sonra 4 gun felan gecti heral tekrar birlikte olduk kan geldi neden oyle olurki iki gundur karnim ve karnimin alt kismindaa bi agri oluo neden olurki
Hayır yerleşme kanaması oluyor. Sıvı yumurta şeklinde uzayan akıntı gelirse ovulasyon dönemi oluyorKan geldiği zaman ovulasyon dönemi miydi canım ?
Geri sayımlar nasıl gidiyor kizlarrr?@Vbsb 1 Eylül
@adalinaayhan 20 Eylül
@Mervenur11 3 Eylül
K krclskn 2 Eylül
@bernaayaz 2 Eylül
@Deryakadir 7 Eylül
@Defneveali 6 Eylül
@Orkidem 11 Eylül
Papatya1610 7 Eylül
@Nurov 13 Eylül
@Mucizeminik 9 Eylül
@papatyahemsire 1 Eylül
@maybutterfly 5 Eylül
@bmbm 21 Eylül
@ebemero 13 Eylül
Bende yaşıyorum yumurta catlayacagi zaman ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor. Bir de şöyleşimdi gebelik düşündüğümüzden normalde her ay olan belirtilerin daha çok üstüne düşüyoruz:)kızlar yumurtlama haftamdayım ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor... ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum.. yaşayan varmı normalmi
evet doğru diyorsun canım.. bide ben stresliyim tutma olasılığı yok ama işte allahtan umud kesilmezmişBende yaşıyorum yumurta catlayacagi zaman ara ara batma şeklinde ağrılar oluyor. Bir de şöyleşimdi gebelik düşündüğümüzden normalde her ay olan belirtilerin daha çok üstüne düşüyoruz:)
Tatlım bazen çatlama döneminde de lekelenme şeklinde oluyor. Benim uzayan akıntıyla beraber bazen lekelenme de olur. Doktora sormuştum hatta korkup bi sorun mı var diye olabiliyor bazen demişti. Benim ilk gebeliğimi öğrenmeden 5-6 gün önce de yerleşme kanaması yaşadım adetin geliyor dedim ama kesilmişti ...Hayır yerleşme kanaması oluyor. Sıvı yumurta şeklinde uzayan akıntı gelirse ovulasyon dönemi oluyor
Yaaa cidden mi umutlanır gibi oldum ama koyuluk derecesinden emin değilim. İşteyim şimdi topralayınca atayım :)Testinin fotolarını atar mısın kuzum ? Benim ilk hamileliğimde öyleydi. Ovulasyon bittikten sonra birkaç gün silik çizgiydi.. Ondan sonra pik kadar değil ama köyüydü diğer çizgi. HCG testi olmayınca yanımda önce ovulasyon yapmayan dedim. Daha damlatır damlatmaz ilk çizgi kopkoyu çıkmıştı.. İnşallah adet günü yaptığında seninde öyle kopkoyu olur
Ilk defa duydum, kadın doğumda da çalışırken çünkü hiç böyle bir hastayla deni gelmedim 2 sene boyunca :) demek ki bünyeye göre değişiyor işte. Yerleşme kanamasını hiç yasamayanlarda oluyor meselaTatlım bazen çatlama döneminde de lekelenme şeklinde oluyor. Benim uzayan akıntıyla beraber bazen lekelenme de olur. Doktora sormuştum hatta korkup bi sorun mı var diye olabiliyor bazen demişti. Benim ilk gebeliğimi öğrenmeden 5-6 gün önce de yerleşme kanaması yaşadım adetin geliyor dedim ama kesilmişti ...
Tutma olasılığı neden yok? Öyle karamsar bakma olaya ama :/ her şeyin hayırlısını isteevet doğru diyorsun canım.. bide ben stresliyim tutma olasılığı yok ama işte allahtan umud kesilmezmiş
Her zaman değil ama bazen bana da oluyor.kızlar yumurtlama haftamdayım ama kasıklarımda batma ve ağrı oluyor... ilk defa böyle birşeyi yaşıyorum.. yaşayan varmı normalmi
eşimin ileri hızı %1Tutma olasılığı neden yok? Öyle karamsar bakma olaya ama :/ her şeyin hayırlısını iste
Olsun kuzum allahtan ümit kesilmez. Sen böyle karamsar olma bak hiç ummadigin bir anda bebiş senle olur :) belli olmaz o işler. Bak benim arkadaşımın da eşinde sperm problemi vardı. 9 Ay denediler. Hastane ortamında olduğumuz için sürekli doktorla iletisimdeydi. En son ağlayarak yanıma geldi acile gulsah olmuyor dedi. Tüp bebek deneyeceğiz dedi. 1 Ay sonra o ağlayan kız suratında kocaman bir gülümsemeyle tekrar yanıma geldi hamileyim diye :) doğal yollarla kendiliğinden hamile kaldı. Şuan 11 aylık oğlu var. Allahtan ümit kesilmezeşimin ileri hızı %1
Allahım... böyle şeyler umud oluyor işte bize... .İnşallah bizede nasip olurOlsun kuzum allahtan ümit kesilmez. Sen böyle karamsar olma bak hiç ummadigin bir anda bebiş senle olur :) belli olmaz o işler. Bak benim arkadaşımın da eşinde sperm problemi vardı. 9 Ay denediler. Hastane ortamında olduğumuz için sürekli doktorla iletisimdeydi. En son ağlayarak yanıma geldi acile gulsah olmuyor dedi. Tüp bebek deneyeceğiz dedi. 1 Ay sonra o ağlayan kız suratında kocaman bir gülümsemeyle tekrar yanıma geldi hamileyim diye :) doğal yollarla kendiliğinden hamile kaldı. Şuan 11 aylık oğlu var. Allahtan ümit kesilmez
Aminnn sen içini ferah tut kafaya da çok takıp karamsar olma yeter :)Allahım... böyle şeyler umud oluyor işte bize... .İnşallah bizede nasip olur
Ilk defa duydum, kadın doğumda da çalışırken çünkü hiç böyle bir hastayla deni gelmedim 2 sene boyunca :) demek ki bünyeye göre değişiyor işte. Yerleşme kanamasını hiç yasamayanlarda oluyor mesela
Degildi canimKan geldiği zaman ovulasyon dönemi miydi canım ?
Ovulasyon sonrası çok silikti sonra yavaştan koyulaşmıştı benim. İnşallahh senin de öyledirYaaa cidden mi umutlanır gibi oldum ama koyuluk derecesinden emin değilim. İşteyim şimdi topralayınca atayım :)
Bebiko vardır inşallah balımmDegildi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?