- 3 Temmuz 2019
- 108
- 143
- 23
- 30
Teşekkür ederim kuzumKuzum eğer kendinde de denk gelirsen panik yapma diye bi doktorun yazısını paylaşıyyorum.. Dediğin gibi bünye meselesi değişiyor kişiden kişiye. Ben çok panik olmuştum ilk böyle adet dönemi bittikten sonraki haftada leke olunca mesela bi sorun var diye soluğu doktor da almıştımYumurtlama Döneminde Kahverenkli Akıntı Neden Olur? - Op. Dr. Aytun Aktan
Sağlıklı olan her kadında ayda bir defa yumurtlama olmaktadır, bu yumurtlama dönemi çoğunlukla kadının iki adet dönemi arasında gerçekleşmektedir. Kadının adet döneminden kanama başlamadan 14 gün önce yumurtlama meydana gelir. Çünkü kadın 28 ile 30 gün arasında her ay düzenli olarak adet...draytunaktan.com
Devamı sağlıkla gelecek şekilde Rabbim hepimize nasip etsin kuzum hayırlısıyla en yakın zamandaİkiside ne kadar koyu darısı bizlerin başınaBenim başıma 2 ay önce böyle bir olay geldi ovulasyon takibi yapıyordum adetten 4 gün önce normal gebelik testi yaptım çok silik 2. Çizgi çıktı 1 gün sonrada ovulasyon testi yaptım oda koyuydu fakat adet oldum ve 4 ay öncede buna benzer bi olay daha yaşadım o yüzden testlerden bile korkuyorum artık
Çok geçmiş olsun canım ya. Şimdi tekrar denemeye başladın dimi?Devamı sağlıkla gelecek şekilde Rabbim hepimize nasip etsin kuzum hayırlısıyla en yakın zamandaçünkü ben bebeğimi 11.haftada kalbi durduğu için kaybettim
Çok üzüldüm rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin en koşa zamandaDevamı sağlıkla gelecek şekilde Rabbim hepimize nasip etsin kuzum hayırlısıyla en yakın zamandaçünkü ben bebeğimi 11.haftada kalbi durduğu için kaybettim
Çok sağol kuzum..Bu ay başladık ama eşimin nöbetleri falan çok yoğundu 1 kez ovulasyon döneminde birliktelik oldu maalesefÇok geçmiş olsun canım ya. Şimdi tekrar denemeye başladın dimi?
Çok sağol kuzum..Amin inşallah hepimizeÇok üzüldüm rabbim sağlıklı hayırlı gebelik nasip etsin en koşa zamanda
Ayy hadi inşallah. Kimse değil arkadaşımın eşi 2 gündür benim hamile olduğunu düşünüyor. Eşime demiş kendi eşine demiş sorun hamile mi diye. Dedim malum mu oldu adama neOvulasyon sonrası çok silikti sonra yavaştan koyulaşmıştı benim. İnşallahh senin de öyledirTamamdır canım akşam yine sıvı tüketimine dikkat edip 1 test daha yapar resim atarsın etkileriyle beraber .. Kopkoyu çıksın inşallah Hatta du ben ekleyeyim gebeliğimi öğrendiğim lh testini ve akşamına yaptığım bhcg testini...
Ya inşallah oylediiirrr bize hemen haber ver bebiş varsaAyy hadi inşallah. Kimse değil arkadaşımın eşi 2 gündür benim hamile olduğunu düşünüyor. Eşime demiş kendi eşine demiş sorun hamile mi diye. Dedim malum mu oldu adama ne
İnşallahYa inşallah oylediiirrr bize hemen haber ver bebiş varsa
Ay hadi inşallah canımcımAyy hadi inşallah. Kimse değil arkadaşımın eşi 2 gündür benim hamile olduğunu düşünüyor. Eşime demiş kendi eşine demiş sorun hamile mi diye. Dedim malum mu oldu adama ne
Daha çok ama çok heyecanlıyım, bu ay son tedaviye başlayacağızGeri sayımlar nasıl gidiyor kizlarrr?
Inşallah hamilesinizdir Iyi haberlerinizi bekliyorum.Ayy hadi inşallah. Kimse değil arkadaşımın eşi 2 gündür benim hamile olduğunu düşünüyor. Eşime demiş kendi eşine demiş sorun hamile mi diye. Dedim malum mu oldu adama ne
2 yıllık evliyom 8 aydır deniyoruz kuzumAy hadi inşallah canımcımkaç aydır deniyordunuz ?? Bende heyecan yaptım şimdi
HayırlısıInşallah hamilesinizdir Iyi haberlerinizi bekliyorum.
Hadi bakalım güzel haberlerle geliriz hepimiz inşallahDaha çok ama çok heyecanlıyım, bu ay son tedaviye başlayacağız
İnşallah canım , ovulasyonu tüm kuralları ile yaptım beklemek kaldıHadi bakalım güzel haberlerle geliriz hepimiz inşallahmod düşürmek yok ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?