Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım , ovulasyonu tüm kuralları ile yaptım beklemek kaldı
Ay bende ilk defa bu ay ciddi ciddi ovulasyonu takip ettim testlere göre ilişkiyi ayarladım ama bilmiyorum tabi her şeyden önce nasip diyoruz. Ama ben regl olacağım sanırım sancılar başladı adet oldum sandım baktım olmamışım ama her an gelebilir gibiyim.

Benim bi de sivilce olayı çıktı başıma yüzümde kocaman 4 tane sivilce sanırım bende regl olucam :/

Benim bi de sivilce olayı çıktı başıma yüzümde kocaman 4 tane sivilce sanırım bende regl olucam :/
İnşallah bebiş vardır ve olmazsın. Ama bebiş yoksa inşallah gününde olursun. Geçikip bebek yoksa daha da üzücü oluyor. Daha önce 10 gün gecikti benim öyle.

Bu arada bir şey okudum forumda doğru mu bilmem bu erken gebelik için 3 damla kan 3 damla idrar falan muhabbetini duydunuz mu?

kızlar yaa ben bu ay yanıklar baharttan içecekler kürler aldım. süt maydonoz buharınıda yapıcam. bırazda akısa bırakıcam ama eşim çok istekli biri değil ya.. dönüp bi geçmişe bakıyorum ayda 5 defa ilişki olmuş.gebelik için çok az diymi. benım çabam yersiz gibi geliyor.eylül de hüsran ola

Olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor canım.

Ay kötü yorumlar da var iyi yorumlar da var. Ben ovu testini miratech almıştım göstermişti belki bu da doğru gösterir ya
İşten geldim elime aldım erken gebelik testini yapmak için korkudan yapamadan geri yerine koydum. Önceden olsa içim giciklanir illa yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…