Aynen öyle canım geç olsun da güç olmasın zaten benim tutma durumu biraz sıkıntı hafta sonu görüştüğümüz için ama bu ay ovulasyon takip edeceğim adetim gelirsekısmet canım hiç sıkma canını allah büyüktür
aynen canım öyle yap bende eğer 17'de regl olursam bende öyle yapıcamAynen öyle canım geç olsun da güç olmasın zaten benim tutma durumu biraz sıkıntı hafta sonu görüştüğümüz için ama bu ay ovulasyon takip edeceğim adetim gelirse
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. 2 yıldır deniyoruz 1 başarısız aşılama ve 1 tane kimyasal gebeliği var malesefGözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin ne kadar zamandır istiyordun bi sorun varmıydı tedavi veya farklı biseyler yaptınmi bunlarda meraklananlarimiz için cevaplarsan seviniriz
Çok teşekkür amin inşAllahAyyyyy çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım. Hadi bakalım tecrübelerini paylaş bizimle
Bat 28 Ağustos tu canım 31 inde öğrendim 80 di bugün 266 olmuş çok şükür RabbimeHayırlı olsun canım benim ilk gebişimiz geldi. bat kaçtı canım ne zaman öğrendin
Ona güvenme canım ben denedim ovülasyondan bata kadar bata 1 gün kala bile koyuydu ama regl oldum.Bugün itibariyle son 5Yani çok silik olmadı 2. çizgi belirgin yine ama pik günü kadar koyulaşmadı.
Allah tamamına erdirsin canım dua et bizleredeÇok teşekkür ederim Allah razı olsun. 2 yıldır deniyoruz 1 başarısız aşılama ve 1 tane kimyasal gebeliği var malesef
Ovulasyon testi uyguladıysan pik günün den 12 gün sonra gebelik çıkabilir tabi geç döllenme olduysa eğer teste çıkmayabilir hakkında hayırlısı olsun canımKızlat Bat 1 Eylül'dü ilk defa günüm geçti diyebilirlm. Bugün çok kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Acaba test yapsam mı, bugünü beklesem mi bilemedim.
Amin Allah razı olsunAllah tamamına erdirsin canım dua et bizlerede
Adet olduktan sonra tekrar başla şuan ovulasyon zamanın geçtiyse kullanma tabikiAma gebelik düşünüyoruz ya nette okumuştum hamileyken kullanmayın diye o yüzden bıraktım hamilelik oluşursa sıkıntı olmasın diye
Öyle. Mi yapayım bilemeden ya ben kullanmayayım artık diye düşünmüştümAdet olduktan sonra tekrar başla şuan ovulasyon zamanın geçtiyse kullanma tabiki
Yap kız merak ettimKızlat Bat 1 Eylül'dü ilk defa günüm geçti diyebilirlm. Bugün çok kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Acaba test yapsam mı, bugünü beklesem mi bilemedim.
Hayırlısı kuzum belki eylülü bitirmede güzel haberini alırız.Ben de bugün, tam gününde regl oldum :) Bu kadar düzenli regl olmak da güzel bir şey tabi. Yeni bat 30 eylül. Bununla birlikte denemede 6. döngüyü tamamlamış olduk. Bu hafta eşim doktora gidecek. Özellikle söylemesi veya yapılmasını istemesi gereken bir şey var mı?Ben kadın tarafını biliyorum ama erkek tarafını hiç araştırmadım, bilgisizim.
Asilama ya da tüp bebek deneyiniz mi ?Allah bağışlasın canım inşallah prensesin dünya tatlısı bide kardeşi olur.Benim artık pek umudum kalmadı sadece umut olsun sizlerin güzel haberlerini alayım diye giriyorum kk ne.7 yıllık evliyim 6 yıldır istiyoruz.Benim de 2 kuşum var kendimi artık onlarla avutuyorum.Umut kalmayınca istek de bitiyor.Eşim bile artık eskisi gibi üzülmüyorsun istemiyorsun diyor napalım olmayınca olmuyor işte.
Kuzucum geç döllenme falandır belki adetine de var daha umut da var demektir buEki Görüntüle 2303578 ne yazık ki benden de pas kızlar:/
Belirti yaşamak için cok erkenKızlar benim bat'ım 17 si , iki üç gündür böyle tuhaf midem , yani tam bulantı değilde böyle istifra edesim var anlam veremedim. Belki de midemi üşüttüm yani bilemiyorum
Tebrik ederimÇok teşekkür amin inşAllah2 gün önce 80 di beta HCG bugün 266 olmuş çok şükür
Ayyy çok sevindim kuzum. Topiğimizin ilk hamilesiÇok teşekkür amin inşAllah2 gün önce 80 di beta HCG bugün 266 olmuş çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?