Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. 2 yıldır deniyoruz 1 başarısız aşılama ve 1 tane kimyasal gebeliği var malesef

Kızlat Bat 1 Eylül'dü ilk defa günüm geçti diyebilirlm. Bugün çok kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Acaba test yapsam mı, bugünü beklesem mi bilemedim.

Kızlat Bat 1 Eylül'dü ilk defa günüm geçti diyebilirlm. Bugün çok kasıklarım ağrıyor regl olacakmışım gibi hissediyorum.
Acaba test yapsam mı, bugünü beklesem mi bilemedim.
Ovulasyon testi uyguladıysan pik günün den 12 gün sonra gebelik çıkabilir tabi geç döllenme olduysa eğer teste çıkmayabilir hakkında hayırlısı olsun canım

Ben de bugün, tam gününde regl oldum :) Bu kadar düzenli regl olmak da güzel bir şey tabi. Yeni bat 30 eylül. Bununla birlikte denemede 6. döngüyü tamamlamış olduk. Bu hafta eşim doktora gidecek. Özellikle söylemesi veya yapılmasını istemesi gereken bir şey var mı? Ben kadın tarafını biliyorum ama erkek tarafını hiç araştırmadım, bilgisizim.

Hayırlısı kuzum belki eylülü bitirmede güzel haberini alırız.

Asilama ya da tüp bebek deneyiniz mi ?
Doktorlar ne diyor ?

Kızlar benim bat'ım 17 si , iki üç gündür böyle tuhaf midem , yani tam bulantı değilde böyle istifra edesim var anlam veremedim. Belki de midemi üşüttüm yani bilemiyorum
Belirti yaşamak için cok erken
Zaten 28 günde 1 regl görüyorsanız şu günlerde yumurtlama günlerinde olmalısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…