Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba. Adetime 5 gün kala test yaptm negatif çıktı. 2 gün kala yaptım yine negatif. Gecikmem oldu gecikmemin 2. Günü sabah yaptım bişey çıkmadı. Akşam yaptım silik çizgi çıktı. Sizce durum nedir var mıdır yok mudur

Canım öncesinde çıkmayabilir ama bence su an doğru gibi. İnşallah. Imkanın varsa kan ver. Ya da testini tekrarla.
İnşallah şuan şehir dışındayım çarşamba dönüp kan vercem 1 tane daha testim var yanımda onu da deniycem ama ya çıkmazsa diye korkuyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin

Benimde bat bir gün geçti. Çok umutlanmıştım ama maalesef. Kan gövdeyi götürdü
Ben şunu anladım me yumurtlama ne bebek hiç bişey düşünmemek lazım. Folik asit aldım bir de bu ay farklı olarak preseed jel kullandım eğer test doğruysa belki de onun sayesinde.

İnşallah şuan şehir dışındayım çarşamba dönüp kan vercem 1 tane daha testim var yanımda onu da deniycem ama ya çıkmazsa diye korkuyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin
Benim ilk gebeliğimde de ilk testim negatifti kuzum. Bir gün gecikince adetim, seninkinden daha silik bir çizgiydi. Ve hamileydim. İnşallah müjdeli haberini alırsın. Akşam tekrar dene bence

Folik asit ovulasyon kullandım bunları olmadı şu zıkkım jeli de kullanayım Daha regl olmadım ya bekliyorum.

İlk defa duyuyorum nasıl birsey ne işe yarıyor jel.

BENDE ŞİMDİ ONU MERAK EDİP NETTEN BAKTIM VE BU YAZIYI BULDUM.

Pre-Seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla kanıtlanan ve " Doğal hamileliği destekleyen - Sperm ve üretkenlik dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre-Seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder. Böylece rahim içinde doğal üremenin gerçekleşmesi için en uygun ortamı oluşturur.

Pre-Seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış plastik uygulama enjektörleri içerir." Doğal hamileliği destekleyen - Sperm ve üretkenlik dostu " Pre-Seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirmeyi sağlar.

Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre-Seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir.

Pre~seed hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri vajinal jeller kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve mantara neden olmaktadır. Pre-Seed' in doğal ana maddesi olan Arabinogalactan bitki şekeri, büyük moleküllü bir şeker olduğu için, bakteriler tarafından parçalanamaz ve sindirilemez. Bu nedenle en hassas bölgelerden biri olan vajina içinde herhangi bakteri üremesi söz konusu olmaz.
2008 yılı Kasım ayında yayınlanan American Society of Reproductive Medicine - ASRM (Amerikan Üreme Tıbbı Cemiyeti) Uygulamalı Komite Raporlarında, Pre-Seed' in " Doğal üremeyi en iyi şekilde desteklediği için, hamile kalmaya çalışılırken kullanılması güvenlidir " yönünde tavsiye kararı verilmiştir.

Bu sebeple, üretkenlikle ilgili ciddi sağlık problemleri ve kısırlıkla ilgili hiçbir problemi bulunmamasına rağmen çocuk sahibi olmayan çiftlerde, IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICS (mikroenjeksiyon) tedavilerine başlamadan önce 6 ay süre ile doğru ovulasyon (yumurtlama) dönemlerini belirleyerek, en üretken dönem olan bu zamanlarda kullanılması tavsiye edilmektedir.
Ayrıca, başarısız sonuçlanan IUI (Aşılama), IVF (Tüp Bebek) ve (ICSI) Mikroenjeksiyon tedavileri sonrasında, bir diğer tedaviye kadar olan bekleme süreçlerinde de Doğal hamileliği desteklemesi amacıyla güvenle kullanılabilmektedir.

Uygulama sonrası, vajina ve serviksi kaplar ve güvenle nemledirme sağlar.

pH dengesi semen-sperm hücrelerine, Servikal mukusa göre dengelenmiştir.

Spermlere zarar vermeyen Arabinogalactan ana maddeye sahiptir. Sperm ve üretkenlik dostu üründür.

Klinik onaylı olup, dünyada doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.

Sperm hücrelerinin fonksiyonlarını koruyarak güçlendiren Antioksidan özelliğine sahip Arabinogalactan içerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…