Yap kız merak ettim
Canım öncesinde çıkmayabilir ama bence su an doğru gibi. İnşallah. Imkanın varsa kan ver. Ya da testini tekrarla.Bakın bu da testin görüntüsü çizgi hemen çıktı
İnşallahCanım öncesinde çıkmayabilir ama bence su an doğru gibi. İnşallah. Imkanın varsa kan ver. Ya da testini tekrarla.
Ben şunu anladım me yumurtlama ne bebek hiç bişey düşünmemek lazım. Folik asit aldım bir de bu ay farklı olarak preseed jel kullandım eğer test doğruysa belki de onun sayesinde.Benimde bat bir gün geçti. Çok umutlanmıştım ama maalesef. Kan gövdeyi götürdü
Benim ilk gebeliğimde de ilk testim negatifti kuzum. Bir gün gecikince adetim, seninkinden daha silik bir çizgiydi. Ve hamileydim. İnşallah müjdeli haberini alırsın. Akşam tekrar dene benceİnşallahşuan şehir dışındayım çarşamba dönüp kan vercem 1 tane daha testim var yanımda onu da deniycem ama ya çıkmazsa diye korkuyorum rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin ❤
bende bu ay alacam hem testi hemde jeli :)Ben şunu anladım me yumurtlama ne bebek hiç bişey düşünmemek lazım. Folik asit aldım bir de bu ay farklı olarak preseed jel kullandım eğer test doğruysa belki de onun sayesinde.
Allahımmm ne güzel bir görüntü. Kuzum idrara hemen geçmediği için yeni çıkıyor olabilir. Hayırlı olsun bir an önce kan testinde de görürsün umarımBakın bu da testin görüntüsü çizgi hemen çıktı
İlk defa duyuyorum nasıl birsey ne işe yarıyor jel.Ben şunu anladım me yumurtlama ne bebek hiç bişey düşünmemek lazım. Folik asit aldım bir de bu ay farklı olarak preseed jel kullandım eğer test doğruysa belki de onun sayesinde.
Hayırlısı olsun galiba bende patlıcam... Karnım çok ağrıyor.Benimde bat bir gün geçti. Çok umutlanmıştım ama maalesef. Kan gövdeyi götürdü
Folik asiti kullanmalısın tatlımfolik asit kullanmıyorum ben acaba kullansammı ilk aylarda kullandım sonra olmayınca bıraktım
Jel hakkında çok güzel şeyler okudum inşallah sana da iyi gelir :)bende bu ay alacam hem testi hemde jeli :)
Sayfayı baştan sonea okudum inşallah hepiniz bu görüntüyle karşılaşırsınızAllahımmm ne güzel bir görüntü. Kuzum idrara hemen geçmediği için yeni çıkıyor olabilir. Hayırlı olsun bir an önce kan testinde de görürsün umarım
Ya bende surekli adet mi oldum diye banyoya koştum birşey görmedikçe ümitlendim. Kafaya takmamak benim için mümkün degilll. Ama nasip. HayırlısıHayırlısı olsun galiba bende patlıcam... Karnım çok ağrıyor.
İlk defa duyuyorum nasıl birsey ne işe yarıyor jel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?