Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kuruluk çektim bi ara vajinal şampuan kullandığım için kuruluk yaptı baya ve zorlandım. Jel ararken buna denk geldim. Hem kolay ilşki hem de kolay hamilelik sağlıyo dedim ve aldım
bide hangi siteden aldınız yarın bende sipariş verecem de o yüzden bu kadar detaylı soruyorum :)

bana iyi gelen ilaç bile kafaya taktım stres yaptım ıyı gelmedı yumurtasız ay gecırıyorum

olmadı malesef bugun bıda gidicez adet ıcın ılac vercek sonra dozlar yukselcek vsss surec uzuyor ıyıce
Hayırlısı olsun canım, ben 37 yaşımdayım. 10 yaşımda bir oğlum var. İlk hamileliğim boş gebelik oldu aldılar. Kürtajdan sonra hemen hamile kaldım oğlum doğdu. Sonra oğlum 7 aylıkken istemeden korunurken hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı. İnan o zaman bile boş gebeliktir kürtajdır kafama takmıyordum. Yumurtlama hesapöaması falan hiçbişey bilmezdim. Şimdi günü gününe saati saatine yapıyoruz yok. Ama işte takmasak da Allah verecek. Tevekkül edelim olsun Allah'ın izniyle...

olmadı malesef bugun bıda gidicez adet ıcın ılac vercek sonra dozlar yukselcek vsss surec uzuyor ıyıce
Kızımda dr yumurtan çatlamış ilişkiye girin dedi. Eşim yok ama 3gun sonra dedim. Olmaz o zaman dedi. Ama o ay hamile kaldım kuzum. Allah gönlüne göre versin.

Ne kadar zamandır istiyorsunuz

öyle tabıkı Allahım bılır de yumurta olsa tutmasa bu kadar uzulmem de yumurta bıle olusturemıyorum ıste

Bütün hepsi bende de var, şu oldu belirti mi, bu oldu belirti mi. Her ay erken gebelik belirtilerini sayfa sayfa okuyorum. Artık ezbere biliyorum. Düşünmekten olumsuz etkileniyor vücudumuz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…