bide hangi siteden aldınız yarın bende sipariş verecem de o yüzden bu kadar detaylı soruyorum :)Ben kuruluk çektim bi ara vajinal şampuan kullandığım için kuruluk yaptı baya ve zorlandım. Jel ararken buna denk geldim. Hem kolay ilşki hem de kolay hamilelik sağlıyo dedim ve aldım
Hayır internetten buldum doktorlara bayadır küsüm. Pkoluyum ve ilaç kullanmaktan tiksinti geldi. Doktor yüzü görmüyorum yani bayadır :)Doktor tavsiyesi mi peki
Trendyoldan bulabilirsinbide hangi siteden aldınız yarın bende sipariş verecem de o yüzden bu kadar detaylı soruyorum :)
Zaten herşeyi bildiğimiz için hamile kalamıyoruz ya, bence başka hiçbir sebebi yok.Hayır internetten buldum doktorlara bayadır küsüm. Pkoluyum ve ilaç kullanmaktan tiksinti geldi. Doktor yüzü görmüyorum yani bayadır :)
Ahahahha sorma. Burnum kaşınsa acaba belirti mi diyodum. Kafaya takmamak en iyisi.Zaten herşeyi bildiğimiz için hamile kalamıyoruz ya, bence başka hiçbir sebebi yok.
teşekkür ederim canım :) umarım alırız bu ay mutlu haberleri bakalım :)Trendyoldan bulabilirsin
Fazla kafaya takıyoruz. İstemesek burnumuzun dibinde biter ama:)Zaten herşeyi bildiğimiz için hamile kalamıyoruz ya, bence başka hiçbir sebebi yok.
HAhaha kız doğru söylüyorsun istemesek hemen olurFazla kafaya takıyoruz. İstemesek burnumuzun dibinde biter ama:)
Aaa yumurtlama olmadı mı?bana iyi gelen ilaç bile kafaya taktım stres yaptım ıyı gelmedı yumurtasız ay gecırıyorum
olmadı malesef bugun bıda gidicez adet ıcın ılac vercek sonra dozlar yukselcek vsss surec uzuyor ıyıceAaa yumurtlama olmadı mı?
İnşallah canım uğurlu gelir inşallahteşekkür ederim canım :) umarım alırız bu ay mutlu haberleri bakalım :)
Hayırlısı olsun canım, ben 37 yaşımdayım. 10 yaşımda bir oğlum var. İlk hamileliğim boş gebelik oldu aldılar. Kürtajdan sonra hemen hamile kaldım oğlum doğdu. Sonra oğlum 7 aylıkken istemeden korunurken hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı. İnan o zaman bile boş gebeliktir kürtajdır kafama takmıyordum. Yumurtlama hesapöaması falan hiçbişey bilmezdim. Şimdi günü gününe saati saatine yapıyoruz yok. Ama işte takmasak da Allah verecek. Tevekkül edelim olsun Allah'ın izniyle...olmadı malesef bugun bıda gidicez adet ıcın ılac vercek sonra dozlar yukselcek vsss surec uzuyor ıyıce
Kızımda dr yumurtan çatlamış ilişkiye girin dedi. Eşim yok ama 3gun sonra dedim. Olmaz o zaman dedi. Ama o ay hamile kaldım kuzum. Allah gönlüne göre versin.olmadı malesef bugun bıda gidicez adet ıcın ılac vercek sonra dozlar yukselcek vsss surec uzuyor ıyıce
demi yarın yumurtlama günüm gösteriyor zatenBelirti yaşamak için cok erken
Zaten 28 günde 1 regl görüyorsanız şu günlerde yumurtlama günlerinde olmalısınız
Ne kadar zamandır istiyorsunuzHayırlısı olsun canım, ben 37 yaşımdayım. 10 yaşımda bir oğlum var. İlk hamileliğim boş gebelik oldu aldılar. Kürtajdan sonra hemen hamile kaldım oğlum doğdu. Sonra oğlum 7 aylıkken istemeden korunurken hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı. İnan o zaman bile boş gebeliktir kürtajdır kafama takmıyordum. Yumurtlama hesapöaması falan hiçbişey bilmezdim. Şimdi günü gününe saati saatine yapıyoruz yok. Ama işte takmasak da Allah verecek. Tevekkül edelim olsun Allah'ın izniyle...
bence de hamilesinBakın bu da testin görüntüsü çizgi hemen çıktı
amin canım inşallah hayırlısı artıkKızımda dr yumurtan çatlamış ilişkiye girin dedi. Eşim yok ama 3gun sonra dedim. Olmaz o zaman dedi. Ama o ay hamile kaldım kuzum. Allah gönlüne göre versin.
öyle tabıkı Allahım bılır de yumurta olsa tutmasa bu kadar uzulmem de yumurta bıle olusturemıyorum ısteHayırlısı olsun canım, ben 37 yaşımdayım. 10 yaşımda bir oğlum var. İlk hamileliğim boş gebelik oldu aldılar. Kürtajdan sonra hemen hamile kaldım oğlum doğdu. Sonra oğlum 7 aylıkken istemeden korunurken hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı. İnan o zaman bile boş gebeliktir kürtajdır kafama takmıyordum. Yumurtlama hesapöaması falan hiçbişey bilmezdim. Şimdi günü gününe saati saatine yapıyoruz yok. Ama işte takmasak da Allah verecek. Tevekkül edelim olsun Allah'ın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?