Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa süper hamilesin canım, gewç döllenme oldu demekki. Peki kasıklarında ağrı varmı?
Kasıklarmda sızı gibi ağrı girip çıkıyo bazen sola bazen sağa sabitleniyo bazen belime vuruyo bide göğüslerim sızlıyo küçük küçük mide bulantılarım oluyo özellikle sabah uyandığımda. Hepsinden azar azar mevcut yani

inşallah :) sana da iyi gelsin :) kullanımını nasıl yaptın desem çok mu mahrem olur
Sıkıntı yok canım :) jeli enjeksiyona bi miktar çekiyosun tüpten. Sonra içeri bi kısmını sokup ittiriveriyosun enjeksiyonum başını hopp jel içerde

Maşallah ya, Allah tamamına erdirsin. Jeli sana kim tavsiye etti cnm ve ne zamandır korunmuyorsun. Gerçekten jelin faydası mı merak ettim.

E bu bildigin kayganlastırıcı ama zarar vermeyen demiş. Kayganlastırıcıya ıhtıyac yoksa gebelikte rolü ne anlayamadım

Ay ne biliyim iyice manyaklaştım, biraz bu çocuk düşüncesini kafamdan atmak istiyorum artık yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…