- 21 Şubat 2019
- 39
- 19
- 18
Ovülasyon hiç kullanmadm bu ay asla yumurtlama akıntısı takip etmedm adetten sonra düzenli bi şekilde yapmaya özen gösterdm çok da düzenli de olmadı ama tuttu galiba bilemedimFolik asit ovulasyon kullandım bunları olmadı şu zıkkım jeli de kullanayımDaha regl olmadım ya bekliyorum.
Hayır değildir, bu jeli sana kim tavsiye etti canım.Sayfayı baştan sonea okudum inşallah hepiniz bu görüntüyle karşılaşırsınıztest yanlış değildir dimi
Canım evi süpür adet olacaksan sökülür. Ben öyle yaptımFolik asit ovulasyon kullandım bunları olmadı şu zıkkım jeli de kullanayımDaha regl olmadım ya bekliyorum.
inşallah :) sana da iyi gelsin :) kullanımını nasıl yaptın desem çok mu mahrem olurJel hakkında çok güzel şeyler okudum inşallah sana da iyi gelir :)
Kasıklarmda sızı gibi ağrı girip çıkıyo bazen sola bazen sağa sabitleniyo bazen belime vuruyo bide göğüslerim sızlıyo küçük küçük mide bulantılarım oluyo özellikle sabah uyandığımda. Hepsinden azar azar mevcut yaniAaaaa süper hamilesin canım, gewç döllenme oldu demekki. Peki kasıklarında ağrı varmı?
Sıkıntı yok canım :) jeli enjeksiyona bi miktar çekiyosun tüpten. Sonra içeri bi kısmını sokup ittiriveriyosun enjeksiyonum başını hopp jel içerdeinşallah :) sana da iyi gelsin :) kullanımını nasıl yaptın desem çok mu mahrem olur
Maşallah ya, Allah tamamına erdirsin. Jeli sana kim tavsiye etti cnm ve ne zamandır korunmuyorsun. Gerçekten jelin faydası mı merak ettim.Kasıklarmda sızı gibi ağrı girip çıkıyo bazen sola bazen sağa sabitleniyo bazen belime vuruyo bide göğüslerim sızlıyo küçük küçük mide bulantılarım oluyo özellikle sabah uyandığımda. Hepsinden azar azar mevcut yani
canım internete bak çok güzel sonuçlar varHayır değildir, bu jeli sana kim tavsiye etti canım.
yani akma yada ağrı falan yapmıyor değil mi :)Sıkıntı yok canım :) jeli enjeksiyona bi miktar çekiyosun tüpten. Sonra içeri bi kısmını sokup ittiriveriyosun enjeksiyonum başını hopp jel içerde
Ben internetten buldum. Öyle gezinirkenz. Herkes hamile kalmış. Amerika onaylı bi ürün denemekte fayda var :)Hayır değildir, bu jeli sana kim tavsiye etti canım.
Sanmam kuzumSayfayı baştan sonea okudum inşallah hepiniz bu görüntüyle karşılaşırsınıztest yanlış değildir dimi
Hayır su gibi zaten içeri girdiği bile anlaşılmıyo :)yani akma yada ağrı falan yapmıyor değil mi :)
E bu bildigin kayganlastırıcı ama zarar vermeyen demiş. Kayganlastırıcıya ıhtıyac yoksa gebelikte rolü ne anlayamadımBENDE ŞİMDİ ONU MERAK EDİP NETTEN BAKTIM VE BU YAZIYI BULDUM.
Pre-Seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla kanıtlanan ve " Doğal hamileliği destekleyen - Sperm ve üretkenlik dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre-Seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder. Böylece rahim içinde doğal üremenin gerçekleşmesi için en uygun ortamı oluşturur.
Pre-Seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış plastik uygulama enjektörleri içerir." Doğal hamileliği destekleyen - Sperm ve üretkenlik dostu " Pre-Seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirmeyi sağlar.
Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre-Seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir.
Pre~seed hamile kalmaya çalışılırken kullanılmasının dışında, vajinal kuruluk problemlerinde ve menapoz döneminde de güvenle kullanılmaktadır. Diğer benzeri vajinal jeller kadınlarda vajinal tahrişe, enfeksiyon ve mantara neden olmaktadır. Pre-Seed' in doğal ana maddesi olan Arabinogalactan bitki şekeri, büyük moleküllü bir şeker olduğu için, bakteriler tarafından parçalanamaz ve sindirilemez. Bu nedenle en hassas bölgelerden biri olan vajina içinde herhangi bakteri üremesi söz konusu olmaz.
2008 yılı Kasım ayında yayınlanan American Society of Reproductive Medicine - ASRM (Amerikan Üreme Tıbbı Cemiyeti) Uygulamalı Komite Raporlarında, Pre-Seed' in " Doğal üremeyi en iyi şekilde desteklediği için, hamile kalmaya çalışılırken kullanılması güvenlidir " yönünde tavsiye kararı verilmiştir.
Bu sebeple, üretkenlikle ilgili ciddi sağlık problemleri ve kısırlıkla ilgili hiçbir problemi bulunmamasına rağmen çocuk sahibi olmayan çiftlerde, IUI (aşılama), IVF (tüp bebek) ve ICS (mikroenjeksiyon) tedavilerine başlamadan önce 6 ay süre ile doğru ovulasyon (yumurtlama) dönemlerini belirleyerek, en üretken dönem olan bu zamanlarda kullanılması tavsiye edilmektedir.
Ayrıca, başarısız sonuçlanan IUI (Aşılama), IVF (Tüp Bebek) ve (ICSI) Mikroenjeksiyon tedavileri sonrasında, bir diğer tedaviye kadar olan bekleme süreçlerinde de Doğal hamileliği desteklemesi amacıyla güvenle kullanılabilmektedir.
Uygulama sonrası, vajina ve serviksi kaplar ve güvenle nemledirme sağlar.
pH dengesi semen-sperm hücrelerine, Servikal mukusa göre dengelenmiştir.
Spermlere zarar vermeyen Arabinogalactan ana maddeye sahiptir. Sperm ve üretkenlik dostu üründür.
Klinik onaylı olup, dünyada doktorlar tarafından tavsiye edilmektedir.
Sperm hücrelerinin fonksiyonlarını koruyarak güçlendiren Antioksidan özelliğine sahip Arabinogalactan içerir.
Kuruluk için mi kullanıyordunuz?Hayır su gibi zaten içeri girdiği bile anlaşılmıyo :)
Şöyle ki kayganlaştırıcı evet ama aynı zamanda spermleri gitmesi gereken yere kolay ulaştıran bi jel :) bi taşla iki kuşE bu bildigin kayganlastırıcı ama zarar vermeyen demiş. Kayganlastırıcıya ıhtıyac yoksa gebelikte rolü ne anlayamadım
Ben kuruluk çektim bi ara vajinal şampuan kullandığım için kuruluk yaptı baya ve zorlandım. Jel ararken buna denk geldim. Hem kolay ilşki hem de kolay hamilelik sağlıyo dedim ve aldımKuruluk için mi kullanıyordunuz?
peki 1 ay yetiyor mu jel her seferinde mi kullandınızHayır su gibi zaten içeri girdiği bile anlaşılmıyo :)
Doktor tavsiyesi mi pekiŞöyle ki kayganlaştırıcı evet ama aynı zamanda spermleri gitmesi gereken yere kolay ulaştıran bi jel :) bi taşla iki kuş
5-6 ilişki götürür bence belki daha fazla. Ben 2 kez kullandımpeki 1 ay yetiyor mu jel her seferinde mi kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?