Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu testi 1 saat kadar önce yaptım ilk başta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmiş reglime 3 gün var sizce çok beklediği içinci çift çizgi oldu

Eklentiler

• 20190902_161710.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 22
Kızlar bu testi 1 saat kadar önce yaptım ilk başta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmiş reglime 3 gün var sizce çok beklediği içinci çift çizgi oldu
Erken yaptığın için çizgi sonradan çıkmış. Tebrik ederim canım hamilesin bence.

Hayırlı olsun canım bir de başka marka testle dene bence o da böyle çıkarsa hoşgeldin bebis diyelim

aynen canım günde 3 klomen 1 femara 1 glifor kullandım gecen ay oldu bu ay olmadı adet söktrücü vercek bugun adetliyken klomenı gunde 4e cıkcak femara nolcak bılmıyoorum
Çok fazla bence de. Benim dr um regl 5.gününden itibaren 5 gün sabah akşam femera verdi. Aynı zamanda gynositol folik asit, o kadar. Bu ay tekrar femera içerim heralde yumurtam çoğalsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…