- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 333
Bu teste göre bebiko geliyor canım. İnşallah yarınki testin kopkoyu olsunBakın bu da testin görüntüsü çizgi hemen çıktı
10 aydır canım, Ocak ayında birde kimyasal gebelik geçirdim.Ne kadar zamandır istiyorsunuz
Canım benimde geçen ay iki yumurta geliştirici ilaç verdi drum, ğeşinden çatlatma iğnesi oldum yine olmadı kısmet değilmiş ama. Femera kullandım birde gynositol...amin canım inşallah hayırlısı artık
Erken yaptığın için çizgi sonradan çıkmış. Tebrik ederim canım hamilesin bence.Kızlar bu testi 1 saat kadar önce yaptım ilk başta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmiş reglime 3 gün var sizce çok beklediği içinci çift çizgi oldu
Amin canım inşallah çok uzun zamandır bekliyorumErken yaptığın için çizgi sonradan çıkmış. Tebrik ederim canım hamilesin bence.
Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayırolmadı malesef bugun bıda gidicez adet ıcın ılac vercek sonra dozlar yukselcek vsss surec uzuyor ıyıce
Yaaaa çok sevindim, inşallah Rabbim tamamına erdirsin. Bizlere de dua et.Amin canım inşallah çok uzun zamandır bekliyorum
bende 7 gün femara kullandım günde 3 de klomenCanım benimde geçen ay iki yumurta geliştirici ilaç verdi drum, ğeşinden çatlatma iğnesi oldum yine olmadı kısmet değilmiş ama. Femera kullandım birde gynositol...
inşallah canımHayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hayır
Amin inşallah dediğin gibi vardır artık umudumu kaybettim. Dua etmezmiyim hiç rabbim dileyen isteyen herkese versin sanada en yakın zamandaYaaaa çok sevindim, inşallah Rabbim tamamına erdirsin. Bizlere de dua et.
Hayırlı olsun canım bir de başka marka testle dene benceKızlar bu testi 1 saat kadar önce yaptım ilk başta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmiş reglime 3 gün var sizce çok beklediği içinci çift çizgi oldu
nasıl yani ikisini aynı anda mı?bende 7 gün femara kullandım günde 3 de klomen
Ağzına sağlık inşallah öyledir rabbin isteyen herkese versinHayırlı olsun canım bir de başka marka testle dene benceo da böyle çıkarsa hoşgeldin bebis diyelim
Aminnnn bu yolda bekleyen herkese...Amin inşallah dediğin gibi vardır artık umudumu kaybettim. Dua etmezmiyim hiç rabbim dileyen isteyen herkese versin sanada en yakın zamanda
aynen canım günde 3 klomen 1 femara 1 glifor kullandım gecen ay oldu bu ay olmadı adet söktrücü vercek bugun adetliyken klomenı gunde 4e cıkcak femara nolcak bılmıyoorumnasıl yani ikisini aynı anda mı?
artık ilaçlardan da yoruldum bana agır gelen ilaçlar fayda etmiyornasıl yani ikisini aynı anda mı?
Testi çantama koydum sanıyodum koymamışımBu teste göre bebiko geliyor canım. İnşallah yarınki testin kopkoyu olsun
Çok fazla bence de. Benim dr um regl 5.gününden itibaren 5 gün sabah akşam femera verdi. Aynı zamanda gynositol folik asit, o kadar. Bu ay tekrar femera içerim heralde yumurtam çoğalsın diye.aynen canım günde 3 klomen 1 femara 1 glifor kullandım gecen ay oldu bu ay olmadı adet söktrücü vercek bugun adetliyken klomenı gunde 4e cıkcak femara nolcak bılmıyoorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?