1 saat gec bir sure. Bekleyince cikar zaten yanlis sonuc. Kan testi verKızlar bu testi 1 saat kadar önce yaptım ilk başta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmiş reglime 3 gün var sizce çok beklediği içinci çift çizgi oldu
Istersen bi aktarla konuş onlar daha iyi bilgi verir yada olumsuz bi düşünce varsa kafanda hiç kullanma herşey nasip kısmet canımÖyle. Mi yapayım bilemeden ya ben kullanmayayım artık diye düşünmüştüm
Bakın bu da testin görüntüsü çizgi hemen çıktı
Amin Allah razı olsunTebrik ederim
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah ☺☺
Amin dua edin lütfen Allah razı olsunAyyy çok sevindim kuzum. Topiğimizin ilk hamilesisağlıkla devam eder gebeliğin ve sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Aynen canım ben de aslında öyle düşünüyorum nasip kısmet her şeyIstersen bi aktarla konuş onlar daha iyi bilgi verir yada olumsuz bi düşünce varsa kafanda hiç kullanma herşey nasip kısmet canım
Valla ben çok alıştım onlara.Çocuğum gibi seviyorum konuşuyorum onlarla.Bana çok güzel moral oldular.Belki bu sayede kafa dağıtırız,belli mi olur belki de Rabbimin vesilesi olur.Ayyy bende üç gündür köpek alalım diye tutturdum. eşim kafayı yiyorsun korkuyorum diyor sendennormalde evde hayvan beslemek tarzım değil çünkü
Gözün aydın canım Rabbim sağlıklı hamilelik gecirmeni evladını sağ salim kucağına almayı nasip eylesin ne kadar zamandır istiyordun bi sorun varmıydı tedavi
Hayırlı olsun.Tebrik ederim.Hayırlı sağlıklı bir evlat olsun inşallah.Ben kavuştum çok şükür Allah'a ❤
Evet canım denedik.4 aşılama 2 tüp.pko var ama adetlerim düzenli hatta doktor tüp bebek tedavisinde pko avantaj dedi.2 sağlıklı embriyo oldu 5.gün embriyosu ama olmadı doktor da anlamadı.Eşimin de değerleri 10 milyon ve altı bilmiyorum o da etkiliyor mudur acaba.Asilama ya da tüp bebek deneyiniz mi ?
Doktorlar ne diyor ?
Hadi inBakın bu da testin görüntüsü çizgi hemen çıktı
Canım bak benim bat 4 eylüldü senin daha erkendi sanki senden önce hasta oldum bugün.Seni boş yere de umutlandırıp üzmek istemiyorum ama belirtilerin bebiş var gibi gösteriyor.Keşke bir kan testi yaptırsan.Inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız.Folik asit ovulasyon kullandım bunları olmadı şu zıkkım jeli de kullanayımDaha regl olmadım ya bekliyorum.
Ay sen beni öldürcen deliFolik asit ovulasyon kullandım bunları olmadı şu zıkkım jeli de kullanayımDaha regl olmadım ya bekliyorum.
Ah canım ben seni bekliyordum bir umut. Ne desem bilmiyorum? Allah hayırlısını nasip etsin...Evettt günün sonunda ben patladim yeni bat 30 eylülyeniden dener miyim emin değilim. Bu ayda da nasip olmadı. Umarim sizlerbmutlu olursunuz.
Sağol kuzum diyecek bir sey yok cidden bu ay ilk defa bende çok umutluydum ama nasip değilmiş. Bilmiyorum yeniden denemeyi gönlüm istemiyor kafam karisti iyice. Aglayacam ama aglayamiyorum içimde garip bir boşluk oldu. Şimdi bir doktor kontrolüne gidip sonrasında da inzivaya çekilme düşüncesi var.Ah canım ben seni bekliyordum bir umut. Ne desem bilmiyorum? Allah hayırlısını nasip etsin...
Olsun moralini bozmamaya çalış kuzum ya :/ zamanı var demek ki öyle düşünme. Allah hayırlısını versin inşallah. Hem daha şu jelden deneyecegizEvettt günün sonunda ben patladim yeni bat 30 eylülyeniden dener miyim emin değilim. Bu ayda da nasip olmadı. Umarim sizlerbmutlu olursunuz.
Üzülüyor insan da ümit kesemiyor yinede. Yeni aya yeni umutla başlarsın kuzum. O jeli duydum bende çok hamile kalan var. Allahım en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallahEvettt günün sonunda ben patladim yeni bat 30 eylülyeniden dener miyim emin değilim. Bu ayda da nasip olmadı. Umarim sizlerbmutlu olursunuz.
Sağol kuzum diyecek bir sey yok cidden bu ay ilk defa bende çok umutluydum ama nasip değilmiş. Bilmiyorum yeniden denemeyi gönlüm istemiyor kafam karisti iyice. Aglayacam ama aglayamiyorum içimde garip bir boşluk oldu. Şimdi bir doktor kontrolüne gidip sonrasında da inzivaya çekilme düşüncesi var.
Eylül daha bitmedi canım fazla canını sıkma herşeyin vakti zamanı varmış nedense bende bu ay çok umutlanmıştım sırf bu yüzden bu topige yazdım heyecanımı paylaşmak istedim kısmet olmadı nasip herşey...bu ayda ovulasyon testi almayı düşünüyordum şimdi ise gebelik oluşsun diye bişey yapmak gelmiyor fazla umutlanmak bize yaramadı eşinle mutlu olmaya bak rahat ol inzivaya falan da çekilme ara verme ama gebelik oluşsun diye ekstra bişey yapma inşallah bu ay sonu müjdeli haberleri veririzEvettt günün sonunda ben patladim yeni bat 30 eylülyeniden dener miyim emin değilim. Bu ayda da nasip olmadı. Umarim sizlerbmutlu olursunuz.
Çok sağol canım benimHayırlı olsun gebeliğin inşallah kan değerinde yüksek çıkar gebeligin netlesir kendine dikkat et canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?