Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu testi 1 saat kadar önce yaptım ilk başta tek çizgiydi 1 saat sonra bu hale gelmiş reglime 3 gün var sizce çok beklediği içinci çift çizgi oldu
1 saat gec bir sure. Bekleyince cikar zaten yanlis sonuc. Kan testi ver

Ayyy bende üç gündür köpek alalım diye tutturdum. eşim kafayı yiyorsun korkuyorum diyor senden normalde evde hayvan beslemek tarzım değil çünkü
Valla ben çok alıştım onlara.Çocuğum gibi seviyorum konuşuyorum onlarla.Bana çok güzel moral oldular.Belki bu sayede kafa dağıtırız,belli mi olur belki de Rabbimin vesilesi olur.

Asilama ya da tüp bebek deneyiniz mi ?
Doktorlar ne diyor ?
Evet canım denedik.4 aşılama 2 tüp.pko var ama adetlerim düzenli hatta doktor tüp bebek tedavisinde pko avantaj dedi.2 sağlıklı embriyo oldu 5.gün embriyosu ama olmadı doktor da anlamadı.Eşimin de değerleri 10 milyon ve altı bilmiyorum o da etkiliyor mudur acaba.

Bakın bu da testin görüntüsü çizgi hemen çıktı
Hadi in
Folik asit ovulasyon kullandım bunları olmadı şu zıkkım jeli de kullanayım Daha regl olmadım ya bekliyorum.
Canım bak benim bat 4 eylüldü senin daha erkendi sanki senden önce hasta oldum bugün.Seni boş yere de umutlandırıp üzmek istemiyorum ama belirtilerin bebiş var gibi gösteriyor.Keşke bir kan testi yaptırsan.Inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız.

Evettt günün sonunda ben patladim yeni bat 30 eylül yeniden dener miyim emin değilim. Bu ayda da nasip olmadı. Umarim sizlerbmutlu olursunuz.

Ah canım ben seni bekliyordum bir umut. Ne desem bilmiyorum? Allah hayırlısını nasip etsin...
Sağol kuzum diyecek bir sey yok cidden bu ay ilk defa bende çok umutluydum ama nasip değilmiş. Bilmiyorum yeniden denemeyi gönlüm istemiyor kafam karisti iyice. Aglayacam ama aglayamiyorum içimde garip bir boşluk oldu. Şimdi bir doktor kontrolüne gidip sonrasında da inzivaya çekilme düşüncesi var.

Evettt günün sonunda ben patladim yeni bat 30 eylül yeniden dener miyim emin değilim. Bu ayda da nasip olmadı. Umarim sizlerbmutlu olursunuz.
Olsun moralini bozmamaya çalış kuzum ya :/ zamanı var demek ki öyle düşünme. Allah hayırlısını versin inşallah. Hem daha şu jelden deneyecegiz canını hiç sıkma. Hiç ummadığın anda bir bakmışsın bebiş gelmiş ❤

Üzülüyor insan da ümit kesemiyor yinede. Yeni aya yeni umutla başlarsın kuzum. O jeli duydum bende çok hamile kalan var. Allahım en hayırlı zamanda sağlıkla nasip etsin inşallah

Eylül daha bitmedi canım fazla canını sıkma herşeyin vakti zamanı varmış nedense bende bu ay çok umutlanmıştım sırf bu yüzden bu topige yazdım heyecanımı paylaşmak istedim kısmet olmadı nasip herşey...bu ayda ovulasyon testi almayı düşünüyordum şimdi ise gebelik oluşsun diye bişey yapmak gelmiyor fazla umutlanmak bize yaramadı eşinle mutlu olmaya bak rahat ol inzivaya falan da çekilme ara verme ama gebelik oluşsun diye ekstra bişey yapma inşallah bu ay sonu müjdeli haberleri veririz

K krclskn bu arada canım presseed jel kullanacaksan ovulasyon testi de kullan yumurta catlamasi oluştuktan önce ve sonrası kullanılıyormuş öyle bi yazı okumuştum kullanan arkadaşların yorumlarına bakarsın belki bende bi kaç ay sonra kullanırım hakkımızda hayırlısı olsun

Hayırlı olsun gebeliğin inşallah kan değerinde yüksek çıkar gebeligin netlesir kendine dikkat et canım
Çok sağol canım benim çok garip hissediyorum ama hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba test yanlış mıdır bi türlü şu düşünceyi atamıyorum kafamdan. Ya da o kadar çok alıştım ki negatife pozitif teste ne tepki vereceğimi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…