Hadi bakalım pozitifi netleştir de tepkiyi hep beraber verelim.Çok sağol canım benimçok garip hissediyorum ama hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba test yanlış mıdır bi türlü şu düşünceyi atamıyorum kafamdan. Ya da o kadar çok alıştım ki negatife pozitif teste ne tepki vereceğimi bilmiyorum
off çok üzüldüm,kendimden geçtim senden ümütliydim.. yeni batlar 30 eylül,illa tutturcaz biz bu bebişleri sıkma canını lütfen..Evettt günün sonunda ben patladim yeni bat 30 eylülyeniden dener miyim emin değilim. Bu ayda da nasip olmadı. Umarim sizlerbmutlu olursunuz.
Çarşamba aydınlatıcam hepimizi ama hala olmadığı kanaatindeyimHadi bakalım pozitifi netleştir de tepkiyi hep beraber verelim.
Hadi inşallah canım. derin bir nefes alıp yola devam edelim değil mi? bugün daha iyiyimoff çok üzüldüm,kendimden geçtim senden ümütliydim.. yeni batlar 30 eylül,illa tutturcaz biz bu bebişleri sıkma canını lütfen..
evet bu ay güzel gidiyor eylül bize şans getirsinHamilelik haberleri çoğalıyor grupta
ahahhahaAy sen beni öldürcen deli
çok çok çok aminevet bu ay güzel gidiyor eylül bize şans getirsin
hadi hayırlısı canımmmBENDE BUGUN HASTANEYE GİTTİM DOKTOR KLOMEN E BAŞLAYACAK :)
Genital enfeksiyona işaret eder diye biliyorumBata daha 3 gün var ama bugün sabahtan beri sarı koyu kıvamda azar azar akintim varböyle bir şeyle karşılaşan var mı kızlar? Kafama takıldı
Ay bi de enfeksiyon çıkacak başıma ya Inşallah yokturGenital enfeksiyona işaret eder diye biliyorum
Ya da yumurtlama günün belkide bugündür , çünkü bazı bayanlar ayda iki kere yumurtlayabiliyorBata daha 3 gün var ama bugün sabahtan beri sarı koyu kıvamda azar azar akintim varböyle bir şeyle karşılaşan var mı kızlar? Kafama takıldı
inşallah canım :)Ay bi de enfeksiyon çıkacak başıma ya Inşallah yoktur
Doktorumu aradım sordum koku ve kaşıntı yoksa enfeksiyon değildir adeti bekle dedi bakalim :/Ya da yumurtlama günün belkide bugündür , çünkü bazı bayanlar ayda iki kere yumurtlayabiliyor
Ve lütfen bugün yumurtlama günüm olmasın kocam yokYa da yumurtlama günün belkide bugündür , çünkü bazı bayanlar ayda iki kere yumurtlayabiliyor
yaa iyi bari sevindim. Bekle bakalım canım kısmet inşallahDoktorumu aradım sordum koku ve kaşıntı yoksa enfeksiyon değildir adeti bekle dedi bakalim :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?