Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üşütmüş olabilir misin kuzum? Yumurtlama akıntısı sarı olmaz diye biliyorum..
Izmir'in sıcağında üşütsem keşke yaaa belki de adet öncesi akıntı olabilir ya peçeteyle silince geldi zaten ondan kafama takıldı. Allahtan doktor içimi rahatlattı. Adetin 2.günü de gidip hormonlara baktiricam direkt. Yine kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bazıları gebelikten önce bu tarz akıntılar görmüşler ya bi de yumurtlama akıntılı biliyorum ya bende sanmıyorum yumurtlama olduğunu

Kuzucum eğer yoğun bir akıntıysa evet gebelik olabilir ama senin tarifin adet hazırlığı gibi geldi bana. umarım bebiş vardır ama sen yine de adet olmaya hazırla kendini. Bende doktor baktım adetein 2-3 günü gideyim diye 1 tek boş doktor yok. Özeller dahil bende sonradan kontrole gitcem mecbur.

Sonuçta daha adet olmadin canım bu da olumlu bir belirti bence test doğru seninle birlikte bizler de pozitif sonucu bekliyoruz içini rahat tut

Kızlaar, daha önce anne olmuş arkadaşlar yada şuan gebe olan anniş adayları erken dönem belirtileriniz neydi ? Yumurtlama dönemi sonrası neler yaşadınız?

Valla adet olmaya hazırlıyorum kendimi yüksek oranda. Çünkü gebeliğe dair tek belirtim bel ağrısı o da zaten adet dönemiyle aynı belirtiler. Sen nerdesin ki hiç doktor bulamadın kız

Kızlaar, daha önce anne olmuş arkadaşlar yada şuan gebe olan anniş adayları erken dönem belirtileriniz neydi ? Yumurtlama dönemi sonrası neler yaşadınız?
Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde sol kasığımda ağrı, goguslerimde hassiyet, cok uykum vardi ve idrara cikiyordum.

Çok fazla bence de. Benim dr um regl 5.gününden itibaren 5 gün sabah akşam femera verdi. Aynı zamanda gynositol folik asit, o kadar. Bu ay tekrar femera içerim heralde yumurtam çoğalsın diye.
Dun gittik 2 3 tabe yumurta varmis gec gelismis 12 13 milimmis insllah gelisir daha da boyle kalmaz dmi

Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde sol kasığımda ağrı, goguslerimde hassiyet, cok uykum vardi ve idrara cikiyordum.
Ayrica beyaz akintım vardı. o kadar fazlaydi ki regle oldugumu sanip surekli tuvalete gidiyordum.

Ama şu an hiçbiri yok o yuzden de %99.9 hamile değilim...

Valla adet olmaya hazırlıyorum kendimi yüksek oranda. Çünkü gebeliğe dair tek belirtim bel ağrısı o da zaten adet dönemiyle aynı belirtiler. Sen nerdesin ki hiç doktor bulamadın kız
Doktor çok ta bana uygun tarihte yok biri var hiç iyi yorumu yok. bakalım en iyi doktora gideyim adet sonrası olsun dedim bende baksın yine.

Bugün gorumcemin hamile olduğunu öğrendim daha 1 senelik evliyken ben 3 seneyi devirdim hala tik yok. Kayinvalidemle mümkünse konuşmak istemiyorum. Cunku biktim yoruldum.

Bugün gorumcemin hamile olduğunu öğrendim daha 1 senelik evliyken ben 3 seneyi devirdim hala tik yok. Kayinvalidemle mümkünse konuşmak istemiyorum. Cunku biktim yoruldum.
Yok mu sende bişeycilerden bende bıktım. Kendi ailemde yaşamıyorum bu durumu ama eşimin tarafına gittiğimizde bayramda, düğünde her gelende imalı imalı bakışlar, yapın artık diye laf söyleyenler, hatta torunlarını saatlerce anlatan teyzeler. Ne bileyim ben mi alınganım yoksa insanlar mı acımasız bilmiyorum... Sayende bende içimi döktüm kuzum

Yok mu bizde başka gebelik haberi alan ya sevinelim azcik
Benim bat 1 eyluldu test yaptım negatif maalesef. 2 gün gecti hala regl olmadım kasıklarim agriuor ama gelen giden Yok bugün gelir diye düşünüyorum hamile olsaydim çıkardı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…