Yok mu bizde başka gebelik haberi alan ya sevinelim azcikyaa iyi bari sevindim. Bekle bakalım canım kısmet inşallah
Üşütmüş olabilir misin kuzum? Yumurtlama akıntısı sarı olmaz diye biliyorum..Doktorumu aradım sordum koku ve kaşıntı yoksa enfeksiyon değildir adeti bekle dedi bakalim :/
Izmir'in sıcağında üşütsem keşke yaaaÜşütmüş olabilir misin kuzum? Yumurtlama akıntısı sarı olmaz diye biliyorum..
Kuzucum eğer yoğun bir akıntıysa evet gebelik olabilir ama senin tarifin adet hazırlığı gibi geldi bana. umarım bebiş vardır ama sen yine de adet olmaya hazırla kendini. Bende doktor baktım adetein 2-3 günü gideyim diye 1 tek boş doktor yok. Özeller dahilIzmir'in sıcağında üşütsem keşke yaaabelki de adet öncesi akıntı olabilir ya peçeteyle silince geldi zaten ondan kafama takıldı. Allahtan doktor içimi rahatlattı. Adetin 2.günü de gidip hormonlara baktiricam direkt. Yine kendimi umutlandırmak istemiyorum ama bazıları gebelikten önce bu tarz akıntılar görmüşler ya bi de yumurtlama akıntılı biliyorum ya bende sanmıyorum yumurtlama olduğunu
Sonuçta daha adet olmadin canım bu da olumlu bir belirti bence test doğru seninle birlikte bizler de pozitif sonucu bekliyoruz içini rahat tutÇok sağol canım benimçok garip hissediyorum ama hiç hamile gibi hissetmiyorum acaba test yanlış mıdır bi türlü şu düşünceyi atamıyorum kafamdan. Ya da o kadar çok alıştım ki negatife pozitif teste ne tepki vereceğimi bilmiyorum
Valla adet olmaya hazırlıyorum kendimi yüksek oranda. Çünkü gebeliğe dair tek belirtim bel ağrısı o da zaten adet dönemiyle aynı belirtiler. Sen nerdesin ki hiç doktor bulamadın kızKuzucum eğer yoğun bir akıntıysa evet gebelik olabilir ama senin tarifin adet hazırlığı gibi geldi bana. umarım bebiş vardır ama sen yine de adet olmaya hazırla kendini. Bende doktor baktım adetein 2-3 günü gideyim diye 1 tek boş doktor yok. Özeller dahilbende sonradan kontrole gitcem mecbur.
Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde sol kasığımda ağrı, goguslerimde hassiyet, cok uykum vardi ve idrara cikiyordum.Kızlaar, daha önce anne olmuş arkadaşlar yada şuan gebe olan anniş adayları erken dönem belirtileriniz neydi ? Yumurtlama dönemi sonrası neler yaşadınız?
Dun gittik 2 3 tabe yumurta varmis gec gelismis 12 13 milimmis insllah gelisir daha da boyle kalmaz dmiÇok fazla bence de. Benim dr um regl 5.gününden itibaren 5 gün sabah akşam femera verdi. Aynı zamanda gynositol folik asit, o kadar. Bu ay tekrar femera içerim heralde yumurtam çoğalsın diye.
Ayrica beyaz akintım vardı. o kadar fazlaydi ki regle oldugumu sanip surekli tuvalete gidiyordum.Ben kimyasal gebelik geçirdiğimde sol kasığımda ağrı, goguslerimde hassiyet, cok uykum vardi ve idrara cikiyordum.
İnşallah canım bakalım kan verince belli olcak inşalllah fasulyem benimledirSonuçta daha adet olmadin canım bu da olumlu bir belirti bence test doğru seninle birlikte bizler de pozitif sonucu bekliyoruz içini rahat tut
Doktor çok ta bana uygun tarihte yokValla adet olmaya hazırlıyorum kendimi yüksek oranda. Çünkü gebeliğe dair tek belirtim bel ağrısı o da zaten adet dönemiyle aynı belirtiler. Sen nerdesin ki hiç doktor bulamadın kız
;İlk aylar bende böyle yaşadım sonuç yine hüsrandıAyrica beyaz akintım vardı. o kadar fazlaydi ki regle oldugumu sanip surekli tuvalete gidiyordum.
Ama şu an hiçbiri yok o yuzden de %99.9 hamile değilim...
İnşallah canım...İnşallah canım bakalım kan verince belli olcak inşalllah fasulyem benimledir
Ben de ne akinti ne çok idrara çıkma ne de kasik ağrısı yok. O yuzden adet günümü bekliyorum;İlk aylar bende böyle yaşadım sonuç yine hüsrandıo yüzden akıntıya bakmıyorum.
Hayırlı olsunBen kavuştum çok şükür Allah'a ❤
Yok mu sende bişeycilerden bende bıktım. Kendi ailemde yaşamıyorum bu durumu ama eşimin tarafına gittiğimizde bayramda, düğünde her gelende imalı imalı bakışlar, yapın artık diye laf söyleyenler, hatta torunlarını saatlerce anlatan teyzeler. Ne bileyim ben mi alınganım yoksa insanlar mı acımasız bilmiyorum... Sayende bende içimi döktüm kuzumBugün gorumcemin hamile olduğunu öğrendim daha 1 senelik evliyken ben 3 seneyi devirdim hala tik yok. Kayinvalidemle mümkünse konuşmak istemiyorum. Cunku biktim yoruldum.
Benim bat 1 eyluldu test yaptım negatif maalesef. 2 gün gecti hala regl olmadım kasıklarim agriuor ama gelen giden Yok bugün gelir diye düşünüyorum hamile olsaydim çıkardı benceYok mu bizde başka gebelik haberi alan ya sevinelim azcik
Hiç konuşma cnm konuşup moralini bozma Allahtan yani keyfinden değil ki bunu dusunemiuorlar miBugün gorumcemin hamile olduğunu öğrendim daha 1 senelik evliyken ben 3 seneyi devirdim hala tik yok. Kayinvalidemle mümkünse konuşmak istemiyorum. Cunku biktim yoruldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?