gelişir tabi Allah’ın izniyeDun gittik 2 3 tabe yumurta varmis gec gelismis 12 13 milimmis insllah gelisir daha da boyle kalmaz dmi
Dusunmuyorlar ve hep suçu ben de buluyorlar... Allah büyük diyip susuyorumHiç konuşma cnm konuşup moralini bozma Allahtan yani keyfinden değil ki bunu dusunemiuorlar mi
Geç döllenme olabilir mi? Kan verseydin keşke onda kesin belli oluyor çünkü. Umarım geç döllenme ya da test bozuktur gebelik haberi alırsın:) ama çokta kafayı oraya yorma ben geçen ay sırf kafami gebelikle doldurduğum için 7 gün gecikme yaşadım gidip kan verdim ve negatif çıktı zaten ertesi gün de hastalandim :)Benim bat 1 eyluldu test yaptım negatif maalesef. 2 gün gecti hala regl olmadım kasıklarim agriuor ama gelen giden Yok bugün gelir diye düşünüyorum hamile olsaydim çıkardı bence
Aynı şeyi ben de yaşadım canım.Üstelik görümcem ilk ayında hamile kaldı.Eşim en büyükleri hepsinin oldu biz ilk evlenen üstelik 7 yıllık.Eşim perişan bayramda hepsi çocuklarıyla gitti.Biz evimizde kaldık bize acımasınlar diye.Büyük bir sınav veriyoruz Rabbim yardım etsin inşallahBugün gorumcemin hamile olduğunu öğrendim daha 1 senelik evliyken ben 3 seneyi devirdim hala tik yok. Kayinvalidemle mümkünse konuşmak istemiyorum. Cunku biktim yoruldum.
Amiiin canım benimAynı şeyi ben de yaşadım canım.Üstelik görümcem ilk ayında hamile kaldı.Eşim en büyükleri hepsinin oldu biz ilk evlenen üstelik 7 yıllık.Eşim perişan bayramda hepsi çocuklarıyla gitti.Biz evimizde kaldık bize acımasınlar diye.Büyük bir sınav veriyoruz Rabbim yardım etsin inşallah
Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlı olsun
Amin hayırlı olsun canımAllah razı olsun Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun canımAmin hayırlı olsun canım
Canım deme öyle ilk gün ben de çok kötü oldum. Ama toparlamam gerektiğine karar verdim sağolsun eşim çok destek oldu. Adam benden önce hastaneye gitti. Bende kafamı dağıtacak yeni etkinler bulmaya çalışıyorum. Ümidimizi kesmeyelim.Ben de bu sabah adet oldum. Umarım diğer arkadaşlar hamile kalırlar. Artık ruhen de inancım kalmadı.
Canım çok teşekkür ederim ama benim eşim keşke senin esin gibi olsa. Ben çok stresiyim o yuzden zaten hamile kalamıyorum. Sorumluluk çok üstümde. Calisiyorum ama isten sonra kendime bir ugras bulmam sart. Yoksa takiyorum. Ozellikle esimin tarafi buyuk baski yapiyor. Simdi de kiz kardesi hamile daha bu sabah bebek sevelim Iyi oldu dedi eşim. Içim ciz etti. Mevlam neykerse guzel eyleyecek. Bu da benim sınavım...Canım deme öyle ilk gün ben de çok kötü oldum. Ama toparlamam gerektiğine karar verdim sağolsun eşim çok destek oldu. Adam benden önce hastaneye gitti. Bende kafamı dağıtacak yeni etkinler bulmaya çalışıyorum. Ümidimizi kesmeyelim.
Kuzum okuyunca derin bir iç çektim. Allah yardımcın olsun. Eşinle konuşmaktan kırgınlıklarını anlatmaktan başka yol yok. Benimkinin ailesi de böyle bir iki densizlik yaptı saygıyı bozmadan ağzılarının payını verdim. Sonra eşime anlattım durumu niye tepki verdiğimi. Daha biz bebek yapmayı düşünmüyorken saçma sapan imalarda bulunuyordu bir de. Eşime dedim ya çocuğumuz olmuyorsa bu daha çok kırmaz mı beni diye velhasılda 8. ayı devirdik ve bu ay da olmadı.Canım çok teşekkür ederim ama benim eşim keşke senin esin gibi olsa. Ben çok stresiyim o yuzden zaten hamile kalamıyorum. Sorumluluk çok üstümde. Calisiyorum ama isten sonra kendime bir ugras bulmam sart. Yoksa takiyorum. Ozellikle esimin tarafi buyuk baski yapiyor. Simdi de kiz kardesi hamile daha bu sabah bebek sevelim Iyi oldu dedi eşim. Içim ciz etti. Mevlam neykerse guzel eyleyecek. Bu da benim sınavım...
Canimin içi ben kaç kez konuştum hatırlamıyorum. Eşim ailesine toz kondurmayanlardan. Haksız da olsalar ses cikarmayanlardan. Duaya devam.Kuzum okuyunca derin bir iç çektim. Allah yardımcın olsun. Eşinle konuşmaktan kırgınlıklarını anlatmaktan başka yol yok. Benimkinin ailesi de böyle bir iki densizlik yaptı saygıyı bozmadan ağzılarının payını verdim. Sonra eşime anlattım durumu niye tepki verdiğimi. Daha biz bebek yapmayı düşünmüyorken saçma sapan imalarda bulunuyordu bir de. Eşime dedim ya çocuğumuz olmuyorsa bu daha çok kırmaz mı beni diye velhasılda 8. ayı devirdik ve bu ay da olmadı.
Sperm sayısı kaçBen eylül ekim kasım aralık ve sonsuza kadar aranızda olacameşimin sperm sayısı yüzünden ve kime desem herkes boşuna uğraşıosun diyor.. Sizin için dua edecem
10,00 ml.. ileri hareket %1Sperm sayısı kaç
Canım üzülme inşallah doğru zaman da nasip olurAynı şeyi ben de yaşadım canım.Üstelik görümcem ilk ayında hamile kaldı.Eşim en büyükleri hepsinin oldu biz ilk evlenen üstelik 7 yıllık.Eşim perişan bayramda hepsi çocuklarıyla gitti.Biz evimizde kaldık bize acımasınlar diye.Büyük bir sınav veriyoruz Rabbim yardım etsin inşallah
Testini atsana bakalım canım benim de bat 7 si henüz yapmadım test bekleyecem Pazar günü yaparım belirtilerin sanki hamile belirtisi inşallahMerhaba kızlar benim bat 8 eylül 4 gün var yani bugün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı ilk yarim saatte ama psikolojik olarak da öyle görüyor olabilirim emin değilim kendimden,ara ara kasik da iğne batar gibi ağrı girip çıkıyor bide bu sıcakta ayaklarım buz gibi üşüyor bi kac gün öncesinde göğüs hassasiyetim vardı ama şu anda oda yok sanırım yine adet görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?