Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bat 1 eyluldu test yaptım negatif maalesef. 2 gün gecti hala regl olmadım kasıklarim agriuor ama gelen giden Yok bugün gelir diye düşünüyorum hamile olsaydim çıkardı bence
Geç döllenme olabilir mi? Kan verseydin keşke onda kesin belli oluyor çünkü. Umarım geç döllenme ya da test bozuktur gebelik haberi alırsın:) ama çokta kafayı oraya yorma ben geçen ay sırf kafami gebelikle doldurduğum için 7 gün gecikme yaşadım gidip kan verdim ve negatif çıktı zaten ertesi gün de hastalandim :)

Bugün gorumcemin hamile olduğunu öğrendim daha 1 senelik evliyken ben 3 seneyi devirdim hala tik yok. Kayinvalidemle mümkünse konuşmak istemiyorum. Cunku biktim yoruldum.
Aynı şeyi ben de yaşadım canım.Üstelik görümcem ilk ayında hamile kaldı.Eşim en büyükleri hepsinin oldu biz ilk evlenen üstelik 7 yıllık.Eşim perişan bayramda hepsi çocuklarıyla gitti.Biz evimizde kaldık bize acımasınlar diye.Büyük bir sınav veriyoruz Rabbim yardım etsin inşallah

Amiiin canım benim

Ben de bu sabah adet oldum. Umarım diğer arkadaşlar hamile kalırlar. Artık ruhen de inancım kalmadı.
Canım deme öyle ilk gün ben de çok kötü oldum. Ama toparlamam gerektiğine karar verdim sağolsun eşim çok destek oldu. Adam benden önce hastaneye gitti. Bende kafamı dağıtacak yeni etkinler bulmaya çalışıyorum. Ümidimizi kesmeyelim.

Canım çok teşekkür ederim ama benim eşim keşke senin esin gibi olsa. Ben çok stresiyim o yuzden zaten hamile kalamıyorum. Sorumluluk çok üstümde. Calisiyorum ama isten sonra kendime bir ugras bulmam sart. Yoksa takiyorum. Ozellikle esimin tarafi buyuk baski yapiyor. Simdi de kiz kardesi hamile daha bu sabah bebek sevelim Iyi oldu dedi eşim. Içim ciz etti. Mevlam neykerse guzel eyleyecek. Bu da benim sınavım...

Kuzum okuyunca derin bir iç çektim. Allah yardımcın olsun. Eşinle konuşmaktan kırgınlıklarını anlatmaktan başka yol yok. Benimkinin ailesi de böyle bir iki densizlik yaptı saygıyı bozmadan ağzılarının payını verdim. Sonra eşime anlattım durumu niye tepki verdiğimi. Daha biz bebek yapmayı düşünmüyorken saçma sapan imalarda bulunuyordu bir de. Eşime dedim ya çocuğumuz olmuyorsa bu daha çok kırmaz mı beni diye velhasılda 8. ayı devirdik ve bu ay da olmadı.

Canimin içi ben kaç kez konuştum hatırlamıyorum. Eşim ailesine toz kondurmayanlardan. Haksız da olsalar ses cikarmayanlardan. Duaya devam.

Merhaba kızlar benim bat 8 eylül 4 gün var yani bugün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı ilk yarim saatte ama psikolojik olarak da öyle görüyor olabilirim emin değilim kendimden,ara ara kasik da iğne batar gibi ağrı girip çıkıyor bide bu sıcakta ayaklarım buz gibi üşüyor bi kac gün öncesinde göğüs hassasiyetim vardı ama şu anda oda yok sanırım yine adet görünüyor

Canım üzülme inşallah doğru zaman da nasip olur

Testini atsana bakalım canım benim de bat 7 si henüz yapmadım test bekleyecem Pazar günü yaparım belirtilerin sanki hamile belirtisi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…