- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
ta bana uygun tarih
inşallah hamilesindir canımMerhaba kızlar benim bat 8 eylül 4 gün var yani bugün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı ilk yarim saatte ama psikolojik olarak da öyle görüyor olabilirim emin değilim kendimden,ara ara kasik da iğne batar gibi ağrı girip çıkıyor bide bu sıcakta ayaklarım buz gibi üşüyor bi kac gün öncesinde göğüs hassasiyetim vardı ama şu anda oda yok sanırım yine adet görünüyor
Canım şimdi bakayım kamerada gösterebilir miyim çünkü ben bile dikkatli bakinca görüyorum yada görmek istiyorum sabirsz davrandım bi daha yapmicam adet gününe kadar diyorum ama bakalım ne kadar dayanicamTestini atsana bakalım canım benim de bat 7 si henüz yapmadım test bekleyecem Pazar günü yaparım belirtilerin sanki hamile belirtisi inşallah
Inşallah canım ama belirtiler psikolojik de olabilir su anda kendimden şüphem çok daha fazla.cunku okuyup okuyup öyle hissetmiş olabilirim ama inşallah gerçektirinşallah hamilesindir canım
Sabır o zaman canım...Canimin içi ben kaç kez konuştum hatırlamıyorum. Eşim ailesine toz kondurmayanlardan. Haksız da olsalar ses cikarmayanlardan. Duaya devam.
Ayy hadi bakalım inşallah bebiştir.Merhaba kızlar benim bat 8 eylül 4 gün var yani bugün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı ilk yarim saatte ama psikolojik olarak da öyle görüyor olabilirim emin değilim kendimden,ara ara kasik da iğne batar gibi ağrı girip çıkıyor bide bu sıcakta ayaklarım buz gibi üşüyor bi kac gün öncesinde göğüs hassasiyetim vardı ama şu anda oda yok sanırım yine adet görünüyor
bence sabah ilk idrarınla tekrardan dene farklı bir markadan deneInşallah canım ama belirtiler psikolojik de olabilir su anda kendimden şüphem çok daha fazla.cunku okuyup okuyup öyle hissetmiş olabilirim ama inşallah gerçektir
Bende görüyorum canım tam net olmasada inşallah pozitiftir kaç günün varKızlar gece rüyamda hamile bir arkadaşımı gördüm sonra dedim hadi bi tane daha yapayım Ama sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım. Çizgiyi bir tek ben mi görüyorumEki Görüntüle 2304266
2 gün var ama rüyamda görünce etkilenip kalktım hemen eczaneye koştumBende görüyorum canım tam net olmasada inşallah pozitiftir kaç günün var
K krclsknKızlar gece rüyamda hamile bir arkadaşımı gördüm sonra dedim hadi bi tane daha yapayım Ama sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım. Çizgiyi bir tek ben mi görüyorumEki Görüntüle 2304266
sanki bende gördüm ya net değil ama var sanki , canım bence yarın sabah ilk idrarınla yap ayyyy hadi inşallah hamilesindir. Of benim daha çokk bata 13 gün var
Bence var ama hemencecik kan ver emin ol hayırlısı olsun hakkındaKızlar gece rüyamda hamile bir arkadaşımı gördüm sonra dedim hadi bi tane daha yapayım Ama sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım. Çizgiyi bir tek ben mi görüyorumEki Görüntüle 2304266
Ayyy inşallah yaaaa. Şimdi benim şansıma da test bozuk çıkarsanki bende gördüm ya net değil ama var sanki , canım bence yarın sabah ilk idrarınla yap ayyyy hadi inşallah hamilesindir. Of benim daha çokk bata 13 gün var
Yaaa inşallah vardır inşallahBence var ama hemencecik kan ver emin ol hayırlısı olsun hakkında ☺
Canım şimdi gördüm mesajını. Bence git direk kan testi ver. Kafanda rahatlar ve daha nettir.
Ben bu topicte 13 gün kala girmiştim inşallah uğurlu gelir bu sayı ikimize desanki bende gördüm ya net değil ama var sanki , canım bence yarın sabah ilk idrarınla yap ayyyy hadi inşallah hamilesindir. Of benim daha çokk bata 13 gün var
Kız kaynanam gelcek yemeğe şimdi mutfakta yemekle uğraşıyorum bir yandanCanım şimdi gördüm mesajını. Bence git direk kan testi ver. Kafanda rahatlar ve daha nettir.
yaaa hadi inşallah canım , benimde uğurlu sayım 13 , ayy çok heycan yaptım inşallah güzel sonuçlar alırsınBen bu topicte 13 gün kala girmiştim inşallah uğurlu gelir bu sayı ikimize de
Allah iyiliğini versin emi. O zaman sabah tekrar dene tüm dualarım seninle....Kız kaynanam gelcek yemeğe şimdi mutfakta yemekle uğraşıyorum bir yandanadetime 2 gün var zaten bekleyeyim bence gecikince bir daha yapayım. Çünkü sabah eczaneden ne olur ne olmaz diye 2 test aldım
Sabah ilk idrarla yaptıklarımı bir bilsenizAllah iyiliğini versin emi. O zaman sabah tekrar dene tüm dualarım seninle....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?