Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ta bana uygun tarih
inşallah hamilesindir canım

Testini atsana bakalım canım benim de bat 7 si henüz yapmadım test bekleyecem Pazar günü yaparım belirtilerin sanki hamile belirtisi inşallah
Canım şimdi bakayım kamerada gösterebilir miyim çünkü ben bile dikkatli bakinca görüyorum yada görmek istiyorum sabirsz davrandım bi daha yapmicam adet gününe kadar diyorum ama bakalım ne kadar dayanicam

Ayy hadi bakalım inşallah bebiştir.

Kızlar gece rüyamda hamile bir arkadaşımı gördüm sonra dedim hadi bi tane daha yapayım Ama sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım. Çizgiyi bir tek ben mi görüyorum

sanki bende gördüm ya net değil ama var sanki , canım bence yarın sabah ilk idrarınla yap ayyyy hadi inşallah hamilesindir. Of benim daha çokk bata 13 gün var
Ayyy inşallah yaaaa. Şimdi benim şansıma da test bozuk çıkar adetimi bekleyip gecikince yapıp garantiye mi alsam acaba ya bilemedimm

Canım şimdi gördüm mesajını. Bence git direk kan testi ver. Kafanda rahatlar ve daha nettir.
Kız kaynanam gelcek yemeğe şimdi mutfakta yemekle uğraşıyorum bir yandan adetime 2 gün var zaten bekleyeyim bence gecikince bir daha yapayım. Çünkü sabah eczaneden ne olur ne olmaz diye 2 test aldım

Kız kaynanam gelcek yemeğe şimdi mutfakta yemekle uğraşıyorum bir yandan adetime 2 gün var zaten bekleyeyim bence gecikince bir daha yapayım. Çünkü sabah eczaneden ne olur ne olmaz diye 2 test aldım
Allah iyiliğini versin emi. O zaman sabah tekrar dene tüm dualarım seninle....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…