Inşallah canım ya hepimiz güzel haberler alalım istiyorum ben deyaaa hadi inşallah canım , benimde uğurlu sayım 13 , ayy çok heycan yaptım inşallah güzel sonuçlar alırsın
kuzum heveslendirmek istemem ama bende görüorum çok hafif
ahaha bende bir kere çamaşır suyu ile denedim baktım köpürdü test aldım sonra tek çizgiiSabah ilk idrarla yaptıklarımı bir bilseniztuzla test yaptım manyak gibi hahahah ve tuz kabardı kopurdu bir şeyler oldu aha dedim uyku sersemi hemen giyinip eczaneye koştum
Allahım vallahi heyecandan yemeği unuttum ocaktakuzum heveslendirmek istemem ama bende görüorum çok hafif
Hahahha demek ki bir tek ben manyak değilmişimahaha bende bir kere çamaşır suyu ile denedim baktım köpürdü test aldım sonra tek çizgii
İnşallah canm.. ama sen yinede regl bekle... çünkü üzülen cok arkadaşmz var.. umarm sen sevinen olursunAllahım vallahi heyecandan yemeği unuttum ocaktainşallah öyledir canım ya bakalım daha 2 gün var beklenen adete gelmesin valla ya bebiş olur inşallah
Bne de çok hafif gördüm gibi, inşallah olumlu haberlerini alırızAllahım vallahi heyecandan yemeği unuttum ocaktainşallah öyledir canım ya bakalım daha 2 gün var beklenen adete gelmesin valla ya bebiş olur inşallah
inşallah canımm ama bekle reglini sabret bir kaç gün dahaAllahım vallahi heyecandan yemeği unuttum ocaktainşallah öyledir canım ya bakalım daha 2 gün var beklenen adete gelmesin valla ya bebiş olur inşallah
Ben bu resimde cok sey gördüm umudu, anne olmak için harcanan emeği, isteği, çabayı... Ahh istemeden anne olan kadınlar bizi hicbirzaman anlayamayacaksiniz..Kızlar gece rüyamda hamile bir arkadaşımı gördüm sonra dedim hadi bi tane daha yapayım Ama sabah ilk idrarla yapmadım ikinci idrarla yaptım. Çizgiyi bir tek ben mi görüyorumEki Görüntüle 2304266
Evet okuduklarım kadarıyla az çok biliyosun o yüzden adeti beklicem uslu uslu oturupİnşallah canm.. ama sen yinede regl bekle... çünkü üzülen cok arkadaşmz var.. umarm sen sevinen olursun
Aynen öyle bu konuda çok haklısın.. insanlar ne kadar cabaliyor ediyor. Ben hastanede tıbbi sekreterim. Kadın doğumda iki sene çalıştım. O kadar çok ki gebe kalıp kürtaj olanlar.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyuBen bu resimde cok sey gördüm umudu, anne olmak için harcanan emeği, isteği, çabayı... Ahh istemeden anne olan kadınlar bizi hicbirzaman anlayamayacaksiniz..
Öyle yapcam artık hayırlısı bakalım. Ben yine bir gelişme olursa burdan haber veririm zateninşallah canımm ama bekle reglini sabret bir kaç gün daha
Inşallah canimmmBne de çok hafif gördüm gibi, inşallah olumlu haberlerini alırız
Amin canım cok yazık ya nasil içim yanıyor bu insanların bu günahlarına.. Ilk evlendigim ay bi arkadaşım sevgilisinden hamile kalmıştı o kadar perisandi ki tamamen ilişki olmadan sürtünme ile hamile kalmış üstelik.. Acıdım yakın arkadasiydim ve bi tek bana anlatmıştı kendimi mecbur hissettim ve bebegi aldirmasina şahit oldum yaninda oldum.. Nasil pişmanım ve hala acısını yaşıyorum.. O günahı ben işledim sanki belkide bunun bedelini ödüyorum demekten alamıyorum kendimi..Aynen öyle bu konuda çok haklısın.. insanlar ne kadar cabaliyor ediyor. Ben hastanede tıbbi sekreterim. Kadın doğumda iki sene çalıştım. O kadar çok ki gebe kalıp kürtaj olanlar.. allah isteyen herkese nasip etsin inşallah bu duyguyu
Kızzzzzzzzz var gibi yaaa buuu
Öyle düşünme. Kendini yıpratırsın. O arkadaşının günahı sonuçta. Bir bebeğin canını almak çok kötü bir şey zaten. Allah sana da kısa zamanda kıymetli bebeğinin haberini verir inşallah. Kafaya ne kadar takarsan o kadar olmuyor çünkü biliyorsun :/Amin canım cok yazık ya nasil içim yanıyor bu insanların bu günahlarına.. Ilk evlendigim ay bi arkadaşım sevgilisinden hamile kalmıştı o kadar perisandi ki tamamen ilişki olmadan sürtünme ile hamile kalmış üstelik.. Acıdım yakın arkadasiydim ve bi tek bana anlatmıştı kendimi mecbur hissettim ve bebegi aldirmasina şahit oldum yaninda oldum.. Nasil pişmanım ve hala acısını yaşıyorum.. O günahı ben işledim sanki belkide bunun bedelini ödüyorum demekten alamıyorum kendimi..
Dimiiiii allahım valla sırf yanlış çıkar diye gidip miratech ve bebetime almadim artimed diye bir marka aldım ama yine de hemen heveslenmek istemiyorumKızzzzzzzzz var gibi yaaa buuu
Doğru canım Rabbimden hayırlısı.. Bu arada sen bat ne zaman? Kan testi verseneÖyle düşünme. Kendini yıpratırsın. O arkadaşının günahı sonuçta. Bir bebeğin canını almak çok kötü bir şey zaten. Allah sana da kısa zamanda kıymetli bebeğinin haberini verir inşallah. Kafaya ne kadar takarsan o kadar olmuyor çünkü biliyorsun :/
İlahi güldürdün beni kız dua et bakalım eylülü bitirmeden bende kervana katılayımDimiiiii allahım valla sırf yanlış çıkar diye gidip miratech ve bebetime almadim artimed diye bir marka aldım ama yine de hemen heveslenmek istemiyorumayrıca eşim sadece hafta sonları geliyor 1 gece bu da ayda 4 gece demek eğer tutturduysak kendimi kutlayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?