Artik sabretmenin vakti geldi bence iyice cılkını çıkartıp psikolojimi bozucam yoksaPapatya1610 bence dayanamayıp bir test daha yapacaksın. benim içime öyle doğuyor. canım valla kendim kadar sevindim mutlu oldum hatta coştum inşallah bebiko seninledir
Inşallah bebeğim hele ben hamileysem hamilelerin duaları kabul olurmus bir sürü dualar ederim hepinizeeeeİlahi güldürdün beni kız dua et bakalım eylülü bitirmeden bende kervana katılayım
Kuzum bat 6 eylül geçen ay 7 gün gecikme yaşadım belki ondan ötürü gecikme yaşayabilirim yine normalde bir gün falan oynar çünkü:/Doğru canım Rabbimden hayırlısı.. Bu arada sen bat ne zaman? Kan testi versene
bekliyoruz canımmÖyle yapcam artık hayırlısı bakalım. Ben yine bir gelişme olursa burdan haber veririm zaten
Kuzucummm çizgiyi görüyoruumm ışık yaktı minnoş inşallah geliyorum diyordur
Canım benim bu kadar karamsar olma.Kk de yazıştığım bir arkadaşın eşi azosperm hiç sperm yokmuş ürolojide tedavisini yaptırmış kız sonra tüp bebekle hamile kalmış.Benim eşimin de çok az kendini kötü hissetmesin stresten iyice düşmesin diye onu hep motive ediyorum olacaksa tek spermle bile oluyor.Kafanızdan olmayacak lafını atın ne olur.İnşallah Rabbim tez zamanda verir de burdan bize müjde verirsin canım.Sperm sayısı kaç
Ayy inşallah vardır canım belki daha erken diye silik çıkıyordur.Adet gününde tekrarla bakalım inşallah kopkoyu olur.Merhaba kızlar benim bat 8 eylül 4 gün var yani bugün test yaptım varla yok arası bi çizgi çıktı ilk yarim saatte ama psikolojik olarak da öyle görüyor olabilirim emin değilim kendimden,ara ara kasik da iğne batar gibi ağrı girip çıkıyor bide bu sıcakta ayaklarım buz gibi üşüyor bi kac gün öncesinde göğüs hassasiyetim vardı ama şu anda oda yok sanırım yine adet görünüyor
Alıştım artık canım bazen hiç takmıyorum bazense anne kelimesini duyunca bile ağlıyorum.Nasip.Canım üzülme inşallah doğru zaman da nasip olur
Aminnnn kuzum yaa ama adetime daha 2 gün var o yüzden bekleyeyim diyorum yoksa kocam beni gebelik testlerine verdiğim paralarla boğacakKuzucummm çizgiyi görüyoruumm ışık yaktı minnoş inşallah geliyorum diyordur2.testi yarın ilk idrarınla yap lütfeeen İnan çok sevindirdi bu test beni Allahım inşallah inşallah minik kuzu seninledir annesi babası ve biz teyzoşlarını sevindirir çok Aminn ❤
İnşallah inşallah tutmuştur canım valla olduysa ben de kutluyucamDimiiiii allahım valla sırf yanlış çıkar diye gidip miratech ve bebetime almadim artimed diye bir marka aldım ama yine de hemen heveslenmek istemiyorumayrıca eşim sadece hafta sonları geliyor 1 gece bu da ayda 4 gece demek eğer tutturduysak kendimi kutlayacagim
Hahaha inşallah bakalım beklemedeyizİnşallah inşallah tutmuştur canım valla olduysa ben de kutluyucam
Ayyyy ben kocaya çaktırmadan bol bol internetten getirtiyom evde saklayacak yer arıyomAminnnn kuzum yaa ama adetime daha 2 gün var o yüzden bekleyeyim diyorum yoksa kocam beni gebelik testlerine verdiğim paralarla boğacak
Aynen canım sanırım diğer arkadaşı etiketleyecektin..rabbim Ol derse OluverirCanım benim bu kadar karamsar olma.Kk de yazıştığım bir arkadaşın eşi azosperm hiç sperm yokmuş ürolojide tedavisini yaptırmış kız sonra tüp bebekle hamile kalmış.Benim eşimin de çok az kendini kötü hissetmesin stresten iyice düşmesin diye onu hep motive ediyorum olacaksa tek spermle bile oluyor.Kafanızdan olmayacak lafını atın ne olur.İnşallah Rabbim tez zamanda verir de burdan bize müjde verirsin canım.
Ya maşallah allah uzun ömürler versin inşallah ❤❤ darısı hepimizin başına ya. Her birimiz güzel haberler verelim birbirimize. Kaynanam geldi allahtan kalacak yarın test yapmamak için kendimi tutucam sonraki gün zaten adet günüm sonra da gün saymaya başlarım artıkAyyyy ben kocaya çaktırmadan bol bol internetten getirtiyom evde saklayacak yer arıyomKuzum benim kardeşimin adet gününde bhcg değeri 9 du geç döllenme yaşamış.. tesadüfen röntgene girmeden doktoru baktırmasını söylediğinde farkedildi. Şimdi kuzusunun dün kırkını uçurduk bi tatlı ki sorma❤
Ayy ben yine karıştırdım yaAynen canım sanırım diğer arkadaşı etiketleyecektin..rabbim Ol derse Oluverir
Sağlık olsun kuzum. Üzüldüğünü biliyorum ama ne yapalım senin için hayırlısı bu ay olmaması demekki..Bidahaki bat da çift çizgi görüp baharı yaşanan dileğiyleKızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
Bu ay hepimiz kırmızı kart gördük anlaşılan. Pes etmek yok Allah hayırlısını nasip etsin.Kızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
Amin kuzum yarın gidip hormon tahlili yaptiricam doktoruma sonra da yumurtlama takibi olucam :/Sağlık olsun kuzum. Üzüldüğünü biliyorum ama ne yapalım senin için hayırlısı bu ay olmaması demekki..Bidahaki bat da çift çizgi görüp baharı yaşanan dileğiyle❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?