Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Papatya1610 bence dayanamayıp bir test daha yapacaksın. benim içime öyle doğuyor. canım valla kendim kadar sevindim mutlu oldum hatta coştum inşallah bebiko seninledir
Artik sabretmenin vakti geldi bence iyice cılkını çıkartıp psikolojimi bozucam yoksa inşallah göbeğimde bebik vardır aminnn

İlahi güldürdün beni kız dua et bakalım eylülü bitirmeden bende kervana katılayım
Inşallah bebeğim hele ben hamileysem hamilelerin duaları kabul olurmus bir sürü dualar ederim hepinizeeee ama çok umutlandirmiyorum kendimi çünkü şansıma test bozuk çıkabilir

Sperm sayısı kaç
Canım benim bu kadar karamsar olma.Kk de yazıştığım bir arkadaşın eşi azosperm hiç sperm yokmuş ürolojide tedavisini yaptırmış kız sonra tüp bebekle hamile kalmış.Benim eşimin de çok az kendini kötü hissetmesin stresten iyice düşmesin diye onu hep motive ediyorum olacaksa tek spermle bile oluyor.Kafanızdan olmayacak lafını atın ne olur.İnşallah Rabbim tez zamanda verir de burdan bize müjde verirsin canım.

Ayy inşallah vardır canım belki daha erken diye silik çıkıyordur.Adet gününde tekrarla bakalım inşallah kopkoyu olur.

Aminnnn kuzum yaa ama adetime daha 2 gün var o yüzden bekleyeyim diyorum yoksa kocam beni gebelik testlerine verdiğim paralarla boğacak

İnşallah inşallah tutmuştur canım valla olduysa ben de kutluyucam

Aminnnn kuzum yaa ama adetime daha 2 gün var o yüzden bekleyeyim diyorum yoksa kocam beni gebelik testlerine verdiğim paralarla boğacak
Ayyyy ben kocaya çaktırmadan bol bol internetten getirtiyom evde saklayacak yer arıyom Kuzum benim kardeşimin adet gününde bhcg değeri 9 du geç döllenme yaşamış.. tesadüfen röntgene girmeden doktoru baktırmasını söylediğinde farkedildi. Şimdi kuzusunun dün kırkını uçurduk bi tatlı ki sorma❤

Aynen canım sanırım diğer arkadaşı etiketleyecektin..rabbim Ol derse Oluverir

Ya maşallah allah uzun ömürler versin inşallah ❤❤ darısı hepimizin başına ya. Her birimiz güzel haberler verelim birbirimize. Kaynanam geldi allahtan kalacak yarın test yapmamak için kendimi tutucam sonraki gün zaten adet günüm sonra da gün saymaya başlarım artık

Kızlar bu sabah test yaptıran yok mu hadi güzel haberler bekliyoruz büyük bir umutla

Sağlık olsun kuzum. Üzüldüğünü biliyorum ama ne yapalım senin için hayırlısı bu ay olmaması demekki..Bidahaki bat da çift çizgi görüp baharı yaşanan dileğiyle
Amin kuzum yarın gidip hormon tahlili yaptiricam doktoruma sonra da yumurtlama takibi olucam :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…