- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
nasıl ya.. şoka girdimKızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
Baktır kuzum en iyisi hormon sonuçlarında güzel çıksın kontrol altında devam et ve güzel sonuçlarla minnoş müjdesi ver bize inşallahAmin kuzum yarın gidip hormon tahlili yaptiricam doktoruma sonra da yumurtlama takibi olucam :/
Bilmiyorum şansıma test mi bozuk çıktı acaba ama olsun ümidimi kaynatmıyorum bu ay güzelce yumurta takibi yapicam yarın da hormonlara baktiricamnasıl ya.. şoka girdim
Inşallah kuzum hepimiz böyle minnoş haberleri verelim allah isteyen herkese nasip etsinBaktır kuzum en iyisi hormon sonuçlarında güzel çıksın kontrol altında devam et ve güzel sonuçlarla minnoş müjdesi ver bize inşallah
Artimed kuzum ya bilgimiz olsunDünki test markanın neydi kuzum miratech mi bebetime mi??Papatya1610
Resmen yalancı pozitif çıktı ya sabah baktığımda çizgi koyuydu sinirden çöpe attımDünki test markanın neydi kuzum miratech mi bebetime mi??Papatya1610
Yaa çok üzüldüm canım senden çok umutluydum yoğun mu yoksa az mı inşallah yerleşiyordur.Kızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
Allah Allah yaa bugün hep olumsuz başladık. Baktır bakalım canım durum ne?Kızlar dün kan verdim negatif. Anlamadım idrarda pozitif kanda nasıl negatif oluyo. Şimdi doktora gidiyorum
Bekliyorum şimdi birazdan muayene olcam. Ben biliyodum zaten böyle olacağını gerçek çift çizgi çıksa şaşardımAllah Allah yaa bugün hep olumsuz başladık. Baktır bakalım canım durum ne?
gecikmen varsa kan testi yaptır canım. en net cevabı o verir.Adetim 2 gün gecikti adet olmak için de belirgin bi belittim yok ara ara sancioluyor belim ağrıyor ama sonra geçiyor. Bi de iki gundur aşırı duygusalım ağlayıp duruyorum gebelik belirtisi olabilir mi bunlar
Habersiz koyma bizi.Bekliyorum şimdi birazdan muayene olcam. Ben biliyodum zaten böyle olacağını gerçek çift çizgi çıksa şaşardımmiratech marka test sakın kullanmayın kızlar beni o yanılttı.
Tamam canım haber vericem mutlakaHabersiz koyma bizi.
Hayırlısı olsun canım sıkma canını herşey nasip kısmet inşallah ekim de müjdeli haberler alırsınKızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
Çok şaşırdım canım acaba test mi bozukdu yada kimyasal gebelik diyolar oyle birşey mi oldu ki doktordan sonra bizide haberdar et Hakkında hakkımızda hayırlısı olsunKızlar dün kan verdim negatif. Anlamadım idrarda pozitif kanda nasıl negatif oluyo. Şimdi doktora gidiyorum
yaaa canım ya sıkma canını allah büyükKızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
ya bu testler neden böyle oldu bu ay herkesi yanıltıyorKızlar dün kan verdim negatif. Anlamadım idrarda pozitif kanda nasıl negatif oluyo. Şimdi doktora gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?