Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim 2 gün gecikti adet olmak için de belirgin bi belittim yok ara ara sancioluyor belim ağrıyor ama sonra geçiyor. Bi de iki gundur aşırı duygusalım ağlayıp duruyorum gebelik belirtisi olabilir mi bunlar

Kizlar ya daha oncede demistim pazartesi 12 milimdi 2- 3 yumurta vardi ovu testi yaptim dun ve bugun ama 4 gunde 12 milim yumurtanin buyuyup catlamasi imkansız dmi teste gore catlamis duruyo ama

Eklentiler

• 20190905_132145.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 18
Allah Allah yaa bugün hep olumsuz başladık. Baktır bakalım canım durum ne?
Bekliyorum şimdi birazdan muayene olcam. Ben biliyodum zaten böyle olacağını gerçek çift çizgi çıksa şaşardım miratech marka test sakın kullanmayın kızlar beni o yanılttı.

Adetim 2 gün gecikti adet olmak için de belirgin bi belittim yok ara ara sancioluyor belim ağrıyor ama sonra geçiyor. Bi de iki gundur aşırı duygusalım ağlayıp duruyorum gebelik belirtisi olabilir mi bunlar
gecikmen varsa kan testi yaptır canım. en net cevabı o verir.

Kızlar dün kan verdim negatif. Anlamadım idrarda pozitif kanda nasıl negatif oluyo. Şimdi doktora gidiyorum
Çok şaşırdım canım acaba test mi bozukdu yada kimyasal gebelik diyolar oyle birşey mi oldu ki doktordan sonra bizide haberdar et Hakkında hakkımızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…