- 20 Ağustos 2019
- 428
- 477
- 103
- 32
Hayırlı haberlerle gel inşallah canımKızlar dün kan verdim negatif. Anlamadım idrarda pozitif kanda nasıl negatif oluyo. Şimdi doktora gidiyorum
Dün siyah beyaz yapılmış testi silik çizgi var mı diye sen atmıştın değil mi? Herkes ben gördün diyince moral bozan olmak istemedim ama ben hiçbir şey görmemiştim. Gecikmeden, güzelce adet olmak da fena bir şey değil aslında. Ben hep belki de 4 hafta sonra güzel haberi alacağım bugünün bir önemi kalmayacak diye düşünüyorum. İnşallah tüm isteyenler için böyle olur gerçekten.Kızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
Çok ilginç gerçekten. Oysa hem önce kanda sonra idrarda çıkar diye öğrenmiştik. Progesterona da bakılacak mı?Kızlar dr kan istedi tabiki yine negatif. Bana bazı beta molekülleri önce idrara karışır sonra kana dedi. Biraz bekliycekmişiz rahim de kalın dedi. Öyle yani bi boşluğu beklicem bakalım dolcak mı. Ne zor işler gerçekten çok bunaldım
Ben ki pek silik çizgi gören arayan biri değilim, buradaki çizgiyi çok net görüyorum.Doğru mu görüyorum benHayalet çizgi var mii
Ben inanamıyorum test falan mI bozuk acabaBen ki pek silik çizgi gören arayan biri değilim, buradaki çizgiyi çok net görüyorum.İnşallah tamamına erer.
Bidaha gircem yanına beklemedeyim bakalım neler diycek. Ben de şaşırdım bazı beta molekülleri idrara karışıyomuş önce.Çok ilginç gerçekten. Oysa hem önce kanda sonra idrarda çıkar diye öğrenmiştik. Progesterona da bakılacak mı?
Baya var canım inşallah doğrudurDoğru mu görüyorum benHayalet çizgi var mii
Neden bozuk olsun? Bu çizgi 10 dk. içinde çıktıysa gayet de doğru olabilir. Reglin 2 gün geciktiğini de yazmıştın. Predictor değil mi bu test? Ben de kullanmıştım, hamile değilken bembeyaz oluyor :)Ben inanamıyorum test falan mI bozuk acaba
Evet 2 gün geçti ve testim adet günü ve sonraki gün yapilan testlerden tereddütüm bunların son kullanması varmı ben bu testi alalı yaklaşık 2 ay oldu paketini yeni açtım ama. Bu resim de ilk 1 dk içinde şuan çizgi daha netNeden bozuk olsun? Bu çizgi 10 dk. içinde çıktıysa gayet de doğru olabilir. Reglin 2 gün geciktiğini de yazmıştın. Predictor değil mi bu test? Ben de kullanmıştım, hamile değilken bembeyaz oluyor :)
Inşallah yaBaya var canım inşallah doğrudur
Yaa harika, çizgi ortada. İnşallah devamı gelir, çok sevindim.Doğru mu görüyorum benHayalet çizgi var mii
Evet neyse sağlık olsun onun heyecanı bile bir başka oluyor tabi. Rabbim hayırlısını verir inşallah hepimize :) bu ay takibi daha sıkı tutacağım inşallah bu ay olur bebislerDün siyah beyaz yapılmış testi silik çizgi var mı diye sen atmıştın değil mi? Herkes ben gördün diyince moral bozan olmak istemedim ama ben hiçbir şey görmemiştim. Gecikmeden, güzelce adet olmak da fena bir şey değil aslında. Ben hep belki de 4 hafta sonra güzel haberi alacağım bugünün bir önemi kalmayacak diye düşünüyorum. İnşallah tüm isteyenler için böyle olur gerçekten.
Inşallah çok teşekkür ederim inanmak için yarın yenisini yapacam pek inanamiyorumYaa harika, çizgi ortada. İnşallah devamı gelir, çok sevindim.
Yoğun canım yoğun:/Yaa çok üzüldüm canım senden çok umutluydum yoğun mu yoksa az mı inşallah yerleşiyordur.
Yaaaa hadi hayırlısı olsun inşallah ❤Doğru mu görüyorum benHayalet çizgi var mii
net canım silik falan ama net yani hadiiii hayırlısıı canımDoğru mu görüyorum benHayalet çizgi var mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?