- 29 Ağustos 2019
- 136
- 49
- 18
- 36
Hayalet bi cizgi görünüyor canım hadi inşallah gebesindir bu hayalet çizgiler üzücü oluyor imkanın varsa kan tahlili yaptır daha net sonuç alırsınDoğru mu görüyorum benHayalet çizgi var mii
Sakin ol canım bak adet olmadın daha dr olumsuz bişey dememiş umudunu yitirme güçlü ve sabırlı olKızlar dr kan istedi tabiki yine negatif. Bana bazı beta molekülleri önce idrara karışır sonra kana dedi. Biraz bekliycekmişiz rahim de kalın dedi. Öyle yani bi boşluğu beklicem bakalım dolcak mı. Ne zor işler gerçekten çok bunaldım
Ben ilk aylarda 10-15 tane kullaniyordum. Simdi 5-6 tane yetiyor.Kanlar içerisinde yazıyorum bendeeee
Ovulasyon testi alacağım . Bir ay için kaç tane olması yeterli oluyor. Kaç gün yapıyorsunuz testi
Böyle arada kalmak çok sinir bozucu. Yok dese de yoluma baksam. Neyse hakkımızda hayırlısı olsun canım dicek bişey yok..Sakin ol canım bak adet olmadın daha dr olumsuz bişey dememiş umudunu yitirme güçlü ve sabırlı ol
Evet canım pik olmuş gibi koyu olması lazım. Ama henüz erken biraz daha bekle benceKızlar adete 5 gün var ama ovulasyon testi yaptım ,çizgi çok silik gebelik olsa koyu olurdu demi
Yaptinizmi testBenimde bu temmuz 3. deneme ayımızdı bugun bat gunum ama henuz adet olmadım bende bıkac gun ıcınde adet olursam sıze katılırım eylülü bırlıkte beklerız
Erken mi yoksa yine mi hüsran bilmiyorumEvet canım pik olmuş gibi koyu olması lazım. Ama henüz erken biraz daha bekle bence
Ovulasyon testi için nasıl iyi konuşmadı ? Önermiyor mu?Bugün emin olmak için yine doktora gittim. Eşimde problem yok e doktor sende de yok dedi hormon testi yaptırdım tekrar 13 ünde gel dedi yumurta takibi yapalım dedi. Ovulasyon testi için iyi konuşmadı bakalım teyit edecem.
Bende dün çoğu görmüştüm sende canını sıkma canım hayırlısı olsun mücadeleye devam inşallah güzel haberler almak bize de nasip olurKızlar günaydın hepinize. Bugün sabah kırmızıları gördüm
Kızlar dr kan istedi tabiki yine negatif. Bana bazı beta molekülleri önce idrara karışır sonra kana dedi. Biraz bekliycekmişiz rahim de kalın dedi. Öyle yani bi boşluğu beklicem bakalım dolcak mı. Ne zor işler gerçekten çok bunaldım
[/QUOTE
Canım üzülme daha adet olmamışsın inşallah o şekilde olur ve gebeliğin olur ama şu gebelik testlerinden soğudum resmen sanırım en iyisi adet geciktikten sonra kan tahlili baktırmak direk üzülmemek için
Amin canim insallah :/Bende dün çoğu görmüştüm sende canını sıkma canım hayırlısı olsun mücadeleye devam inşallah güzel haberler almak bize de nasip olur
Canım bende hiç kullanmadım ovulasyon testlerinden ama bu ay alicam bide onunla takip edicem sizin önerdiğiniz bi marka vs var mıValla kadında ki hal şöyleydi siz boşuna uğraşıyorsunuz tarzında söyledi ben ultrasonda görecem yumurtayı en doğrusu dedi. Ama ben bilemedim bana ovulasyon mantıklı geliyor çünkü o yüzden son kalan testleri kadının dediği tarihe bakacam
innovita en hassası. Laboquick te fena değil.Canım bende hiç kullanmadım ovulasyon testlerinden ama bu ay alicam bide onunla takip edicem sizin önerdiğiniz bi marka vs var mı
Teşekkür ederim canım bakıp ondan alayım o zamaninnovita en hassası. Laboquick te fena değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?