Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kanlar içerisinde yazıyorum bendeeee
Ovulasyon testi alacağım . Bir ay için kaç tane olması yeterli oluyor. Kaç gün yapıyorsunuz testi

Sakin ol canım bak adet olmadın daha dr olumsuz bişey dememiş umudunu yitirme güçlü ve sabırlı ol

Kızlar adete 5 gün var ama ovulasyon testi yaptım ,çizgi çok silik gebelik olsa koyu olurdu demi

Bugün emin olmak için yine doktora gittim. Eşimde problem yok e doktor sende de yok dedi hormon testi yaptırdım tekrar 13 ünde gel dedi yumurta takibi yapalım dedi. Ovulasyon testi için iyi konuşmadı bakalım teyit edecem.

Ovulasyon testi için nasıl iyi konuşmadı ? Önermiyor mu?

Ben de merak ettim. Ben ovulasyon testini doktorumdan ogrendim, onun tavsiyesi ile kullandim. Hos bu ay elimdekiler bitince kullanmayi dusunmuyorum.

Valla kadında ki hal şöyleydi siz boşuna uğraşıyorsunuz tarzında söyledi ben ultrasonda görecem yumurtayı en doğrusu dedi. Ama ben bilemedim bana ovulasyon mantıklı geliyor çünkü o yüzden son kalan testleri kadının dediği tarihe bakacam

Aynen öyle canım başa bela bu testler. Bari net bişey söyleseydi ona göre davranırım böyle arada kaldım. Hayırlısı olsun bakalım

Canım bende hiç kullanmadım ovulasyon testlerinden ama bu ay alicam bide onunla takip edicem sizin önerdiğiniz bi marka vs var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…