- 10 Haziran 2019
- 3.116
- 3.674
- 53
Hoşgeldin canım. Bu eylül umuttan öte olur hepimize inşallahKızlar Eylül’e kaldı benim sizinleyim
İnşallah teşekkürler canımHoşgeldin canım. Bu eylül umuttan öte olur hepimize inşallah
Yaaa.. Hadi bakalım... Gelsin pik günlerrrr.. Kızlar pik görükten sonrada regl dönemine kadar yapmaya devam edin, bazen 2 defa yumurtlama günü olabiliyor.. Hatta ikiz istienlere öneriliyor olursa ikisi çatlar döllenirse die :) kim bilir.... Bize bitane bile yeter inşallah ama denemekte yarar var.. Biri olmassa öteki olur belkideOvulasyona başladımHadi hayırlısı.
ah bacım.. bende ilk başta öyleydim ama etrafımdakiler ve sosyal medyadakiler dahil olmak üzere, herkes düzelmediğini bi işe yaramadığını söylüyorlar ileri hız konusunda...
hatta ve hatta erkek sperminde sorun olanda tüp bebekte tutmuyormuş.. anlayacağın düşene bir tekme atıyor herkes
Ayy aynen canım bende o şekilde devam ediyorum. Hayırlısı tatil filan derken bu ay bulusur benimle belki beybitoYaaa.. Hadi bakalım... Gelsin pik günlerrrr.. Kızlar pik görükten sonrada regl dönemine kadar yapmaya devam edin, bazen 2 defa yumurtlama günü olabiliyor.. Hatta ikiz istienlere öneriliyor olursa ikisi çatlar döllenirse die :) kim bilir.... Bize bitane bile yeter inşallah ama denemekte yarar var.. Biri olmassa öteki olur belkide
Hoşgeldin sende ❤Ben de eylülü bekleyeyim bari. Hayaller hayatlar...
HoşbuldukHoşgeldin sende ❤
Ne güzel soylemissinizBu kadar olumsuz seyi kim soyluyor? Lutfen inanmayin. Menisinde sperm olmayan erkegin testisinden ameliyatla sperm alip yine yapiyorlar tup bebegi. Moralinizi bozmayin.
Ne güzel yazmışsınız.. Keşke insanlar çevremizde vıdı vıdı yapmazsa.. Evet bütün bu yazdklarınızı biliyorum bende fakat işte rtrafta böyle konuşmalar olunca illa takıo insan.. Acaba? Diyor... Ben nedense düzeleceğine doğal yolla olacağını düşünüorm ama herkes bana vakit kaybetme tüp bebekte tüp bebek deyip durupBu kadar olumsuz seyi kim soyluyor? Lutfen inanmayin. Menisinde sperm olmayan erkegin testisinden ameliyatla sperm alip yine yapiyorlar tup bebegi. Moralinizi bozmayin.
Hem 2 eylul hem de 30 eylulde regl bekliyorum :) Bakalim...
Off aynı durumdayız ama benim 8.ayNe hamileyim
Ne regl olabiliyorum
Ustelik yumurtam kendiliginden gununde catlamisti doktora muayene olmustum bakmistik:/
Stresle herseyi bozdum kizlar...
3. Ayda olumsuz sonuclandi ancak regl olsam bari oda yok...
Benimde adetim 10 agustos idi ama hala olmadım adetim bir gün geçti die test yaptım malesef negatif sanırım daha da gebelik olmaz oyüzden yeni bat tarihim bugün yarın belli olur eylüle kısmettir inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?