- 10 Şubat 2019
- 235
- 151
- 23
- 32
Bi saat önce verdim tahlilimi sonucları bekliyorum inşallah hemen düşer e nabızaHayalet bi cizgi görünüyor canım hadi inşallah gebesindir bu hayalet çizgiler üzücü oluyor imkanın varsa kan tahlili yaptır daha net sonuç alırsın
Canım çok erken yapmışsın bende sen gbi 5 gün kala yaptım silik çıktı dün yaptım kopkoyu çıktı hemenn gebelik testi alıp yaptım onda da silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorum.Kızlar adete 5 gün var ama ovulasyon testi yaptım ,çizgi çok silik gebelik olsa koyu olurdu demi
Yaptinizmi test
[/QTeste gerek kalmadan regl oldum canımm bakalım bu ay nasıl olacak
ciddi misin , ya nasıl sevindim ümit oldu bana. Dün kaçını gün idi ?İnşallah güzel haberlerinizi alırız.Canım çok erken yapmışsın bende sen gbi 5 gün kala yaptım silik çıktı dün yaptım kopkoyu çıktı hemenn gebelik testi alıp yaptım onda da silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorum.
sonucunuz çıktı mı ?Canım çok erken yapmışsın bende sen gbi 5 gün kala yaptım silik çıktı dün yaptım kopkoyu çıktı hemenn gebelik testi alıp yaptım onda da silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorum.
Bugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50ciddi misin , ya nasıl sevindim ümit oldu bana. Dün kaçını gün idi ?İnşallah güzel haberlerinizi alırız.
Canım benim sonuç çıkmış 50 ☺ ama korkuyorum geçen ay kimyasal gebelik yaşamıştım yine aynısı olursa diyeSonuçlarınızdan haberdar edin kızlarrr
ya ne güzel , gözünüz aydın. Ben belirti yaşamıyorumBugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50ben dha çok belirtilerdenanladim açıkçası canım şüphe ettim dün test yaptım . Sende belirti var mıydı
Sağol kuzuum allah razı olsunya ne güzel , gözünüz aydın. Ben belirti yaşamıyorumsiz de ne belirtileri vardı
bizim sebebpsiz maalesef, tekrardna gözün aydın, inşallah biz de o günleri görürüzSağol kuzuum allah razı olsunbenim yumurtlamadan 1 hafta sonra aşırı derecede göğüs haasasiyetim başladı bu hafta dha da çok fena oldu dokunamıyorum bile kuzuum ben burdan anladım . Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Ovulasyon testi ile yumurtlamayi yakaldım belirtiler de olunca şüphelendim birde bende halsizlik vardı sürekli uyuma isteği. Ben geçen ay bide her gün testere disli aslan pençesi içtim bunun etki ettiğini de düşünüyorum canım faydası oldu yani cunki ben pkoluyum yumurtalar yavaş çalışıyor benim hatta doktor normal yolla hamilelik olmaz dedi bana klomen famera tarzı ilaçlar verip yumurtaların gelişmesini sağlanacaktı.
testiniz çok net, içinizi ferah tutun.Ya ben sağlık ocağında verdim tahlil hala sonuçlar yok ortalıkta bugün de başka bir test yaptım yine aynı meraktan ölecem artık
Canım çizgiler belli gayet benimde böyleydi bende sağlık ocağına verdim öğleden sonra çıktı. Sen nerden bakıyorsun tahlil sonuçlarına. Benim değerim 50 çıktı. Seninde dha çok yeni büyük ihtimalYa ben sağlık ocağında verdim tahlil hala sonuçlar yok ortalıkta bugün de başka bir test yaptım yine aynı meraktan ölecem artık
İnşallah canım inşallahbizim sebebpsiz maalesef, tekrardna gözün aydın, inşallah biz de o günleri görürüz
Sağlık ocagi pazartesi gel dedi ben e nabizdan kontrol ediyorum.Canım çizgiler belli gayet benimde böyleydi bende sağlık ocağına verdim öğleden sonra çıktı. Sen nerden bakıyorsun tahlil sonuçlarına. Benim değerim 50 çıktı. Seninde dha çok yeni büyük ihtimal
Canım ben ilçede yaşıyorum ve sağlık ocağı testleri kendi yapmıyor devlet hastanesine gönderiyor bende İnternetten hastanenin sitesine girip bakıyorum. Eğer sizin orda da öyleyse sağlık ocağı kndi yapmıyorsa hastaneye gönderiyorsa hastanenin sitesinden bak . Ben e nabiz dan çok baktım ama çıkmadı hiç.Sağlık ocagi pazartesi gel dedi ben e nabizdan kontrol ediyorum.
Ben de buyuksehirdeyim hastaneye gidemedim çalıştığım için onlar da hastaneye gönderdiklerini söyledilerCanım ben ilçede yaşıyorum ve sağlık ocağı testleri kendi yapmıyor devlet hastanesine gönderiyor bende İnternetten hastanenin sitesine girip bakıyorum. Eğer sizin orda da öyleyse sağlık ocağı kndi yapmıyorsa hastaneye gönderiyorsa hastanenin sitesinden bak . Ben e nabiz dan çok baktım ama çıkmadı hiç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?