Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayını Bekleyelim...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar adete 5 gün var ama ovulasyon testi yaptım ,çizgi çok silik gebelik olsa koyu olurdu demi
Canım çok erken yapmışsın bende sen gbi 5 gün kala yaptım silik çıktı dün yaptım kopkoyu çıktı hemenn gebelik testi alıp yaptım onda da silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorum.

Hayirlisi olsun insallahhh ... bende beklemedeyim catlatma ignesi oldum 12.gunum test yapmicam adet tarihim gecince yapcm

Canım çok erken yapmışsın bende sen gbi 5 gün kala yaptım silik çıktı dün yaptım kopkoyu çıktı hemenn gebelik testi alıp yaptım onda da silik çıktı kan verdim sonuç bekliyorum.
ciddi misin , ya nasıl sevindim ümit oldu bana. Dün kaçını gün idi ?İnşallah güzel haberlerinizi alırız.

ciddi misin , ya nasıl sevindim ümit oldu bana. Dün kaçını gün idi ?İnşallah güzel haberlerinizi alırız.
Bugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50 ben dha çok belirtilerdenanladim açıkçası canım şüphe ettim dün test yaptım . Sende belirti var mıydı

Bugün beklenen adet günümdü canım ☺ kan sonucum da çıkmış 50 ben dha çok belirtilerdenanladim açıkçası canım şüphe ettim dün test yaptım . Sende belirti var mıydı
ya ne güzel , gözünüz aydın. Ben belirti yaşamıyorum siz de ne belirtileri vardı

ya ne güzel , gözünüz aydın. Ben belirti yaşamıyorum siz de ne belirtileri vardı
Sağol kuzuum allah razı olsun benim yumurtlamadan 1 hafta sonra aşırı derecede göğüs haasasiyetim başladı bu hafta dha da çok fena oldu dokunamıyorum bile kuzuum ben burdan anladım . Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım. Ovulasyon testi ile yumurtlamayi yakaldım belirtiler de olunca şüphelendim birde bende halsizlik vardı sürekli uyuma isteği. Ben geçen ay bide her gün testere disli aslan pençesi içtim bunun etki ettiğini de düşünüyorum canım faydası oldu yani cunki ben pkoluyum yumurtalar yavaş çalışıyor benim hatta doktor normal yolla hamilelik olmaz dedi bana klomen famera tarzı ilaçlar verip yumurtaların gelişmesini sağlanacaktı.

bizim sebebpsiz maalesef, tekrardna gözün aydın, inşallah biz de o günleri görürüz

Ya ben sağlık ocağında verdim tahlil hala sonuçlar yok ortalıkta bugün de başka bir test yaptım yine aynı meraktan ölecem artık
Canım çizgiler belli gayet benimde böyleydi bende sağlık ocağına verdim öğleden sonra çıktı. Sen nerden bakıyorsun tahlil sonuçlarına. Benim değerim 50 çıktı. Seninde dha çok yeni büyük ihtimal

bizim sebebpsiz maalesef, tekrardna gözün aydın, inşallah biz de o günleri görürüz
İnşallah canım inşallah Rabbim hiç ummadığın anda veriyor. Vakti saati vardır kuzum. Bu arada hormon tahlili rahim filmi yunurta takibi bunları felan yaptırdın mi

Sağlık ocagi pazartesi gel dedi ben e nabizdan kontrol ediyorum.

Sağlık ocagi pazartesi gel dedi ben e nabizdan kontrol ediyorum.
Canım ben ilçede yaşıyorum ve sağlık ocağı testleri kendi yapmıyor devlet hastanesine gönderiyor bende İnternetten hastanenin sitesine girip bakıyorum. Eğer sizin orda da öyleyse sağlık ocağı kndi yapmıyorsa hastaneye gönderiyorsa hastanenin sitesinden bak . Ben e nabiz dan çok baktım ama çıkmadı hiç.

Ben de buyuksehirdeyim hastaneye gidemedim çalıştığım için onlar da hastaneye gönderdiklerini söylediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…